Vill inte riktigt

Här hemma är vi inte riktigt krya, Viggo har åkt på öroninflammation igen, eller bakterierna dog väll aldrig av förra kuren som avslutades för en vecka sen. Nu kör vi på starka grejer och lillgrabben gillar det inte alls. Dom andra två här hemma är lite småkrassliga. Grabbar alltså!!!
I helgen hade vi barnvakt av farmor och farfar, första gången Viggo sovit borta, hade funkat fint. Vi käka midag med Marie och Filip och spela bowling. Kul vare men självklart sakna vi dom små<3
 

Pepp!

Kommer precis hem från ett spinningpass som fina Madde håller! Vilken energi man får av träning, speciellt när passen är så bra! Grabbarna här hemma slockna innan jag åkte iväg, Casper somna vid matbordet vid 5, han fick sova för natten, antar att han behöver det. Viggo hade premiär på öppnaförskolan med Viktor idag. Det hade tydligen vart toppen där, Viggo var tvärnöjd å vill nog dit igen! 
 
 
C

Tentaångest, sjukling och träning

Det nya året har börjat helt okej, tentaplugg till Lördagens tenta. Massor av sjukdomar ska jag lära mig, väldans intressant, konstigt nog finns inte motivationen där till 100%.
Vi har en sjukling här hemma, en liten Viggo som fått öroninflammation, han har haft hög feber å ont i öronen. Vi hoppas att denna antibiotikakur kommer fungera, den första gjorde inte ett smack. Vi ska även börja ge mat och välling utan mjölkprotein till Viggo då vi tror han har lite ont i magen. Han e så dålig på att käka så vi får alltid lura i honom mat. Läkaren har ordinerat 4 veckor utan mjölkprotein sen ska vi prova om det blir nån skillnad om han får mjölk igen.
Casper däremot är frisk, det va på tiden, hela hösten har han haft massa skumma sjukdomar. Casper har däremot fått babbelsjukan, som han snackar nu, även om han hittar på en massa ord så är han aldrig tyst när han är vaken. Om en månad blir vår Casper tre år, stor kille!!!
Jag har även vart duktig å börjat träna, I lördags köpte jag kort på friskis och jag har besökt friskis två gånger nu, spinning och skivstång. Skönt att röra kroppen igen det mår den fint av!
 
Idag har vi trötta barn båda slockna innan halv 7, får se hur denna natt blir:)
 
Här kommer lite bilder från jul :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0