90 år!

Ett stort grattis till min Farmor som fyller 90år idag!
På Lördag blire tårta och kalas för henne:)


              grattis             

JObbar på

Har nu börja komma in i schemat, upp halv 6, jobba hela dagen, kommer hem vid 18, middag, ut me wilma ,duscha  å sova! I bland kan jag hoppa över "ut me wilma"  å ist träffa nån kompis. Jag tycker ändå att jag trivs rätt bra, rutiner är rätt skönt ibland. Men jag kan lova att jag saknar Gävle, skolan, kompisarna å mest min Viktor:)

Midsommarhelgen tillbringa jag uppe i Gävle/ Åstjärn, Blev ett härligt midsommarfirande me långbord, färskpotatis, dans , lekar, regn, sol, nubbe, snapsvisor å massor av trevligt folk!














tillbaka i stockholm

Har nu kommit hem efter en helg i Skellefteå:)  Har vart så där himmla lungt och trevligt ,riktigt kul.
Besökt massa platser i Norrland nu, vart på massa havsbad, Stora havsbadet i Piteå, tur med vädret har vi dessutom haft. Jag har även kört lite s60, fast mamma hade beställt nån liten ford, så det va najs:)

va nyss ute me wilma på ängen och det krylla av poliser och polisbussar, massa polishundar som sprang omkring och leta, hoppas det inte är nått barn som e borta eller att det hänt nått läskigt:S

I morgon börjar jag jobba, efter ett halvårs "ledighet".. Känns lite småtungt fast ändå rätt kul. Likabäst att lägga sig i hyfsad tid, blir till att kliva upp vid halv 6:S  Har riktigt ont i öronen efter flygningen, rät trist att det alltid blir så..
natti natt!



Jag och Daniel i Piteå



 


Byskehavsbad


 


Mamma å jag i Byske


Piteåhavsbad, Hejja på Sverige gjorde vi oxå hela dagen!!(men till vilken nytta?)


 


Finfina bilen:D


 


Trött på småfolk!

Jag och wilma va nyss ute på en promenad i regnet, vilka andra e för det första ute på ängen när det regnar mer än hundfolk? inte många, men jo 3 små ungar eller två rätt stora typ 10 år och en lite yngre. Inga vanliga ungar, eller kanske fel igen, har ingen aning men dom stod och sparka, jagade och kasta grejer på gässen och deras fyra ungar!!!
Förstår inte riktigt hur de tänker, jag gick emot dom så antingen var det jag som skrämde iväg dom, eller så var det wilma, tror mer på wilma, jag ser ju inte så farlig ut.. men iväg sprang dom skönt orka bråka, men arg va jag!



Dom små söta småsakerna


Wilma på playa la Akalla



Sötast I världen


Hoppitossan kommer upp var som helst!


Bilderna tog jag inte idag, för då bara regna det jöö, e från i måndags, då man kunde glassa i solen

Va fel man kan ha ;)

Ja e rikitgt gla för att jag trodde fel om Sverigematchen, nu e det fan bevisat, inte många som trodde på Sverige igår och då lyckas dom! Härligt Härligt, man blir bra gla!

Idag har jag vart på jobbet och hälsat på, dom e för goa.
om jag längtar tillbaka till jobbet!?, njaaa, fick höra om allt krångel och att det säkerligen kommer vara mkt nästa vecka pga trasiga maskiner.. ORKA!

I kväll ska jag packa mej en väska för i morgon bär det av mot Skellefteå, det ska bli bra kul.

Fotbolls EM

En dag på stan med Carro, va kanon trevligt vi turista lite i sthlm, gick nog runt större delen av stan, käka lunch och fika lite, väldans mys!
Nu sitter jag och väntar på att Sverigematchen ska börja, tror inte vi har någon chans, men jag hoppas! Brukar aldrig gå bra när jag tror att det ska gå bra.
Några fina bilder blir det inte heller, min andra data krånglar och jag orkar inte lägga in bilderna på den här datan.. :S

Hare fint nu, Kram


TRäffa min carro :)

dagen igår va precis lika slapp som jag ville, sola så jag blev brun, men idag e ja lika blek igen :S

Idag ska jag iväg och träffa Carro, i stockholm.. haha helt sjukt men det ska bli mys, vädret är inte spec bra idag så kan vara mysigt att ha nått att göra.. Funderar även på att hälsa på jobbet i morron, en arbetskompis går på mammaledighet innan jag börjar, så vill hemskt gärna säga hejdå åt henne:)


kommer in lite bilder sen, men nu gick det bra trögt och ja ska ut me hunden:)

Tillbaks

Nu e man tillbaka i sthlm, kändes tungt att lämna Gävle, lika tungt som det antagligen kommer bli att lämna Stockholm sen, fast just nu känner jag att jag längtar tillbaka till skolan.
Usch och fy tänkte jag när Mamma gick upp i morse, vet att det e den tiden jag också kommer gå upp om en vecka.. :S typ halv 6.


Nu ska jag och pappa gå ut med hunden min: ) Ska bli mysigt, annars så e det kanon väder idag så blir nog att gassa i solen. ME LIKE!


sommar sommar sommaaaar!

Igår käka jag och viktor på brända bocken, smaskens , fast ingen utav oss blev mätta, så vi fortsatte mot berggrenska där vi käka en sån god efterrätt tjejerna och jag för nån dag sen.  Så vi fråga glatt ifall vi kunde få beställa efterrätt!,  hon ba efterrätt va e det ( typ) ?!
-nää idag e det bara grillbuffé, klart vi inte har någon efterrätt då..
jadu det e ju självklart! så vi gick hem och käka glass ist.








Den här bliden e klockren, för heartbreak är Henke i ett litet nötskal det ;)





Ja det fina vädret fortsätter, jihu! Blir bad i havet idag också, först ska vi ner till mc donalds och  käka så vi får en sverigeflagga, det e ju idag det drar igång! Ikväll blir det grillat igen, mums, finns nog inget bättre.


det va en dag på stranden:D

Nä fy så mysigt det har vart!  solat hela dagen lång me mina grabbar. Man bara njuter, bada också och till och med havet va mysigt varmt i dag! Hetter på hela ryggen nu, kräfta,, nää inte jag bara killen min ;)
Nu ska vi snart käka ute, få se vart det blir man kan tydligen inte boka bord utomhus..  =/







Ja va ska man säga, jag bara njuter jag!

ännu en solig dag:D

å vilken härlig kväll vi hade hos Johanna och Thomas igår. De bjöd på grillspett, potatisgratäng, sallad och vitlöksbröd, mums! jag va inte lite hungrig heller ;) dessutom hade de två underbart söta hundar, hihi hundtok som man e :P bara smälte.

Idag sticker jag, killen och Henke till rullsand och ligger på stranden hela jäkla dagen:D Ikväll ska jag och Viktor gå på restaurang och mysa, jag åker hem till sthlm på Söndag sen blir det inte att ses på ett bra tag :(:(..








mygg, mygg, mygg :(

Södra Gästrikland hade tydligen drabbats av mygginvation, jo tack det har jag märkt!
Har myggbett överallt på kroppen .. orka!
Har vart ute för mkt nu på kvällarna för det har ju vart så mysigt väder, enduortävlingen igår va ju hemsk, mygg överallt.

Nog om mygg, nu e det min tredje dag på sommarlovet. sover till 10 på dagarna och bara ligger och solar, himmlans mys. Börja läsa en bok igår också som heter skumtimmen, verkar himmlans bra! resten av dagen ska jag tvätta, städa och sola, sen kommer nog Linda över en stund. I kväll bär det av till Johanna i hofors på middag!
Idag e det en vecka kvar tills jag och mamma beger oss upp till Skellefteå och bror min :D  ska bli himmlans mys att träffa honom och tjejen hans:) spännande värre!


Viktor innan starten i endurotävlingen, kom tvåa  :D han e bra duktig min pojk!



 


sagt adjö till mina flickor

Igår blev det en mysig kväll i parken med lite klasskompisar, spela spel och kubb. Sen blev det både kex ost och lite vin:D Hitta ett riktigt mysigt ställe, men när solen gick ner blev det mygg:( 

       





Ikväll har jag och mina två kära vänner käkat middag på Berggrenska gården, en restaurang med uteservering. Är nog en av de mysigaste ställen jag varit och käkat så god mat på. För mig blev det lax och färskpotatis och till efterrätt kladdkaka med skogsbär, mums! Va lite sorgligt att säga adjö till dom. Anna träffar jag i morgon, men Carro stack hem nu på kvällen, fast vi har bestämt att vi ska ses i sthlm hur som helst!





   

Sommarlov



Jomenvisst nu har mitt härliga sommarlov kommit,va riktigt många år sen man hade sommarlov. Avslutningen i skolan bestod av en 4 timmar lång tenta, sedan en väntan på vår senaste tenta som vi ändå inte fick tillbaka.....
Ikväll ska vi samlas ett gäng från klassen och mysa i parken.



SKÅL!


Tenta

Sista tentan är idag kl 9 håll tummarna för mig :)
sen e det fira sommarlov som gäller.

RSS 2.0