Sista dagen :)

Det är riktigt skönt att tentan är i morgon, så får man helgen ledig! Är mycket som ska in i lilla hjärnan å inget fastnar heller..

Casper är inne i en utvecklingsfas, händer otroligt mycket i kroppen, knappt att man känner igen honom.. Det märks även på humöret som pendlar som bara den, han 'är liksom världens gosigaste å gladaste casper å nån minut efter sitter han bara å skriker rätt ut, skrika är jättekul, även klättra, bitas och äta saker från marken. Idag ska han nog iväg å leka med Albin och Elin i lekparken å i helgen hoppas jag att det blir fint väder så jag också får va me å busa i lekparken!



Casper i påskpåsen från förra året, kommer en bild från i år oxå när jag orkar hämta minneskortet:)


Sommar:)

Fint väder har vi haft å därför inge bloggande, även en hel del att gör:) Men nu e vi hemma och vardagen fortsätter. Nu pluggas det förfullt till nästa tenta fast jag har tagit mkt ledigt nu när det är fint väder. Idag har vi lekt en sväng i en lekpark nära oss sen blidde det kakla mosaik:)








Köpt nytt!

Här hemma pluggas det och jobbas på  för fullt:) jag har dragit på mig en Casper förkylning igen, härligt! Igår sålde vi vårt gamla matbord och stolar å köpte nytt! kommer nog bli fint och lite mer praktiskt då det nya bordet förhoppningvis inte drar åt sig allt kladd som hamnar på det. Casper sa god morgon lite över 5:) tur man inte är mammaledig ;) jag va helt hundra på att lillen skulle sova länge, han gick å la sig vid halv 9 och drack två flarror välling men inte då! Idag ska vi iväg till läkaren med Casper som ska kika öronen efter alla öroninflammationer sen bär det av till EM- möbler för att hämta nya bordet först en vända till tippen med alla kartonger!

Ha en fin dag


Casper i sina förstora 50-kläder, vilken mini:) nu väger han över 10 kg, vilken biff!


Lite vår i luften va?

Å så blidde det sommar på två sekunder! Uteplatsen är det som gäller. Igår tog vi oss en springtur vid halv åtta på kvällen och jag sprang i linne å det va ändå varmt, hur härligt är inte det!?
Idag har det vart skola med redovisning och nu väntar nästan två veckor med hemma-plugg!




Ville sitta i skåpen i morse:)


Förkyld liten

Casper fick vara frisk i två veckor å nu rinner snoret igen. Det verkar inte vara så farligt, mest bara en hel del snor.. Pappan i huset fick sovmorgon idag, jag och Casper pallra oss upp vid 6.. Inne var det bara ajaj, nää inte där, kom här, akta den... så vi tog oss ut på en morgon promenad vid 8, riktigt härligt, och till frukost åt vi tacos! Då vi inte hitta brörosten som står i nån av de 10 flyttkartongerna å till frukost annars har vi bara en fryst formfranska:/ Men tacos är alltid gott även till frukost:)



Lite skönt var det ju när han bara satt å lekte me sina leksaker på en filt;)
Nu har vi en klätterApa, allt går att klättra på


Ganska skönt:)

Idag har det vart en sån härlig dag, sol och varmt, en bra föreläsning och vår spis funkar vilket betyder två lagade mål idag. Casper den token har vart ute och lekt en hel del, så härligt att bo i radhus och bara kunna släppa ut busen och sitta och sola. Han har vart på tokbra humör och skrattat åt knasiga saker, tror det är lite vårkänslor i den lille!

Blev lite våriga bilder under lunchen






sån stor kille:) Imorgon blir han hela 14 månader

Dra me mej lillen på en tur

Snart e det slut pluggat för idag, motivation är lika med (nästan) noll.. dumt! Idag ska vi ner på stan å träffa Madde, grabbsen ska få leka lite så Viktor kan fixa lite i köket. Det går framåt i köket, vi har vatten och fläkt:) Så när jag kommer hem ska vi laga mat förhoppningsvis. I morse gjorde jag det, jag tog mig ut på en joggingtur, hela familjen va ute. Casper satt å gjorde imsevimse spindel och klappa händerna i farten å jag sprang så jag fick håll, men ändå en bra början:)



inga nya bilder här inte!


Plugg

Igår va vi (speciellt Viktor) sura på diskhon som vägra fastna på bänkskivan, det man satte fast diskhon med passa bara till tjockare bänkskivor, BUUU på ikea! Men idag kanske vi får vatten?!

Grabbarna har åkt iväg till öppnis och sjäv ska jag plugga matspjälkning i dag:)
Hade lite planer på en löpartur;) men det finns en risk att jag avstår det;)


minicappi, undra när han vill mysa i vår säng igen, nu är han en klätterapa
så fort han hamnar i vår säng


Gott!

I kväll va vi bjudna på middag hos Caspers kompis Penny och hennes föräldrar, hennes pappa har Viktor umgåtts med massor nu de senaste veckorna. Va supertrevligt å massa god mat:) Nått som det inte är överflöd hos oss just nu! Annars har dagen vart seg, jag bara går å hoppas att vi kommer nån vart med renoveringen så vi kan börja leva normalt igen:) Tur att man kan knalla ut på baksidan å njuta av att det är vår i luften:) Casper har knatat massor idag så nu kan han gå!
I morgon blir det skola och mäta blodtryck, kul kul! Godnatt:)

morgonmys med pappa, mys i två sekunder, men det hann jag fånga på bild;)


Lite halvt kaos :)

Det är ju övergående men just nu har vi varken spis, diskmaskin eller vatten i köket.. hur lång tid det tar tills vi kan diska eller laga mat i köket får vi se:) Pizza och annan hämtmat några dagar nu iallafall.. VI har inte ett enda skåp kvar i köket vilket gör att det är en jäkla röra, skafferiet ( grejerna i skafferiet) står liksom staplat på de nya köket.. och så lite glas, muggar, tallrikar osv... Nu ska jag plugga lite granna, sen ska jag hjälpa Viktor me köket!
Idag vakna lillen i huset på fel sida, och dessutom alldeles för tidigt! han sover redan sin förmiddagslur å vi håller tummarna på att han vaknar som en solstråle!


Casper vill vara me och hjälpa till, vilket inte alltid passar

Välling i soffan innan han gick å la sig igår:)


För lite tid:)

Jag önska dygnet kunde ha några fler timmar för jag vette tusan hur jag ska hinna plugga, hjälpa till att fixa köket, som vi har fraktat hem idag i tusen bitar, umgås med casper och Viktor å allt annat husligt här hemma.. Ibland vill man mer än vad man hinner med:) speciellt när man har en ettåring och en hel våning som ser ut som kaos! Men jag är ändå nöjd med situationen, det är vår å varmt, jag pluggar till sjuksyrra å det är så kul, Casper växer å utvecklas som bara den å vi har snart ett sånt fint kök och vardagsrum!  Nu ska vi försöka få ordning på köks kaoset! ner och skruva massor!

Morgonbus ute i solen

Busa på eftermiddagen med pappsen

 

På vår uteplats har vi massor me fina blommor<3


Kväller

Nu har lilltrollet precis somnat, lite försent men aja det e ju så härligt ljust ute så vi tog oss en promenix med Marie och hundarna:) Annars har dagen bestått av skola och lite familjemys:) Målat lite har jag förstås gjort, vi snickrar på för fullt å om vi har tur får vi köket i morron, så då e det bara att sätta fart med att skruva ihop prylarna.

Casper är inne i en drygoperiod igen:) Klängig å grinig:) Men ändå så söt, har klippt av lite hår på han idag, luggen blidde lite rak så nu ser han lite tjejig ut, jaja är väll bara att sätta på lite pojkiga-kläder;)


Lite välling i soffan innan han hoppa i sängen i kväll:)


För att jag inte har haft tid

Jag har inte glömt bort bloggen den ligger ofta i bakhuvudet men nu har vi rustat som bara den här hemma och sen har vi vart på inflyttningsfest hos Marie:) Men nu börjar vardagen igen, föreläsning hela dagen i morgon! Nä nu e det tv-kväll:)


Sötis som busar i skåpen:)


RSS 2.0