Nu e hon Hemmma

Wilma fick igår lämna sjukhuset å bege sig hem till matte och husse :D vilken lycka,  fy så orolig jag va under helgen, dom hör aldri av sig från djursjukhuset om inget händer så då vet man inte alls hur hon mår...  men nu e hon hemma med bandage på tassen efter droppet.  Jag har avklarat min tenta i välfärdssjukdomar och nu väntar en vecka full med skolarbeten och tid i skolan... yeeeh, solen lyser idag i ett snart snöfritt Gävle:D Me like, nu e våren på G riktigt!

Fredag

Wilma ligger fortfarande kvar på djursjukhuset och får stanna där över helgen :(  röntgen igår visa att det inte fanns några stopp i magen, men hon fortsätter spy upp allt hon äter, ligger med dropp i frambenen... :( dom säger även att hon har blodbrist,  va nått snack om fästingar.. hmms nu ska hon iaf få antibiotika så om hon har någon infektion kommer det bli bättre... hoppas så att hon kryar på sig, hälsa på får man inte heller göra så ingen ide att åka ner till sthlm fast jag bra gärna vill ...


hehe tokbild från min gamla mobil :)


Annars då, jo idag har det vart seminarium i skolan, sen en solig promenad hem, det blåser kallt, jag tog vårjackan idag, dumt! käkat lunch precis, å nu blir det antingen en powernap lr en kopp kaffe!


mums lunch, sånt jag lever på så fort jag kan på luncherna :P

dumt

Lilla wilma e fortfarande kvar på sjukhuset, isolerad i ett eget rum för hon kan kanske smittas. Idag har hon fortsatt att spy inget får stanna i magen, så idag har dom röntgat med kontrastmedel, för att se om det är stopp nånstans, så får vi höra i morron va dom kommit fram till.. hoppas så mkt att hon bara ska vakna å må bra i morron... jobbigt me djur som e sjuka dom kan aldri förklara va det gör ont å hur det känns..




Haha

Har fått hem min mobil, så jäkla kul att ta bilder me den för dom blir så bra å mobilen har man allti med sig, nää nu e jag bra glad för min mobil, den e snabb och snygg ( dom bytte displayen)!

Viktor gjorde den finaste våfflan åt mig, nooot :P men den blev perfekt för jag va så mätt, haha blev lite paff när jag skulle hämta våfflan å den såg ut sådär... haha han blev lika paff han me :P



Mellanmål, soooool och youghurt mums, det är då man orkar plugga vidare

Mammas lilla flicka e sjuk:(

Lille wilma  har gått och blivit så sjuk att hon har fått åkt in akut till vetrinären, hon måste få dropp för hon har spytt i över ett dygn och inte fått i sig nån vätska å e väldans dålig:(  tycker så synd om henne.

Annars har det vart en fin solig dag idag, med plugg och promenad, nu står linssoppa på menyn med våfflor till efterrätt såklart, våffeldagen jö :) sen blir det träning!



But why?

ska man skratta  eller gråta? fy va det spösnöar mitt i min fina vår... vaknade såg en nästan blå himmel, sätter på tv:n skickar sms till Viktor som ringer mig och säger att det kommit massa snö.. öö jasså  sen börjar det spösnöa verkligen otroligt mkt snö :( å jag som ska gå me fullpackning till skolan, blir en trevlig tur.. nooot!  bitter, nää det är mys me  snö men på vintern ska den ligga inte nu!


snön som gör att bilden ser dimmig ut!

mysig helg i Stockholm

Men lika mysigt va det att komma hem till Viktor :D
Jag har festat, vart på bio å sett män som hatar kvinnor, hälsat på Mia och Yasmina och pluggat!
trevlig festkväll men en del krångel med mobiler fel priser i baren och konstigt folk, men vi hade riktigt kul :D dessutom träffa vi Hasse Aro ;D hahaha!! Bion va helt klart lika bra som alla säger, så se den :)  Mia och Yasmina va helt underbart söta, hon bara växer lille Yasmina, så kul:) Plugget gick  det väll sådär med, men nån rad hann jag nog skriva...

Måndag, längtar till nästa måndagkväll när jag har skrivit min tenta och  att den kursen jag håller på med nu tar slut!
Ikväll blir det träning har inte vart utanför dörren idag, bara pluggat.... så så e det!


Hur härlig som helst :D


vips!

Så hamna jag i sthlm, lite tidigare en planerat å snart ska jag till Kista för att inhandla lite prylar till ikväll :) utgång med akalla/ bålstagänget :D det ska bli skoj! hemma i sthlm är mina blommor lessna, usch så lite vatten dom har fått det senaste året.. men våren har kommit lite längre här iaf! Och Wilma har blivit valp på magen eller labrador, haha jag klippte bort allt hängande hår för det blir så kladigt me grus och päckel när det e blött! 


Snyggt, njaaaaa:S


Jag å bror, vi va lite yngre då ;D va man kan hitta när man e hemma :D

Mums det fortsätter

Jag som aldri har någon koll på vilket väder det ska bli längre så jag  blir så himmla gla när jag vaknar å ser att solen fortfarande e kvar i ett annars så grått Gävle:) det blev en promenad till och från skolan, har haft redovisning hela förmiddagen å nu blir det självstudier, inomhus.... 

Häntextra i Gävle, det  har brunnit lr nått vid södergrillen.. vilken folksamling det va och jag fick gå omväg..man blir lite överraskad när det händer nått.. å nyfikna e vi allihopa ;D
Min mobil är lagad, ska hämta ut den nångång! fick precis sms om att jag har ett paket att hämta från posten, hmms va kan det vara, har nån vart busig och beställt kläder åt mej igen ;D



ungefär såhär varmt e det i Gävle idag, bild från i April förra året :)

Min Marie, som har rymt till sthlm, dumbom

Strålande väder

Sitter i Maries soffa och pluggar lite inför redovisningen ikväll :)  åå man bara njuter av solen, riktigt fin vårdag i Gävle:)
å Grattis till min lille mamma:D


lille mammsen:D




Det närmar sig en picknick i parken :D

jojo

Måndag, tenta plus praktiskt prov, Tisdag, grupparbete plus redovisning, onsdag redovisning, torsdag eget arbete hemma, Fredag kursinformation och bilen går mot stockholmo, fredagkväll, midda/utgång i stockholm med Carros gäng och Marie! Lörda Träffa Mia å bebis:D!? Bio med mamma?! Söndag, Plugga, hemgång!?
Rolig vecka, hmmmms, enbart slutet av veckan ;D

Yhe nu börjar det bli vår, det har vart en mysig lugn helg, lite fest i fredags midda me carro i Lördas och en härlig solig dag i hemlingby i söndags:D


Saknar min Wilma som brukade stå och kika under glasbordet  

Snart e veckan slut

Veckan har vart intensiv. mkt i skolan,  har vart i skolan hela dagarna, i morron är jag "ledig" då blire lite sovmorgon. Ikväll ska jag ut och käka me min snoriga sötnos Carro, inga fler som ville me... men men vi har alltid trevligt tillsammans så vi kommer få en dunder kväll :) sen hoppas jag på en trevlig helg, med lite plugg( fast att jag lär mig mkt) och massa skoj, för jag har ju min Carro hemma jöö!


Carro å jag sommaren 08

mjoo

Trött på den här vinter nu vill ju ha sommar, iaf vår, men nä snön ska rammla ner hela jäkla dagen, slask slask, vet att det e fler som e trött på denna segdragna vinter... Man blir ju så glad av solen, igår värmde den härligt mitt på dagen:) Vill ju börja cykla me min Carro men cykeln e begravd under snö, dessutom har den punka:( 

Fick tillbaka tentan idag stresstentan, pisstenta.. ja va säger man, slipper göra om den iaf...  nånting roligare då som händer i livet.. hmms.. ja antagligen blir det restaurangmys  med flickorna på Torsdag och kanske en trevlig partykväll i helgen:) yhee..


dyster utsikt just nu, vänta ni till det kommer grönt då jäklar :D


sandalerna bara väntar på att jag ska köpa dom.. får vänta ett tag till :( Men himmla snyggt asså!

Ett inlägg i pausen

Sitter å pluggar förfullt men jag mår inte 100, snurrar i hela huvvet :( usch det e vidrigt, har sovit bra ätit bra å allt men nää yr som en tok :S iaf det är mkt plugg nu har jag sett, får se hur mkt man hinner och hur mkt som blir bra :) Snart  blir det lunch med Lax och pressad potatis som vi åt igår, riktigt gott med färsk lax :D


En bild från Trollhättan i sommras:)

Vill ha!

Ska ha som jag sa när jag va liten och titta i leksakskatalogen, hehe men så fick man inte säga! Har iaf hittat min fina bikini nu, har iof precis beställt en fin leopard bikini men nu har jag hittat en till fin :D


Dagen har bestått av plugg och besöka av carro med sina kompisar trevligt:D sen blev det en prommis med marie:D
i morron är det fredag :D

Te

Att lära sig tycka om kaffe va ganska lätt, tror det beror mkt på att man känner sig pigg av det, blir som ett begär men att lära sig att tycka om te är svårare, men det går framåt, smakar som varmt vatten med för lite te- smak.
Dagen i Hemlingby har vart kanon, gick runt och spana på alla skolbarn, jäklarns va det  krylla av olika aktiviteter.  små pluttungar som tävla i längdskidor, och ungdomar som inte hade stått på skridskor, härligt värre att folket kommer ut!

Ikväll väntar torsk med äggsås (mums), tvätt och gym:D hare gött hej


Det ser ju så gott ut, luktar så gott men smakar inget :(


Sött


Onsdag

Lägenheten ser ut som ett tvättberg, hatar när vi inte får någon tvättid, nu var det två veckor sen vi tvätta, blir mkt tvätt och lite rena kläder.. men ikväll smäller det, tvättkväll! Om en timme ska jag i väg till Hemlingby och träffa min grupp, vi ska ta foton där på något som kan knytas till att främja fysisk aktivitet.. blaskig e det idag men det blir nog mysigt ändå att grilla och promenera lite :)

   


Det är fint i Hemlingby

Måndag morning

Jag fixa frukost på sängen åt mig själv nyss, hehe nu blir det till att mysa framför tv:n varje morgon. Eftersom att mobilen är på lagning hade jag ingen väckarklocka i morse så Viktor ställde sin klockradio tyvär ringde den en timme för tidigt men då hann jag me att laga god frukost med kokt ägg , mums!

Igår blev det iaf en mysig promenad i hemlingby, med kaffe och smörgås, å hela hemlingby krylla av folk som åkte skidor, blev man bra sugen på att köpa sig ett par.



Bild från kryssning i maj 08, härligt me blåå himmel


Vasaloppet:D

Ligga och se på vasaloppet va himmlans mysigt, köpte tvn helt klart i rätt tid.
Nu ska jag iaf få låna en mobil av Maries Sebbe, riktigt snällt så den kommer i morron härligt härligt, känner mig så handikappad utan mobil, bara att ha mobilen är en trygghet nu kan jag varken ringa eller svara.. suck!
Härligt väder ute så måste ut på nått idag känner jag, men vad?!


Starten i morse, hehe dålig fotograf (trött fotograf!?)


Wilma äter semla förra helgen

RSS 2.0