God morgon lite för tidigt!

Casper tyckte det var morgon när klockan var 4.30:) Tur att det var en Emma som gick och la sig 9, hade på känn att det skulle kunna bli så ;) Casper är sjuk och ska hänga hos sin farfar idag, dom ringde från dagis igår så han fick gå hem innan lunch, han är ju snorig och hostig och otroligt tjurig. Jag håller mina tummar på att han ska vara snäll hos farfar!
Jag ska försöka mig på lite plugg måste även städa och har några ärenden på stan... Men ingen parktik idag!

lillcasper


Tisdag

Haft en heldag på jobbet med olika föreläsningar, intressant värre:) Nu väntar jag på att Viktor ska få igång en film så ska vi mysa i biosoffan med lite poppisar, vi kommer inte ses så mkt den här veckan då både jag och Viktor kommer jobba kväll, Viktor på Torsdag och jag på Onsdag och Lördag och han ska på firmafest på fredag och jag jobbar även hela söndagen. Men när vardagen börjar igen med skola så ses vi nog bra mkt igen!

Casper från ikväll när han spana på barnprogram


Underbara

Det finns inge bättre än att se sitt barn så lycklig:) Han älskar dagis, som han verkar trivas där, tokglad idag när jag kom, skulle visa mej avdelningen och han gick runt med ett sånt härligt leende på läpparna. Hela kvällen har han vart på topp och jag med, vi har busat i parken, käkat go mat, badat, myst framför barnprogram och nyss somna han bums!
I helgen har jag haft pratik, i natt också så jag kom hem vid halv 8 och sov till 12, trivs fortfarande hur bra som helst, världens bästa handledare:) Hela veckan och nästa helg består av praktik på sjukhuset:)
Ikväll är Viktor på roligheter, ut och käka med Henke och nu kikar dom gävlematch på strömvallen!

Nu är det dax att betala räkningar och hänga tvätt!


Men så bra!

Inge gråt idag heller när jag lämna liten på dagis, han traska in bland andra gråtande barn som inte vill säga hejdå till sina föräldrar och fick sen vinka i fönstret till mig. Känsla att gå ifrån en nöjd Casper är underbart!
Idag blire fredagsmys på jobbet, tror vi skulle köpa mat ute, slutar 22.00 sen är det bara hem sova och upp vid halv 6 för att sen jobba dag på Lördag, Söndagen är jag ju näst intill ledig på då jag jobbar natten till Måndag!
Idag är det halvtids bedömning på VFU:n så jag måste pyssla med lite sånna lappar nu!


Idag är det fint väder men kanske inte så här varmt och skönt!


Glad

Idag är vi glada, solen skiner och Casper har vart på strålande humör, inge gråt när jag lämna honom på dagis:) utan han skratta och lekte med en tjej, vinka glatt när jag gick, härligt värre!
Idag har jag lite skola på eftermiddagen men vi ska vara på sjukhuset  och ha nått seminarium, sen jobbar jag hela helgen!

Bild från igår, han behöver sig en klippning igen, jag vet!


Jobba natt

Hade återigen ett superbra jobbarpass, som jag trivs!!, va på sjukhuset från 21.30 till 7.00.. Fungerade hur bra som helst och lite tråkigt att tiden går så snabbt, nu vill jag bara vara kvar och jobba på sjukhuset!
Sova däremot var svårare, somna vid 8 och vakna vid halv 11 nu är jag trött men Casper ska hämtas snart så jag får vänta till i natt med att sova:)
Grabbarna här hemma blev en aning sena till dagis, Viktor skulle lämna vid halv 7 men jag mötte dom när jag nästan var hemma och då va klockan över 7.. Underbart att det inte bara är jag som missbedömmer tiden!

Trött är vi hela bunten!


Va tiden går snabbt!

Tror tiden börjat gå snabbare nu när man närmar sig 26, de senaste veckorna har jag kommit försent va jag än ska göra, främst till förskolan och praktiken... Idag drog tiden iväg när jag va på ica maxi och storhandla, blev nog kvar där i nästan 1h 30 minuter... hmmm! Nu måste jag städa av här hemma för att sen sätta mig och plugga, måste passa på när liten är på dagis och roar sig! Idag tokgrät han när vi kom in genom dörren till förskolan, men dom säger att han är glad och nöjd när jag går så jag får välle lita på det!

Älskade mini Casper


Helg med gobitar

Haft en underbar helg med gävle gänget, vi har hängt en hel del hos oss, kikat film i källaren, eftersom vi fick soffan i fredags:D Vi flickor va ner på stan i Lördags och hade en hel shopping och fikadag:) Massor med gott (onyttigt) har slunkit ner under helgen, både godis och hämtmat, hur gött som helst!
I morgon bär det av till dagis igen för Casper själv ska jag plugga lite hemma. Jobbar inte speciellt mycket den här veckan men har en hel del ändå!

Såhär mysigt har vi fått det nu, en matta och ett bord så är det ju klart!


I väg :)

Ska iväg igen på ett kvällspass, gick super i går och tror att dom här 4 veckorna kommer bli kalas bra! Casper stört grät idag igen:( Men han hade ju funkat kanon igår så det borde gå bra idag med:)

Casper tackar och bockar för sina superfina Converse han fick av Anna:)


Väntar

Jag börjar praktiken om en timme, 14-22 är det idag och i morgon, igår gick det super, va väldigt kul att få se hur det går till, men så mycket man ska kunna:)
Nu laddar jag upp med en kopp kaffe och hoppas jag orkar med hela kvällen. I morse lämna jag Casper på dagis vid 9 och när jag gick därifrån storgrät han... jag bet ihop och gick därifrån, vet ju att det går över så snabbt han har det bra där, men så jobbigt det va:(

En liten busunge :)


Trögis

Ingen energi för bloggen men det ska bli ändring på det hoppas jag. Vi har haft en lugn helg, med lite kalas för Viktor som fyllde år i Lördags, vi fick barnvakt och gick ut och käka. Även träffat fina Madde och Albin. I morgon börjar jag min praktikperiod på sjukhuset, spännande värre, jag ska tuffa på mig och lära mig massor.
Casper har fått vart lite själv på dagis idag och kommer gå 9-14 nu i några dagar, det fungerar fint med lite gnäll innan han får sova då han är vråltrött vid 12, han hade slocknat direkt!

Nu längtar vi efter Fredag då Carro kommer och besöker oss!


Ska inhadlas

Det är mycket som måste köpas inför höst och vinter och ännu mer blev det nu när han börja dagis. Nu har jag fått mina pengar från csn så nu ska det ut och shoppas!
Förskolan gick fint idag, han fick frukost där i morse, käka en macka och sen var det spring i benen, vi gick innan halv 11 då Casper bara gnugga sig i ögonen, han somna efter 20 meter i vagnen hur ska han klara en hel morgon och orka käka lunch innan han sover?!
Idag ska vi få besök av Anna, Anna har vart i USA i några veckor så det ska bli kul att höra va dom har gjort!


Åkpåse/sovsäck från stadium, ska han ha i vagnen på dagis så han sover som en prins:)

En trogen vän

Vi har haft en mysig eftermiddag, vart i väg på roligheter :) Nu sover liten, helt slut efter förskolan, jag är också helt slut! så jag tänker inte göra nånting! Idag har Casper lärt sig att pussas som man ska, bara ett sånt litet framsteg är så stort i en förälders ögon <3


Vänner i vått och torrt




Busunge

Ja inte va jag intressant idag, Casper lekte ju bara själv, han ville ut på gården så han fick på sig regnkläder och va ute och busa med några andra i en och en halv timme, va gjorde jag där liksom? men när klockan närma sig halv 11 börja han bli trött, och sotaren skulle komma hem till oss vi den tiden så då åkte vi hem. Vilken energi man måste ha som pedagog på förskola, ute i vått och torrt:)

Tripp trapp stolen innan och efter lite ommålning, den passar toppen hos oss:)



Förskolan

Första dagen för mig att inskola trollet, jag tror det kommer gå ett steg bakåt då han ofta är kinkigare med mig men vi får se:) igår hade det gått toppen han hade mest lekt omkring själv utan Viktor..
Men  vilket ruskigt höstväder vi fått då, man är inte superpigg när man vaknar och hör regnet å det är så mycket mörkare i rummet... Casper vaknar ändå lagom till halv 7, ganska bra tid ändå!
I dag blire bilen till förskolan, det finns inga bra kläder för det här!

Två tröttmössor som ska släpa sig till förskolan


Det gick ju bra!

Casper klara sin första dag bra! det kommer nog gå bra ändå ;) Som han utvecklas nu, det händer mycket i lilla knoppen och det är så kul att se alla framsteg:)
Skolan gick bra även den, riktigt kul med praktiska grejer, jag börjar känna att jag kommer klara det här fint, lite självförtroende så kommer det gå galant!
Viktor fixar och trixar nere i källaren med bio-rummet, ljudsystemet kom idag, hur kom han på att vi skulle ha det värsta av de värstaste hemmbiogrejerna... det blir fint och bra iaf, invigning näst nästa helg när Carro kommer:)


<3


Förskolan nästa!

I morgon drar inskolning igång, vilket stort steg här i livet, snart får vi gå och titta på luciatåg å sånna saker, fy så mysigt! Viktor sköter de två första dagarna då jag går i skolan sen ska jag köra några dagar.. Jag håller tummarna på en smärtfri inskolning, men jag är inte övertygad direkt, idag har det gnällts en hel del, ingen mat passar bara yoghurt, kli i tänder och massa dregel....  Idag har vi bara vart hemma, fixat på tomten, klippt äppelträd, vinbärsbuske och gräs...
Nu blir en film och soffläge!

buuhu (liten Casper för ett år sen)


Gött

Hade en mysig tjejkväll med Marie igår, Viktor va ju me grabbarna på partaj. Idag är det ur mysigt höstväder, svalt men kanon fint! Casper å jag traska iväg själva till parken utan den där wilma som man måste dra med! I lekparken stötte vi på en liten tös som skulle börja på samma förskola som Casper och skolas in samma tid:) dom hann inte bli kompisar, men Casper hann inspektera hela hennes cykel:D Pillunge! Nu får vi se va den här Lördag har att bjuda på! kanske en storvinst på v75:D haha


Hämta banan från vagnen

För att sätta sig på bänken och gluffsa i sig!


Sovmorgon

Det var på tiden att man fick sig en riktig sovmorgon, tack Casper! Jag vakna vid 8 låg pch drog mig till kvart i nio, gick och fixa mig och lagom till att frukosten var klar slog han upp sina blå! Nu äre sovtajm igen och det mm:as där uppe! Själv ska jag plugga, fixa lite inför kvällsmaten, käka lunch och kanske hinna med en dusch! Idag åker vår Wilma till landet, hon är nybadad och fin, men det var mest för att hon rulla sig i skit igår och Viktor vart sur som en citron på henne, kasta ner henne i badkaret och gojsa in henne i goluktande schampo :)


Det är inte lätt att ta bilder på den här längre, han vill gärna kika på bilderna innan man tar dom, så han springer mot en så fort man tar kort!


Morgonplugg!

Börjar inte förens halv 10 så nu ska jag plugga ett tag, mycket som ska in i skallen och lite strul som måste lösas, en ny kurs e alltid rörig i början man förstår aldrig hur man ska få i hop allt!

Casper och Viktor leker nere, Viktor jobbar i eftermiddag då jag slutar 12, så i eftermiddag blir det Caspermys. Jag har vart totalt sänkt de senatse kvällaran, förkylning på det har gjort att jag lagt mig vid 9, så lite Caspermys på dagen blir kanon!
Casper har juste nu 6 tänder på G, två nästan framme och 2 som precis spruckit igenom lite och två som är riktigt svullna under tandköttet, så vi har en gnagare här hemma!

liten mysis


RSS 2.0