Tokstollarna

Nu har jag haft min sista praktikdag på psyk och nu är det rapportskrivning som gäller resten av veckan. Tänkte passa på att följa med och hämta Casper på förskolan idag vilket jag sällan har tid med.
 
 
 

Dumma öron

Casper har åkt på öroninflammation, sprucken trumhinna så nu går han på antibiotikakur 3ggr om dagen i 5 dagar. Inte det lättaste att få i han men jag tror det kommer gå bättre om någon dag. Han har ändå vart på fint humör och jag och Casper har myst som bara den hela kvällen.
 
Viggo blir stadigare för varje dag, idag satt han själv i ca 10 min innan han tröttna och jag tog upp han men han välte aldrig omkull. Lillbebis är nu STORbebis!
 

Höst

Vi har haft en bra vecka, jag har vart på psyk varje dag, nästa vecka är det sista veckan sen börjar jag på ett äldreboende. Viggo vägdes och mättes i måndags 7335gram och 67,5 cm lång. Det går undan och snart har han växt ur 68 kläderna. Han sitter numera rätt stadigt, fast han ramlar titt som tätt så man måste sitta brevid. Han ligger nästan 2 månader före Casper med att sitta själv, hehe, jag tror Viggo kommer gå mycket tidigare än va Casper gjorde.
Höstväder har det vart hela helgen, regn och rusk.Vi har ändå vart mest inne för Casper har nån förkylning i kroppen å gnäller en hel del,  han hade även feber i natt och vakna till några gånger.
Nu bakas det äppelpaj och vi ska välle försöka göra nått av den här dagen oxå :)
 
Grabbarna med bästa farfar

Viggo Tim Erik

I helgen hade vi dop för lille Viggo, trevligt värre och ett stort tack till alla som kom och gjorde dagen så mysig och tack för allt fint Viggo fick:)
Här hemma rullar dagarna på en jäkla fart.Viggo blir ju till och med 5 månader idag, hade jag helt glömt bort och i morgon är det dax för mätning av Viggo, dessutom ska han få sin andra vaccinspruta. Tänk om man kunde få några extra timmar varje dag då kanske man kunde hinna med allt man vill. Idag har jag i alla fall storhandlat så veckans mat är planerad, jag har pluggat i skolan och fått ensamtid med Casper:)
Casper är inne i en härlig ålder (Inte alltid ;) ) nu kan vi snacka en hel del och gå på rätt långa promenader utan vagn, jäkla härligt, dessutom kan vi komma överens om vart vi ska gå, vad vi ska göra och när vi ska gå hem = mindre bråk :)

Bilder från dopdagen
 
 
 
 
 
Har ju massor med bilder men nu gick det inte att ladda upp fler, tror datorn är lite trött. Får bli en annan gång:)
 
 
 
 
 
 

Full fart

I morse var vi första besökarna på järnvägsmuseet i Gävle. Vi blev positivt överraskade av museet, jättefint och stort, konstigt att vi aldrig åkt dit tidigare. Casper tyckte det va kul men tågen var så stora och det va ju lite läskigt, sötnöten. Nu ska vi ta itu med en ny vecka ;D
 
Vårt lillhjärta <3
 
 
 

Helger

Ännu en vecka har gått, har börjat min praktik på psyk å trivs kanon, känner ändå att det är på sjukhuset jag vill jobba. Även om veckan har vart lugn på praktiken så är det extremt mkt stress i vardagen nu och alldeles för lite sömn som gör att jag ibland nästan vill ge upp. Jag kommer bita ihop för det här ska jag klara å jag hoppas jag kan börja stressa ner någon gång.
Grabbarna har det bra hemma, Casper trivs som bara den på förskolan och längtar dit, väldans bra. Viggo trivs att sitta hemma med pappsen och kika på cross och gå ut på små äventyr. Vi har även bytt till sittdelen på buggisen och där trivs han finfint. Viggo ligger och sover nu, säkerligen för natten men några fler rutiner har han knappats fått. Idag bada vi på fjärran höjder hela familjen och Viggo tyckte det va fint att bada, bra det för bada är nått vi gör ofta!
 
Nu är det Lördagsmys å vi går nog och lägger oss tidigt som vanligt ;) småbarnsföräldrar i ett nötskal!
 
Grabbarna påväg till förskolan
 
 

RSS 2.0