Morsdag

Grillhelg med fint väder och mycket utelek. Underbart att bo i radhuslänga, ungar överallt och Casper har många att leka med, även endel som vill "ta hand om" Viggo :) 
 
Morsdag idag, vilken ära att få vara mamma! jag är lyckligt lottad som har två små fina pojkar! Jag är även lyckligt lottad som har världens finaste mamma som finns där i vått och torrt, Underbar mammsen.
 
Underbara ni
 
 
 
 

Nått annat än Mamma!

De senatse dagarna har Viggo börja förstå vem Viktor är, han är ju hans pappa, haha! nu springer han runt å ropar pappa så fort Viktor går iväg! Äntligen föll poletten ner:) Mamma har han gapat ett tag och det gör Casper oxå en hel del ;) Visst är det underbart när dom säger Mamma men sen äre inte lika underbart när man har två som sliter i än och säger mamma mamma mamma!!! 
 
Viggo är lite lillgammal och vill helst göra som storebror, han vill sitta och äta på caspers stol, han vill leka med samma saker och ligga i Caspers säng. Casper han är stor bebis istället, han kryper, säger dada och vill att mamma ska bära honom:) 
 
Nu har jag precis haft metodövning i skolan med A-E bedömning,  hur man i akuta situationer strukturerar upp det hela! Superskoj, dock värdelöst med dockor men lite förstår man jö! I eftermiddag åker vi iväg till Torsåker där vi ska kika på vagn, vi ska även hälsa på svärfar och käka middag! 
 
 
 

Sommaren framför oss

Nu har vi den härligaste årstiden framför oss och för att inte tala om våren som är här nu, fy så underbart. Jag njuter och njuter av detta och jag säger det hela tiden. Men det är ju just det här jag längtar efter under vintern. LJUSET, värmen, grönskan, allt fågelkvitter, lekandes barn ute, grannar som är ute, att kunna göra aktiviteter ute efter att man käkat middag, listan kan bli låååång! 
 
Vi har ju inskolning för Viggo om två veckor och jag har klart med sommarjobb i sommar. Va allt löser sig fint för mig. Undersköterska på sjukhuset, det kommer bli så jäkla grymt, va jag längtar! 
 
Med småttingarna händer det såklart saker. Viggo har flyttat in till Casper och det har funkat över förväntan. Casper har slutat med blöjan under nätterna och det har funkat hur bra som helst. Två nätter har han blivit kissnödig och sprungit upp själv på toa. Ja, Casper är stor nu!  Casper går nu över till grannen och leker där själv, hehe vi hänger inte med! 
 
 
 
 
Bustroll snor mammas solglasögon, sätter på sig dom å springer runt och skrattar
 

1 Maj

 
 
Nu rullar dagarna på för snabbt, inte minst märks det på Viggo som känns så stor, som han utvecklas. Idag har vi vart en sväng till Gävle strands lekplats, det uppskattades av barnen. Viggo bara älskar att busa, leka ute och vara med andra människor.
I morgon avslutar jag min kurs och börjar sen den sista för terminen, akutsjukvård! Sen är det ett halvår kvar tills jag är färdig sjuksköterska:)
 
 
Bilder från instagram
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0