Njuter vidare av sommaren

Vi har haft fullt upp med massa roligheter, haft en trevlig semester med mina föräldrar i Dalarna, besökt tomteland och Orsa björnpark. Igår var vi och hälsa på mina storebror Thomas som kom upp till sommarstugan, alltid lika spännande att höra va han gör om dagarna då han arbetar som fotograf i Usa och är ut på mycket intressanta arbeten. Nu är det nog dax att sova, grabbarna grus sussar söt den lille har sovit sen klockan 7 ;)
Äh, datan krånglar så det fick bli en bild, har många fina från resan men dom bjuder jag på en annan dag,
Här är en bild på busViggo som drar i allt nuförtiden;)
 
 
 
 
 
 

Semester igen

Dåligt med uppdatering, har vart lite här å där å i morgon sticker vi till mora! Följ mig på instagram emmii08 där kan jag uppdatera med lite fler bilder iaf!

Viggo 3 månader

I går blev vår lilla skatt 3 månader, tiden går så snabbt fast ändå känns han så självklar i vårat liv nu! Stor börjar han bli, över 6 kg vägde han igår och var 61 cm lång, följer medelkurvan fin fint, i dag ska jag iväg och ge han sprutan då han aldrig fick den igår. Casper är hos Farmor å busar å vi ska åka dit idag för att hämta med oss honom till sommartsugan där vi sover ett par nätter.
 

Att ha två barn

En omställning?! ja det är det men att få första barnet var en större omställning, det var ju då man fick tänka om här i livet, det är inte längre mina behov som är viktigast utan självklart Caspers. Nu har jag både Viggo och Casper som uppmärksamheten ska fördelas på, vissa dagar är det tufft men oftast flyter dagen på och allt går så fint och vi njuter tillsammans:) Men att ha ett barn är ju nu mera en barnlek, haha hur kunde jag tycka att det va tufft förut ;) Att ta med Casper på en lekvända till parken är ju avkoppling, precis som att ha bara Viggo med sig.
Tänk om man hade mer tid då skulle jag gärna ha fler barn.
Nu ska jag mysa med Viggo medans storebror har sina sista timmar på förskolan, sen blir det 3 veckor semester för Casper igen :)
 
Två fina grabbar som verkligen älskar varandra, dom skiner upp när dom ser varandra, hoppas det håller i sig ;)
 
 

Torsdag å skratt

Ja! Jippi! snart är denna vecka slut. Visst man ska leva i nuet och njuta men det är ju så mkt roligare med semester och att både jag och Viktor är hemma. Igår hade iaf jag och grabbarna en underbar dag, inge bråk och tjaffs men idag är vi tillbaka i trotsträsket;) Jag håller tummarna för att eftermiddagen blir så där härlig som gårdagen var :)
Viggo äter och växer han har också haft nån svacka och var väldans ledsen här för nån dag sen, inte alls sig själv.. men han är betydligt lugnare nu! och igår när Viktor busa med honom kom ett riktigt skratt:D underbaraste som finns är att se sina barn lyckliga:)
 
lillgrabben våran<3

Trots

Här hemma bråkas det om allt men så är det när man växer man måste testa gränser så man vet hur man ska vara och vad man får göra. Inte finns det mkt tålamod kvar men nu laddas batterierna tills lillplutt kommer hem från förskolan igen;) Annars rullar vardagen på i ett grått Gävle, hallen rustas eller rivs iaf och det är stökigt överallt:)
 
 
 
 

Slut på semestern å vi är inte bittra

Nu blir det nog bättre uppdatering för i morgon går Viktor tillbaka till jobbet under två veckor. Vi har börjat rusta hallen så det är inte mkt tid över men när den är klar har vi inte mkt kvar att rusta här hemma bara en toa, tvättstuga och lite förråd, hehe

Tiden bara flyger i väg

Vi har haft fullspäckade dagar å därför hinner jag knappt med att kika nätet överhuvudtaget men är det semetser så är det och då ska man hitta på roliga saker. Vi har träffat kompisar, badat på fjärran, sovit över i malmjärn och myst på landet och idag har vi tillbringat hela dagen på Furuvik. Allt är toppen med hela familjen, Viggo växer så det knakar, ler och skrattar å han snackar en hel del på sitt egna vis när man pratar med han. Casper snackar han också, nya ord varje dag innan den här sommaren är slut kan nog Casper snacka en hel del. Resten av den här semestern har vi inget speciellt planerat, kanske blir till att riva ut hallen;)
 
Farmor och Viggo
 

RSS 2.0