Å va det e kul :)

Det är så kul att ge Casper mat för han verkligen käkar å vill bara ha mer :) burkmat kanske e godare än när jag mosar potatis med lite mjölk:) jag ska iaf prova att mosa morot oxå å se om han gillar det eller om favvon är majspuré :)
visning nummer två av lägenheten är idag :) hoppas det kommer va kö in i lägenheten så att dom kan trissa upp priset ordentligt:) idag tror jag det bara blir en mysdag måste iof städa framåt eftermiddagen för det ska ju inte finnas en pryl framme, lätt när man har en knodd;) Casper ligger nu å myser på en filt på golvet han kan ligga där å va nöjd ett bra tag å det e skönt :)



Harry å casper från i Torsdags


Matvrak

Idag har casper både ätit potatis och majs å majs va nog en favvo han blev sur när det va slut :) så mer majs åt honom :D det har ju vart vrål varmt idag, promenixat me lisa å lina å sen setat utanför lägenheten å myst, man måste ta vara på dessa fina dagar:)

Casper me sin mormor:)

cappe å pappa

grilla på landet:)

Midsommar-casper me sin farmor :)


Noll uppdatering

Vi har inte vart hemma över midsommar å sen har vi fullt upp med visningar av lägenheten..men nu e det rätt så lungt, lillen sover å jag tänkte lägga in några sommriga bilder från helgen :) Casper har vart kanon duktig i helgen, å han har sovit en natt med farmor å farfar, å det gick fint det med :)


Bryggan i Åstjärn

Wilma å Casper, så fina!

Casper me sina foppisar

henke å Viktor

trollhätte gänget

casper har snyggat till sig!

slipsen va goo:)

Det får bli lite fler bilder från helgen lite senare:) nu ska jag mysa me cappi som har vaknat!


Check!

 

  • Igår va vi på föräldrargrupp, kul!
  • Lägenheten ligger uppe på hemnet, äntligen!
  • min dator gick sönder igår, allt ska hända mig!
  • Casper har börjat vilja ha käk 3 gånger på natten, hungrig skit!
  • Vi har testat sittdelen till vagnen, gick sådär!
  • å vi ska iväg på bvc för vägning om en timme, spännande
  • Snart e det midsommar, Mys!




Nån som börjar bli sugen på gosaker, pappa upp idagen tror jag allt;D








det va tyvär inget på skeden men casper tyckte det va lika kul ändå !


Cross

Igår åkte vi en sväng till crossbanan i rörberg var tydligen någon tävling där, så nu har casper äntligen fått sett cross,dock va hans duktiga pappa inte me å åkte men casper satte 'ändå på sig sin tröja med att hans pappa e bäst på cross :) han va så söt i sina gröna hörselskydd, men det va svårt att få honom att somna där, eller rättare sagt han somna aldri eftersom han bara vill sova på sidan å det  ju lite svårt med dom där hörselskydden:)


jag å cappe myser mer än att titta på cross ;D


Pappa Viktor njöt av att tittapå cross tror jag :)


sen blidde casper extremt hungrig å trött, haha inte lätt me dom där jäkla gröna grejerna:)


En sväng å handla

Idag blir det en sväng å handla, vi ska kika på lite utemöbler å saker till huset :) men mest blir det nog kläder å sånt :) Igår gick vi svängen förbi vårt hus, haha vi är där å går var och varannan dag snacka om att vi e tvärnöjda me vårt lilla radhus:D ska bara bli kul att se det igen för när vi var där trodde vi ju aldri att vi skulle få det så vi har ju knappt tittat på det, men inflytt 30 Juli, å vi längtar!

Här kommer lite bilder på första potatisen, igår tryckte han nog i sig några skedar iaf , även om mkt konmer ut igen, tungan jobbar på bra för att spotta ut!


Fotografering

Nu har lägenheten blivit fotad av fotograf för att läggas ut på hemnet, känns skönt, har vart lite nervös inför fotograferingen va mkt att plocka med innan men jag tror det kan ha blivit ganska bra tillslut iaf :) ska bli spännande att se bilderna.. jag har tagit några bilder jag oxå, fast hmms jag e ju verkligen en dålig fotograf men jag tänkte att det kunde va kul att ha kvar! Fotografen hade hur som helst en son som föddes 2 dagar före Casper så vi låg två dagar samtidigt på BB, världen är bra liten!


Köket

Vardagsrum


Sovrummet, men caspers säng tog vi ut!

Badrum

Lite av hallen :)


Åså vår söta prins oxå


Slappa med Marie

Idag skulle ju jag fixa lite saker till lägenheten men det tar vi i morgon ist, idag blev det parkhäng med min fina<3 käka sallad på fiket i boulongnern å sen blidde det solning i parken:) å jag e helt slut, sover väldans dåligt, inte caspers fel utan jag bara har svårt att sova... Potatisen igår gick helt okej kommer bilder sen på det :)




Nya bitleksaken gillas:)

hehe gofisar:) Casper tycker om sin gudmor massor:D å det gör jag också:)


Casper 4 månader

Det är fullt upp här hemma :) vi har blivit husägare:D håller på att sälja lägenheten å mitt i allt fyller cappe 4 månader å det måste ju firas med potatis, får se om vi hinner med det i kväll :) vi ska åka iväg å hitta saker vi kan pynta lägenheten med :D




käkar å leker samtidigt, kämpigt

Glaaadfisen


Marie 25 år :)

Idag fyller min Bästa bästa Marie 25 år å vi fira henne i går med bus och fest:D va en rolig dag trotts att regnet öste ner hela dagen lång och våra planer gick åt skogen...Casper va med pappsen och levde på ersättning hela dagen lång och natten! gick riktigt bra, va nog bara jag som fick lite ont:/ så vi kör på mer och mer ersättning för han gillar det så mkt :D nää nu ere nog da för sängen för i morgon e det en ny speciell dag;D hihi  ska även på mammaträff med lite mammor från bvc gruppen:D







<3


Kalas

igår va det kalas för Lina å i dag kalas för marie:p men tyvärr spöregnar det:/ vi ska ha kul iaf:P

 


Klippning på schemat :)

Snart e det dax för tjejkväll för mig å då måste man ju fixa till sig, så idag har jag bokat klippning, tyvär hade dom inte tid där jag brukar klippa mig så på det här stället skulle det kosta 1300kr... blöö men 300kr hit eller dit drabbar välle ingen fattig..... Marie å carro ska ta hand om lillen medan jag gör mig fin :) Mamma å Pappa e på väg upp till landet å kommer förbi snart å säger hej och tar med wilma, hehe det blir skönt både för mig å wilma:) Å i kväll ska vi på kalas goa Lina fyller ju ett år <3 Stort grattis till lilla lina sötnos!

Cappe å 25 åringen:) <3  (tar alla bilder från Maries blogg, hon har ju kamera me sig hela tiden)


:)

Idag har livet i Gävle vart lugnt,bara vart hemma och ute på en promenad.. träffade på en mamma från bvc under promenaden så det blev ju till att snacka ett bra tag :) riktigt trevligt:) Ersättningen funkar kanon för Casper å vi provar med ett mål varje dag:) På Söndag fyller ju nämligen Marie 25år<3 så vi ska fira henne på Lördagen å då ska lille Casper få tillbringa kväll och natt med Pappa å därför måste han funka med ersättningen:) nä usch jag e lite trött idag kan det bero på dom svarta molnen som dök upp så här på eftermiddagen? tror jag lägger mig å myser brevid min underbara lilla Casper<3


Lillpirat


Ersättning e grejer det

Igår lyckades vi få i honom 150 ml ersättning å han fick inte upp nått :) å va en helgo bebis i flera timmar efter, tror han blev behagligt mätt å slappa att det spruta in i munnen på honom:) om ersättningen funkar bra kommer vi nog så småningom gå över till det för nu har jag ammat länge nog å han sätter ju bara i halsen och spyr...Helgen har vart fin med besök hos svärföräldrarna och grillning med Fredda och höggravida Therese:D Igår va jag å Viktor ner på stan å shoppa bebiskläder, det e ju så kul att handla kläder till lillen! surf-bodysar och hummle-pyjamasar. Å kassörskan på kappahl tyckte Casper va så söt, då sa jag att det e för att han e lik sin pappa, å hon svara att: vaa, nää han e ju så lik dej jö :D Första som tycker han e lik mej, glad morsa!


Äta lejon det e fina saker det

Men äta tumme e ännu finare


Picknick vid vattnet

Nu har vi haft en mysig kväll med lite picknick-mat å trevligt sällskap:) slog oss ner vid gavleån på en filt å käka jag viktor marie cappe å wilmis:) Å i dag på dagen har jag å cappe umgåtts med Lisa å Lina våra goa flickor:) å Lina e så stor snart ett år! å hon visa så duktigt hur bra hon har blivit på att gå själv :D
Igår lyckades jag även få i Casper ersättning skönt att det funkar! men usch va jag hatar lukten av ersättning som legat i magen å sedan kommer upp :/  Nää dax för sängen, casper har däckat för ett tag sen!


Mina gosisar<3


Gos wilmis


Tröttmössa


Cappe coool


LIlla go Lina, från i veckan när vi myste i parken


Avklarat

Så nu har vi vart på föräldrarträffen å det gick fint det, va jätteskoj att träffa massa mammor och många va det, tror vi va en grupp på 9st :)4st var vi från våran grupp från mvc, så det va skoj att se vilka söta bebisar de hade fått :) Idag har vi hållt igång hela dagen först långpromenad i morse, lunch, föräldrarträff, middag, långpromenad med marie, ja inte undra på att jag e vrålhungrig:)

Försökte även ge casper lite ersättning idag för att vänja honom med att det ibland kan bli det när jag e borta på annat men det gick inge vidare alls :/ för försöka med lite varje dag! han ogilla det å spotta ut, flaskan med bröstmjölk tar han fint annars... vi får se hur det går :) Nu väntar vi på vår Viktor som tränar cross i Falun:)


Gofisen e mycket duktigare på att hålla upp huvudet nu, han till och med gillar det :D det här e en bild från i början av maj


Föräldrargrupp

ja nu e det snart dax, vi har nyss vart ute på en långpromenad å jag har lyckats få honom att sova hela vägen och han sover än i vagnen, hoppas han sover till ett så ska jag fixa käk till han så han e nysoven och nytankad! haha oj jag e f*n nervös för hur det här ska gå:) men kanske e andra bebisar som också kan börja gnälla där :) jaja nu ska jag käka och fixa iordning mej :)


mina fina små tokar :)


Å självklart e han pappas lilla hjälte:)


Segt internet

Vårt internet krångla hela dagen igår, idag verkar det ha blivit bättre :) idag blir det ännu en dag med sol och mys ute. det e välle för underbart att vi har hela sommaren framför oss! å jag ska vara ledig hela sommaren å bara njuta av cappes framsteg, underbart till tusen! I morgon ska vi på första föräldrarträffen ska bli intressant jag hoppas casper kan hålla sig pigg å glad, e ju tyvär under hans eftermiddagslur så jag har inga höga förhoppningar...nää dax att dricka upp kaffet å bege sig ut i sommarsverige innan casper river hela babygymmet, busungen!







Å gla casper e ute å grillar på kvällen :) vår lilla pyssling <3


RSS 2.0