Fin dag

joda vi har haft en bra dag idag, en härlig promenad till öppnis i morse och vi var där från 9-12 lekte som en tok och slockna direkt i vagnen på vägen hem. På hemvägen fick vi sällskap av Sandra och Colin, hon tog även kort på sötnosarna som mest ville leka med dockor och hästar! Nu e jag trött och frusen, e ju mega kallt ute, undra om man vågar sig ut i morgon!?
Godnatt!


Cappson och Colin leker i dockrummet

Casper är lite avis att Colin fick den rosa hästen;)


En trött gladfis

Lånat dom fina bilderna utav Sandra


Snöö

Hur kan det snöa nonstop så här länge, det är ju bara november och det är ju hur mycket snö som helst och dessutom massor med minusgrader. Tur att jag är hundfri ett tag, jag ska nog ändå pallra mig ut idag, tänkte gå en sväng till hemköp och köpa upp viktiga prylar, typ kaffe som är näst in till slut här hemma:/  Idag blev det ingen öppna förskola va nog mest för att jag inte orka ducha igår kväll och på morgonen hinner jag inte.. haha! Casper är fortfarande väldigt snorig så vi hoppas på att det är lite bättre till i morgon för då ska vi till Hemlingby!

Cappson med sin skiftnyckel i munnen:) Ja han e ju lite tokig den där:)

såhär ser det ut hos oss nu:)


Hemma igen:)

Att åka ner till sthlm var ingen höjdare, sånt snöoväder men hemvägen gick riktigt bra:) Helgen har vart mysig i stockholm men tiden gick snabbt.. å va handla jag då, jo en klänning och ett halsband, jag skulle ju köpa vardagskläder, men men.. Nu ska vi kika på tv och bara ta det lugnt, jag e meega slut!


haha så här slut känne man sig ibland :)

I stockholm:)

Nu ska vi iväg en sväng till Stinsen å shoppa, vi är för lata för att åka in till stan, får bli i vår! Det va vinterväg ner till sthlm lite små läskigt men nu är vi här och kommer åka hem innan det blir mörkt i morgon :)


Jag å Viktor när casper låg i magen,viktor ser lagomt trött ut ;)Bilden togs i början av November förra året


Lilla sjuklingen

Casper e så förkyld, tur att han inte har feber men han snorar som bara den. I natt har han hostat som en tok och snörvlat men sovit jäkla bra ändå han vakna av att jag klappa på honom vid 5, trodde han va vaken när han hosta hela tiden. Jag fixa välling åt honom så somna vi om till halv 9 ;) det är det enda som e bra  me att han är förkyld, han behöver mkt sömn! Nu sover han första luren för dagen å jag väntar på att Carro ska komma och sällkapa mej ett tag:)

Så söt liten trollunge jag har:)


25 år

Jaha nu har man blivit lite äldre, det va på tiden :) Har haft en kanon fin dag med härliga kompisar å fina presenter, TACK<3  Casper e vrål förkyld, bara nyser, hostar och snorar:/ I Morgon ska jag baka med marie och sen ha myskväll me fina kompisar:) På lördag drar vi till Stockholmo:D

Min tröttbebbe bara nån dag gammal:), Tänk att jag va så liten för 25 år sen ;)

Hon tror hon är mästerkock!

Jag förstår inte varför jag alltid får för mig att ändra på recept eller måtta lite bara sådär, varför kan jag inte följa recept och ta de recept jag provat på! Det skulle helt enkelt bli billigare än att testa sig fram som jag jämt gör! Nu står det en kladdkaka i ugnen, det e ju inge svårt att göra men när jag gör om recptet så mkt blire inge bra :( När jag hällde upp smeten (degen) i formen blev det en stor klump i mitten, bra Emma, NOT! ja vi får se hur det bli:)

Casper har vart tomtenisse idag och självklart läst om hundar för Wilma


Hoppas på bättre humör:)

Igår tror jag att det var tänderna där uppe som spöka, Casper hade så lätt för att gråta, han ville bara krypa och sitta i min famn, lämna jag rummet blev han tokledsen, när han käka grät han och hade handen i munnen hela tiden.. Att tänder kan ställa till det så mycket för vissa... Vi får se hur denna dag blir, snöstorm ute vilket betyder att det inte blir så mkt mer än en kortis promenad så jag hoppas han e på glatt humör!  jag har nu på morgonen fixat hallonkräm och äppelmos till Casper så det finns lite mellanmål till honom, är grymt mkt billigare och nyttigare att fixa det själv och dessutom så lätt!

Kul att ni kika in på Viktor blogg och kommentera lite :D hihi:)

Perfekt i gröten eller i turkiskyoghurt


Så här gåre...

Om ni vill se lite mer om vad som händer här hemma så kan ni kika på Viktors lilla byggblogg  ;D han blir glad om ni komenterar också :D hehe gå in på den här länken. Godnatt:)

Idag får wilma en stund i rampljuset, min lilla gofis, som mest bara får stå ut me oss stackarn!



Väntar

Måndag och det betyder öppna förskolan på sörby! Idag var Casper glaskit, trotts att jag trodde han skulle va gnällskit, då han sov grymt dåligt i natt, han va supertrött och blunda men vred sig och ställde sig hela tiden. Han fick somna hemma efter lite lunch å sover nu fortfarande i sängen men snart är det dax att vakna för wilma måste ut och gå också:) Dessutom blir det mörkt snart:( Igår fick Viktor ner en långsida i Caspers rum och satte sen upp gips på den väggen så det här kanske går snabbare än väntat!
Idag fyller min bror Daniel år :) Stort grattis från oss<3


tittut!


Va har vi nu ställt till med ;)?

Nu ska det byggas i Caspers rum, rummet är nästan tomt på grejer och Viktor har börja riva väggar= ingen återvändo ;) jag tycker det är kul för jag vill gärna få klart hans rum! nää nu ska jag busa me knodden, hej hopp!

 

Casper sitter på sina nya väggar:)

Simning på schemat

Vi tar babysim idag igen lika bra att passa på de helger vi är hemma och inte har nått annat inbokat! Casper sover första luren och vi andra två ska käka frukost. Typsikt att han vakna halv 6 och knölat lite under natten när inte jag har sovmorgon:P  I eftermiddag ska vi börja med det nya projektet - börja bygga Caspers rum:) vi tar det lite lugnt med det men känner ändå att vi kan börja lite smått:)

En bild från i veckan, idag var Casper på gnällis å då vill han inte va me på kort!

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon och idag sov jag lite i allafall trotts att Casper hade rammlat pladask i golvet två gånger:) Viktor och hans pappa är ute och kollar på novemberkåsan och jag latar mig medans Casper sover, vid 12 ska jag också följa med ut och kika för då kan man nämligen se dom som åker i mer än två sekunder;) dom kör då på en uppsatt bana och inte i skogen! Utanför vräääker snön ner så jag hoppas det lugnar sig lite tills vi ska ut. Nu får ni ha en mysig lördag, själv skulle jag gärna vilja mysa till det med peparkakor och glögg när jag kommer in!


som tur är ska inte Casper köra kåsan i år, men det dröjer nog inte lång tid förens man får köra runt han på tävlingar ;)


Nu blir det fredagsmys

Nu har Casper lagt sig så nu ska vi fram med chips å läsk å bara mysa framför tv:n. Vi har haft vår fina Marie här ett tag på eftermiddagen, hon har fått en ny lägenhet som även den ligger på söder men den har badkar å stor fin balkong ut mor kungsgatan, kommer bli så bra! 

klätterApa


Tradera

Om det är nått man kan bli beroende av så måste det vara tradera, hur kul som helst att buda:) Idag var det första gången jag lagt bud å det var på ett par gardiner som jag så gärna vill ha i sovrummet men jag vann inte:/ Vi va på ikea igår och då fick jag veta att den lila modellen inte skulle tillverkas nått mer :/ Jaha man får hålla koll på tradera och blocket om man ska få  såna gardiner! I morgon är det novemberkåsan, endurotävling som går i Gävle, alldeles utanför oss, så självklart ska vi ut och kika! Hoppas det blir lite varmare än idag, jag höll på att frysa av mig fingrarna när jag va ut!

Kommer aldrig bli mina:/


Hmm

Ja idag har det vart ganska trist, får inget gjort, Casper har vart vaken nästan hela dagen men nu har han somnat! ikväll ska vi nog till ikea en sväng men annars e det lugnt, jag vill så myket men gör så lite :P haha, nää men det e svårt att fixa och dona med Casper men jag hoppas vi kan få lite ordning snart! förövrigt e Casper väldigt nöjd med livet nu han leker och hittar på bus mest hela tiden, finaste bäbisen!

sitter å läser morgontidningen




Det fortsätter

Idag fick jag lite sovmorgon, Casper vakna först vid 5 men efter lite välling å gullande somna han om å vi låg och myste i sängen till halv 9 :) i morse provade vi havregrynsgröt å det gillade Casper så nu blire ingen dyr gröt varje morgon, barngröten man köper innehåller järn så nån dag i veckan e det bra att ge han den :) Det e strålande sol ute idag också så vi ska klä på oss varmt å gå en långpromenad när casper vaknat å käkat korvgryta;)

En casper som inte riktigt fattar hur han ska släppa utan att drutta omkull:)


Fin fint

Vädret har vart helt underbart idag, strålande sol och snö på både backen å alla träd. Vi har vart på öppna förskolan och lekt i tre timmar sen fick vi gå en promenad me wilmis också! Nu lagar jag mat medans Casper sover sin eftermiddagslur, han somna tillslut i sin säng efter att han ställt sig tusen gånger! Maten idag tänkte jag att Casper skulle få smaka, korvgryta med couscous:) Fick även tips idag att laga egen havregrynsgröt, har trott att det är så svårt men tydligen kunde man bara köra det 30sek i micron så vare klart :) Mycket billigare än den gröt vi köper. Ikväll är vi ensamna som vanligt på Tisdagar och ikväll väntar tvkväll ;)


Min fina bebbar

Jaja mössan e lite stor men han växer jö!


9 Månader

Nu har vår älskade Casper funnits lika länge utanför magen som i magen:) 9 månader har gått otroligt snabbt men ändå otroligt långsamt, känns som Casper alltid funnits:)

Casper kan nu iallafall krypa snabbt hit och dit, över trösklar osv. Han ställer sig gärna upp mot allt han får tag på, lära-gå-vagnen kan han knata bakom om man håller koll på honom, balansen är inte den bäst! käkar bra och mycket, trycker i sig två stora burkar mat om dagen, en tallrik gröt en flaska välling och minst en banan med turkisk yoghurt:) älskar alla elgrejer och teknikprylar, så vi får se om han går i sin pappas fotspår;)

Idag har vi vart på en annan öppen förskola med Sandra och Colin, riktigt trevlig och i morgon blire det Hemlingby som vanligt om vi inte är insnöade! Vi har även köpt grindar till trappen å dom var nedsatta till 399kr för två men när vi betala så sa hon 199kr och en kosta 299kr, fick inte riktigt ihop det men jag klagar inte ;D

En bild på en 9 månaders Casper

 

Söt-trollet på BB

Här ser man hur tunn han va å hur liten han va :) 2700g, mini!

 

 


Simma

Det blev babysim idag och kul var det! Casper tyckte det va fint att bada i den VARMA bassängen, varm va den och skönt var det! Vi både sjöng och plaska med dom andra barnen. Viktor har vart och sett fotboll på Strömvallen och Gävle vann! Härligt, annars vette fan om jag skulle bo kvar här ;)  Nu håller jag tummarna för att Casper sover till 7 i morgon :) 

Bilderna vi tog idag på simningen va ju inge bra men jag bjuder väl på några dåliga bilder då!


I väntan på att få starta vår simgrupp


bada å vägrar kolla i kameran


simma med pappa

Babysim

Jag å Casper leker å myser i vardagsrummet å vid halv 9 ska vi väcka Viktor jag själv fick vakna halv 6:( Men idag är det farsdag så då e det inte mer än rätt :) Om vi blir klara i tid för att åka på babysim så ska vi iväg idag, är drop in så man behöver inte komma precis en tid vilket är skönt. Nu ska vi leka vidare, hoppas ni får en fin dag!



Mys


Trångt

Vi har haft en lugn och skön lördag med shopping och fika på stan. Casper håller nog på att få tänder där uppe, märker att nått e lite på tok :/ men han har vart hyffsat gla ändå:) Igår fick vi ha mysdag med Marie å nu har hon åkt "hem" till sthlm å jag e lite lagomt glad för det:(


Caspers pyjamas idag va allt annat en stor på honom.. men så gåre när tvättmaskinen vart urfunktion i några dagar:P som tur är verkar han rätt nöjd ändå ;)




Pappa Viktors nya pjäxor va iaf inte lika trånga

Sööömntuta

Men hur länge kan han sova, somna runt halv 10 å sover än och klockan är halv 1.. jaja han e välle trött blir inge mer sova för lillen idag för han måste sova på natten också!

BebisCasper som sooover


Bakmorsan är i farten igen

Blev plötsligt sugen på att baka så nu står en blåbärs-sockerkaka i ugnen, får vi se hur det blir, bären va ju frysta vilket dom inte skulle vara så det kanske bara blir en smet men men man måste testa jö :) Jag fick lilla Casper att somna i sänbgen nu på morgonen efter han ställt sig upp tusen gånger, ska man ignorera eller lägger ner honom.. hmm de e svårt... =/ Nää dax att städa upp lite stök :) Hej hopp

Min prins i sommras:)


Nattinatt

En fullspäckad dag har stått på schemat, klippning halv 10, vilket betydde att Casper,Wilma å jag va tvugna att vara klara och hos barnvakt Marie vid 9, stressigt speciellt när Casper fick för sig att leka ål när jag skulle byta blöja och klä på honom;) sen har vi myst med Marie, Lisa och Lina å kom inte hem förens vid 18:) Casper krångla som en tok när han skulle sova, han skriker inte eller så utan bara ställer sig upp i sängen om och om igen, skrattar och donar fast han e så trött.. Nä nu e det kväller i vårt hus!

Casper lille vi ser att du kan stå nu :) så det räcker med att du visar det under dagarna;)


Förändring:)

Idag har vi haft en snöblaskig dag å att dra vagn i slask e bra träning för jag va genomsvettig när jag kom ner på stan. Nu har jag iaf bokat in en klipptid i morgon på förmiddagen å min fina Marie ska passa min prins, dax att klippa bort allt, nu e jag trött på långt hår. Lilla Casper har börja tycka att det är mycket roligare att stå i sängen än att sova i den, nu vaknar man mitt i natten av att han står.... Att lägga honom är inte det lättaste, på två sekunder står han igen, så idag fick han somna i mitt knä orka inte krångla me honom... Men förhoppningsvis är det bara en kort period han tycker det är så kul...


En trött Casper som INTE vill sova :)




Kryddhyllan som jag fick för mig att måla svart, billig förändring som blev helt okej. Kul att göra nått me köket men förhoppningsvis byter vi ut allt snart :) (Det går att klicka på bilderna för att göra dem större)

Busunge

Idag har vi haft en trevlig morgon på öppnis me dom andra barnen å föräldrarna:) Men morgonen börja me att Casper kapa min dator medan jag skulle fixa frukost åt oss, han som alltid sitter så fint å leker på morgonen, nä idag ville han utforska lite:) Nu sitter han å leker å jag e helt slut efter morgonen promenad å väntar på att det ska börja snöa, pappa min sa att det snöa för fullt i stockholm:/

Busunge

tyckte vi skulle va me på en bild tillsammans men det tyckte inte Casper


Måla

Marie kom å rädda min dag :) Morgonen var så lååångtråkig men till eftermiddagen kom både Marie å Henke över å sällskapa oss, eller Henke hjälpte Viktor med att dra el å jag, Marie å Cappson satt i mörkret å försökte se nått:P Jag har även fått för mig att måla lite igen, jag menar det kan ju inte bli sämre, iallafall inte i köket;) I morgon blire en promenad till öppna förskolan i Hemlingby igen, ska bli kul å se hur Casper leker nu, hemma kryper han ju runt som en galning:)


Lilla gänget när cappson döptes


Mina fina<3

Å vilka underbara nära och kära jag har:) i Lördags blev jag grundlurad, jag trodde jag skulle gå på promenad med svärföräldrarna å mina grabbar till söderåsen för att grilla lite korv, å mitt i skogen i Torsåker står mitt Gävlegäng,å jag fatta ingenting, fick skumpa å grejer å vi myste å lekte hela dagen för att sen käka middag tillsammans å spela spel sen begav vi oss ut på krogen å Casper blev kvar hos farmor och farfar:P haha så galet att jag inte fatta nånting... Tack alla underbara ni e så goa:D:D

en bild från igår, haha han ser för härlig ut ;)




Nu sticker vi iväg till landet

Jag sitter här med en supertrött Casper å väntar på att Viktor ska komma tillbaka så drar vi iväg till Åstjärn:) Mina föräldrar har vart här hela dagen å det har vart mys värre:) Å igår fick jag en heldag med marie<3 helt underbart me en så go vänn:) Trevlig helg

Idag har vi övningsgått:D



Helgen närmar sig

Känns som att det är Fredag idag eftersom att mina föräldrar kommer i morgon:) Dom blir här över dagen å sen ska vi över till viktors föräldrar å sova över:) Idag är jag mycket gladare, måste vara vädret som påverkar mig, efter lunch ska jag besöka Marie å låta lillen leka av sig där ;)


Dom två tänderna han har syns :)

Meeen

Nä den här dagen va ju bara för super trist, ska mycket till för att den ska bli bra nu känns det som:( regn regn, det har vart mörkt ute hela dagen å jag får inget vettigt gjort... nää blä på det här...

<3


Regn:(

Det här regnandet gör ju inga underverk för humöret, idag vill jag inte gå ut men har man hund måste man, det som e ännu jobbigare är att jag måste släpa ut en vagn också. Om det har slutat regna till ikväll ska jag å Viktor ta en vända på stan är så mycket vi behöver shoppa, jag skulle behöva boka en klipptid också! Här hemma är det lugnt för tillfället, men Casper e så snorig, så jag undrar hur han mår, har vart lite mer gnäll... här är iallafall en bild på mina bebbar, Wilma har hittat sin plats;)


Grå dag med massa BUS

Vädret är väll inget att hurra över men mitt bustroll förgyller min dag, visst kanske det är jobbigt att passa på honom hela tiden men att han helt plötsligt är så rörlig å busig är underbart att se, en helt ny värld har öppnat sig för honom, å han njuter till fullo, han är så gla hela tiden å det gör vår vardag underbar<3

Dregglo är helt galen:)


Står i sängen

Vilken stor pojke då, kan ställa sig upp i sängen fasten han e så trött att han knappt orkar hålla ögonen öppna, va det händer saker nu! Han kryper omkring överallt i huset nu å leker, leker, leker hela tiden. På Fredag kommer mamma å pappa upp med en lära-gå-vagn ska bli kul:) Jaha vintertiden fungerar fint i vårt hus, Casper håller sig vaken till 19.00 å i morse vakna han klockan 7, hoppas det håller i sig! Nu ska jag kika på lite gardiner våra hänger lite sisådär  just nu då Casper gärna drar i dom:/

Det är ju jäkla kul att stå istället för att sova:)

 

Idag har vi lekt i leklådan

 


RSS 2.0