Måndag

Varje måndag laddar vi ner ett nytt avsnitt av Walking dead, den nya säsongen har börjat i Usa så lagom till måndagen kan man får ner ett avsnitt! Så vi ser liksom framemot att det blir måndag bara för att kika på det:) Casper va så trött  innan jag la honom nu på kvällen, han visste inte va han skulle ta vägen när jag fixa pyjamas och blöja, det är lite jobbigt med övertrött unge men han slockna direkt..
Nu blire tv och film mys resten av kvällen

I Lördags när vi var på väg hem från stan gick Casper nästan hela vägen men efter ett tag blev han trött och visa det tydligt genom att lägga sig på marken, men sen var det full fart igen!


Helger

Vi inledde dagen redan vid halv 6, men vi gick inte upp förens vid 7. Ganska mysigt ändå att käka frukost med tända ljus när det är så där kolsvart ute! I morgon blire ju vintertid, vet inte om jag ser framemot det, det betyder att vi kommer vakna runt halv 5 i morgon. Vi ska iallafall försöka få den lille att somna sent idag så han kanske sover nån kvart extra! Igår hade Casper prickar på hela tungan och kunde inte äta, bara dricka... idag ser det lite bättre ut men han är inte så matglad:/  Vi ska ta oss en tripp på stan och jag ska inhandla lite gotta så jag kan baka, sötsugen som man är! Viktor ska däremot köpa skor :)

Liten gofis!


Trehjuling

Nu är det Fredag igen, vi har inte planerat så mycket för helgen förrutom att vi ska vinna några miljoner på V75 som vi alltid spelar på, på Lördagar! Ikväll blir det Fredagsmys med fläskfilegryta och massa annat gotta, hoppas även på att få se nån bra film:)
Casper är och tokar sig på förskolan och jag ska försöka mig på att plugga innan jag tar helg, har spenderat förmidddagen på skolan med att linda ben, gick ju väldans bra så det kanske är nått för mig!

Trehjuling är roliga grejer det!


Men då!

Usch nu har jag haft jobbig huvudvärk i två dagar, inge vidare kul! Idag har jag faktiskt tagit det lugnt några timmar på eftermiddagen då vi blev klara lite tidigare i skolan å det behövdes även om jag mår lika dåligt! Ska iaf pallra mig i väg och hämta Casper snart, först ska jag förbereda middagen så kvällen flyter på lite smidigt. Vi har haft redovisning idag som gick bra och resten av veckan behöver vi bara höra andra redovisa så det känns lite lyx!

Casper cyklar runt på sin nya trehjuling med kameraväskan runt halsen,

va dom små tar efter


En helg i Stockholmo

Vi tillbringa som sagt helgen i  Stockholm hos mina föräldrar, en toppen helg med fint väder och en glad Casper. Mycket bus och affärer blev det. Casper fick även en fin trehjuling av mormor:) den åker han runt på här hemma, till våren får den komma ut och användas men nu under vintern ska den få vara i källaren..


Vila i frid

Igår fick jag ett tråkigt besked, en person som har betytt mycket för mig under mina barndomsår och är mamma till min barndomsvän och nära vän Mia, har fått lämnat oss. Det är så trist att vissa får lämna livet alldeles för tidigt, nu är hon hos våra andra fina änglar som jag också saknar. Många tankar går till Mia med familj <3

Vila i frid Berit


Här i Akalla finns många fina minnen kvar


Helg

I dag har inte motivationen legat på topp va det gäller pluggning. Men hela huset har jag dammsugit, så nu kan vi med gott samvete tillbringa helgen i Stockholm dit vi ska i morron:) Nu va det längesen Casper sov borta men det ska nog gå bra, vi ska spana affärer, leka på nya lekplatser och kika på djuren i akallaby å givitvis mysa massor med mormor och morfar! Kanske även lyckas träffa storebror Johnny:) Nu ska jag iväg till Förskolan för att hämta våra underbara lilla Casper! I morse när jag lämna honom kom ett äldre barn och tog tag i Caspers hand och dom gick glada in i ett lekrum och börja leka:) Så ska det vara när man lämnar sin knodd!

Casper i full fart


Snabb vecka

Swisssh sa det så va veckan slut! Visserligen en fredag kvar men fredagar gillar vi. Jag gillar iof alla dagar när man pluggar då man kan vara lika upptagen/ ledig en Söndag som en Måndag.
Hur som helst gick samtalet igår på förskolan galant, jag gick där i från med ett smile! Jag hade förväntat mig att Casper va lite dryg och gnällig på förskolan men så verkar det inte. De tyckte Casper va en glad och enkel person som lyssnar när de säger åt honom. Han var duktig på att äta, att sitta still när det har sångstunder osv.. Jaha varför är han så busig/ gnällig / bråkig hemma vissa dagar!? Jag fick massor med energi att få liten att uppföra sig mot oss också nu :) Igår va han på strålande humör och vi hade en myspysig kväll tillsammans, nu ska jag hämta Casper å se va den här eftermiddagen/kvällen har att bjuda på!

Min duktiga PLUTT med massa bus i kroppen<3

TOK!




Liten paus

Är i fullgång med plugg men nu fick det bli en minipaus! Idag ska jag på inskolningssamtal på Caspers förskola ska bli intressant att höra lite mer hur han har det på dagarna, blir ju lite stressigt vid hämtningar och lämningar så man får ju inte veta så mkt. I natt har Casper vart lessen även igår kväll va han huligan och grinig... så nått spökar, kanske den otroligt långa förkylningen, eller är det hörntänderna som är påväg på riktigt nu!?



Matvrak

Jag har fått en sån aptit, hungrig nästan konstant och är super sugen på socker och äter det i mängder, hmms undra hur många kilon den här graviditeten kommer ge mig! jag gillar att vara hungrig och käka så för min del är det helt okej och bra mycket bättre än det första veckorna då jag mådde illa på kvällar och nätter...
Casper han äter bra han med, men nu på morgonen slängde han mackan på golvet, GRRR! Han verkar vara på huliganhumör, bankar och går runt och låter på alla sett och vis, men väldigt glad är han... Idag blir det en dag på skolan med min fina klasskompis Lisa!

 


Fint väder fin helg

Lillen ligger å sover middag, han tog sovmorgon idag till kvart över 7 och därför somna han lite senare:)
Väldans lugn helg, jag har vart mega trött och haft noll energi men vi har vart en sväng till stan och fixat och donat på uteplatsen. Idag ska vi ut en sväng, blir nog nån lekplats, fint väder så man måste passa på! I morgon är det skola som gäller igen, ett grupparbete som ska bli klart!


Trött Trött Trött

I natt kunde jag inte sova alls, fast jag va så trött, vid 4 vakna Casper, säkerligen drömde han nått läskigt, han fick välling och somna om efter mycket om och men, sov så fint till kvart i 6 sen... haha va e det med Casper och vakna tidigt! nä nu ska jag gå och ta en powernap så man orkar plugga resten av denna fina fredag!

Igår blev jag av med mitt slitna hår och lite ny färg i det, så nu är man blond och korthårig! Skönt! Tur man hade en sån go handledare på praktiken som dessutom är frisör!!

Casper i morse, satt på datorväskan och försökte få på sig skorna,

han ville till dagis med pyjamasen på sig, tror jag!




Hemmaplugg

Jag tycker det är skönt med hemmaplugg att lägga upp dagen som jag vill, visst det va inte jag som valde att kliva upp halv 6 men bra vart dagen ändå, hunnit med en del även om man lätt glider in på andra spår. Nu ska jag iväg och hämta lillknytet på dagis, sen ska jag ta mig en simtur med Marie på fjärran och hoppas på att maten står på bordet när jag kommer hem. Jag har ju planerat allt i minsta detalj och allt inför middagen står framme, va e det med oss tjejer och kontroll?! Även Marie har glidit ner i träsket;)

Såhär mysigt-kallt va det i morse:) Vi fick oss en hagelskur igårkväll med åska!


Nyklippt

En bra dag med skola och viktor kom hem i tid, härligt att han slapp jobba över.. Casper hade sovit 2h 40min på dagis, inge vidare, sa åt dom att han måste sova lite mindre nu för han vaknar på tok för tidigt på morgonen, inte slagit fel en endaste dag, vid 5 börjar han låta, somnar om i småstunder fram till 6...inte ok! Kanske inte konstigt att jag gäspar mig igenom dagarna!

Idag har lillen blivit en kille igen ist för ett bustroll och idag skötte han sig fin fint när jag klippte honom, han kika på Rorri racerbil! Jag själv ska bli snygg i håret på Torsdag, min handledare från praktiken är ju frisör också så hon ska fixa min frilla :)

Lite fina efterbilder kommer en annan dag :)


Nu får jag lata mig!

Disken är diskad, tvätten är hängd, ändå ser allt ut som ett kaos, jag tänker i alla fall lägga ner för idag, är trött, väldans trött, ensam mamma söker och hollywood-fruar står på schemat! Casper har vart underbar i kväll, tokgo, glad och käkat som en häst!

En sån här fin overall ska Casper busa runt i, i vinter.


Måndag

Nu drar skolan igång igen, Viktor ska jobba över första delen av veckan så nu e det bara att köra på:) Vi får se hur mycket jag orkar blogga, e ju lite dålig på det, mycket som tar energi nu, den som snor mest energi är nog den nya familjemedlemen i magen:) (Även om det har blivit bra mycket bättre)!

Så här ser det ut i soffan nu:)


Fina helg

Hittils har vi haft en kanonbra helg, med besök från Falun av Wilma och Simon. Blev massa fredagsmys med tacos, godis, chips och wii-spelande. Fick med mig Wilma på stan å köpte en parfym till mig en sparbössa och bok till Casper.

Casper ligger i soffan nu och kikar barnkanalen, han vakna något senare idag, halv 7, han behöver sömn men han vill bara upp tidigt ändå på morgonen..I eftermiddag ska vi ta oss till badhuset och blöta ner oss:) Det uppskattas av hela familjen!

sötisarna

 


Två dagar kvar

Ja nu är det inte mycket mer än så kvar på min praktik på sjukhuset... lite trist men jag ser framemot att börja läsa igen kommer då få lite mer tid över till annat också!
I förgår var det invigning av Caspers dagis, så tv4 var där och filma, hehe liten Casper va med i bakgrunden! Han har piggnat på sig nu och går på dagis igen, skönt!

Nu ska jag bege mig till jobbet för ett kvällspass, har dessutom fixat lampa till cykeln så nu kanske jag ser nått när jag cyklar hem!

Min prinsessa:)

 



Fullrulle

Ideér hit och dit gör att min vardag blir lite stressig. Viktor var ju på firmafest/fyllefest igår och jag fick för mig att baka bullar i morse.. ingen bra kombo med en Casper och en bulldeg... disk överallt, leksaker överallt, musli överallt (ligger fortfarande överallt) och en kaotisk morgon då jag sprungit mellan Casper, degen, fyllningen och disken nu återstår det att se om bullarna blev goda:) Casper blev iaf trött för han sover sött i sin säng nu, Viktor också för den delen ;)

Så här fina blev dom inte den här gången, en plåt brändes och sen gjorde jag två bull längder


RSS 2.0