Gott nytt år!

Ett gott nytt år önskar vi er alla

Nu ska casper sova å vi ska laga oss god mat med efterrätt å lite rödvin, en liten flaska skumpa ska vi fira med på tolvslaget men innan det blire massor med kaffe så vi håller oss vakna:)

 

2011 kommer bli ett spännande år, jag ska börja plugga igen, en ny inriktning å jag ska kämpa. Casper kommer växa som en tok å bli en liten kille så massor med mys med honom å se hans framsteg, dagis, luciatåg, bada ja fy va mkt vi har att se framemot:) Vi hoppas vi slipper tråkigheter å bara får uppleva roliga saker detta år!

Gott nytt år


En bild

Har ingen energi att skriva ihop nått, här har vi vår skatt ist:)


Pysslar

Vi pysslar här hemma med Caspers rum, igår måla vi en stjärn som jag idag fixa till lite, å nu ikväll ska vi börja fixa ordning för att lägga golv i morgon. Vi var å köpte upp golv och inredning till caspers rum igår! Bvc tanten tyckte han skulle flytta till eget rum! jaha tänk om man bor i en tvåa då;)?! jaja vi har ju ett rum på G åt han så han ska få flytta snart. Casper väger nu 8200g å var 75cm lång! följde kurvorna fint, trotts sjukdom i en månad!


Det finaste som finns<3


Nu da?

Igår åkte vi in till sjukhuset igen med casper som fortsatte ha höög feber, äntligen såg dom att han hade öroninflammation, trumhinnan hade spruckit å det va en massa var. Nu hoppas vi på rätt medicin så han blir helt frisk. Idag har han vart pigg utan feber! Typiskt att dom inte såg att det var öroninflammation för en vecka sen men troligtvis var det svårt att se då 4 läkare har titta i öronen på honom..Så ingen urinvägsinfektion då hoppas vi!

Hur som helst blev julafton mysig å vi hade trevligt trotts att casper va hängig. Massor med fina klappar fick vi hela familjen, tack så hemskt mycket!
Idag har jag å Viktor målat klart ränderna på ena sidan av caspers rum å det blidde bra :) vi hade tänkte att äta nått annat en julmat ikväll å bara mysa för att casper äntligen börjat krya på sig!




julkappen från oss, en bobbycar


Ränderna




GOD JUL

Vi håller fortfarande tummarna för att Casper ska bli bättre under dagen, natten har inte vart nån höjdare, feber å gråt:( Vi hann iaf köpa en fin julklapp till honom igår kväll medans mina föräldrar tog hand om honom.. men annars blir nog inte denna jul som vi planerat, vi hoppas bara på att han inte blir sämre så vi får tillbringa hela dagen på sjukhus:/

Hoppas alla får en bättre jul än oss:) God jul på er allesammans:)




igår orka han iaf krypa och leta efter sina julklappar!


Hoppas det är över nu!

Den här månaden har vart helt upp och ner, inget har gått som jag trott å massa dumt har hänt, Casper har även han vart sjuk sen i början av december och denna vecka har vi spenderat på sjukhuset me lillen våran. I söndags natt kom febern tillbaka, så måndag spenderades på vårdcentralen och barnakuten sen har vi vart med casper på sjukhuset varje dag till idag, nu har han fått antibiotika å dom tror han har en urinvägsinfektion, 39 graders feber i 4 dygn:/ nu hoppas vi på en lugn å mysig jul utan sjukdomar å dumheter:(


go skitunge iaf


Trasig:/

Min lilldator bara la av i Fredags, inge vidare men tur att vi har en till. Helgen har vart bra, har haft fullt upp, målat målat å målat! har även träffat min marie och käkat på o´learys, det behövdes, skönt att få tänka på annat. Nu håller vi på med ränderna uppe i caspers rum å det e läskigt, kanske blir helt kaos, vi får se! Nu ska vi dricka glögg å mysa,

<3

Snöstorm

När det snöar mycket ute sitter vi gärna inne hela dagen fast det blir lätt jäkligt lååångtråkigt Casper sover nu så jag kan pusta ut i två sekunder. Han är rätt uttråkad av att vara hemma men som sagt det är snöstorm å jag orkar inte pulsa i massa snö! I morse koka jag knäck och den blev som vanligt kladdigare än kladdigast så den får stå i fysen om den ska bli hård, jaja det e gott iaf!
Cappsons rum håller iallafall på att omvandlas nu, lite färg i taket fick jag upp igår, ett lager till idag å lite färg på  "testväggen" så är vi igång igen ;)

Busunge du förgyller mitt liv<3 Fast i bland är det skönt när du sover;D






En vecka har gått...

För en vecka sen var jag i chock, inte kan väll nått sånt här hända i min familj, Viktor kom å hämta mig från stan å jag trodde han hade slutat tidgare från jobbet, men han hade ett hemskt besked att lämna till mig.. Nått jag aldrig ville höra..  Innerst inne vet jag va som hänt men jag ignorerar det, men klumpen i magen e svår att få bort och ångesten kommer då man tänker på det.. Älskade bror varför va du tvungen att lämna oss nu, vi behövde dej här. Jag saknar honom så, min storebror som jag växt upp med, skrattat med och bråkat med vart är du nu?

Saknar dej så :(


Föräldrargruppen

Jag är så glad för att vår föräldrargrupp är så bra! dom gör mig så glad, får mig att tänka på annat, tur att vi ska ses nästa vecka också. Jag hade ingen tanke på att en föräldrargrupp skulle ses så ofta men det gör vi, typ en gång i veckan, ofta har vi alla setts på öppna men även hemma hos varandra. Idag sågs vi i gallerian å käka tillsammans:) Annars har jag å cappson vart själva idag å grubblat på vad som hänt..

Mitt hjärta


Bustrollet

Tur att jag har ett bustroll, Casper får en att tänka på annat dock har den här dagen ändå känts tung, första dagen jag vart själv hela dagen å tankarna går runt i huvudet..

Casper har inte blivit av med sin öroninflammation så han fick en ny penicellinkur i Fredags då han fick superhög feber igen:/ Hoppas att denna kur gör att han blir frisk!

Funderar på om jag ska klippa vår långhåriga kille


Familj å vänner

Jag är så tacksam för stödet jag fått från vänner å familj nu när allt i livet blev upp å ner vänt. Ett sms ett samtal allt e värt så mycket, tack för att ni tänker på oss<3



Älskar dej storebror <3 :(


.

Vill vakna upp från den här mardrömmen :( <3

En Tisdag

Vi har tillbringat dagen me småttingarna på öppnis i Hemlingby, första gångerna man var där så blidde han trött efter bara nån timme nu är vi där från 9-12 å då börjar han gnugga sig i ögonen å slockanr fint i vagnen när klockan är 12. Tisdagar betyder även att Viktor spelar innebandy till 19.30 och att det är kanal 5 som gäller under kvällen. Ja nu var det avslutning på öppnis så nästa vecka betämde vi att ses ändå fast i stan, väldans bra!  Dagarna hemma blir annars ganska lååångsamma! Dax att surfa vidare har inte hunnit kika nätet idag.

I morse lekte casper titt-ut bakom bordet, sötunge!

Nu så

Vi har hållt igång hela dagen, en morgon med en gnällspik vilket betyder mycket jobb för en mamma! sen begav vi oss till Hemlingby, föräldrargruppen träffades för glöggkalas hemma hos Henry, mycket trevligt, dock va casper gnällis då också (men inte konstigt han har ju precis vart sjuk och dessutom massa tänder som spökar). När Casper somna slipa jag taket som jag igår spackla, det är en hel del skruvhål som ska fixas till, phu det e inte det skönaste arbetsställningen... såg ut som ett spöke, damm överallt! Nu blire wii och lite glögg:)

Min Pojkar<3


Vill inte sova

Det måste vara penicellinet som gör han pigg, idag har han sovit en gång under dagen å sen ville han ändå inte sova vid sju utan somna när klockan var halv nio.  Casper har alltid varit trött av sig, vill gärna inte vara vaken mer än 2 timmar för att sen ta sig en lur men nu leker han å är så nöjd så! Får se hur länge det håller i sig. Idag har vi åkt pulka, skruvat upp taket i Caspers rum, storhandlat och myst me farmor och farfar.  Nu är det tv-kväll om det inte blir lite wii.

Pulkaåkaren<3



Glad kille

jag tror minnsan vår kille fått nån dunder energi av penicillinet han leker å busar hela tiden å är glad, inte ska han sova inte! får se när eftermiddagsluren blir... vi har vart på stan å köpt overall:) vill ju åka pulka nu!  nää nu ska vi busa

Tack morfar för den :D ( 80 är en aning stort men kommer nog sitta fint snart!


Mer Alvedon

Vi fick i han lite pencillin efter många om och men och läkaren ordinera mer alvedon än vad som står på förpackningen så tillslut fick vi ner tempen som låg stadigt på 40 grader hela eftermiddagen, nu i kväll börja han vara med igen och busa lite, äntligen! när han la sig låg tempen på 38,7. Nu håller jag tummarna för att tempen vill dra sig neråt så vår pojke får sova en hel natt, han behöver det å jag me ;D

Cappson ikväll när han käka macka å vi tacos:)


Öroninflammation

Vår lilla kille har öroninflammation, i morse kom det var på kudden så då var det bara att ringa å gå dit. Det kan ju förklara varför lillen inte sovit nått i natt, vänt och vridit på sig och haft hög feber. Nu har vi penicellinkur på 5 dagar å jag försökte ge honom  när vi kom hem men usch va han ogilla det, han fick kvälvningar så jag vet inte hur man ska få i han det här.. Men hoppas lilltrollet mitt blir bättre snart för usch så ynklig han är nu :(


Liten tröttmössa

Lilla Casper mår verkligen inte kanon idag, han har inte lekt mer än ca 10 minuter idag efter han sov sin förmiddagslur hade han 40 graders feber å han fick en till alvedon fick i sig minimalt med välling men drack lite vatten iallafall, febern gick ner till 39,4 å han somna om vid 13.00 och sover än, små gnäller ibland men somnar om. När Viktor kommer hem ska jag ringa vårdcentralen för jag har bvc-tid i morgon behöver nog boka av det, viktor kommer hem med mer alvdon också för nu e det slut på det.. jaja han kryar nog på sig snart men just nu e han så ynklig.

Nu vill jag att du ska bli ett busmonster igen


Feber

Första gången Casper åker på feber utan att det är vaccin inblandat. Han vakna i natt vid 1 och ville inte somna om, prova med välling, gos, famnen, visst han kunde somna men vakna fort igen, vid 3 kändes han varm så vi leta och leta efter alvedon å tillslut hitta jag 3 suppar så han fick en alvedon å somna om.. i morse tog jag tempen och han hade 39 gradare å va stekhet och gnällig han fick då en till alvedon, käka frukost fint och lekte ett tag sen blev han gnällig igen å nu ligger han å sover... Undra va det är för feber, kan det vara tänder?  Hoppas så att han blir bättre snart:)


En trött cappson på söderåsen:)


Inhandla julen

Jag har vart duktig å fyllt i lite papper som jag va iväg och posta i det vackra vädret annars har vi mest bara busat hela dagen. När Viktor kommer hem ska vi iväg och inhandla massa julpynt, i helgen hade vi inte tid för sånt! Hoppas vi kommer fixa lite mer i Caspers rum också så har denna dag vart ganska nödvändig också ;)

Mysväder!

Casper vill ALLTID ha nått i munnen en badanka duger bra!

Myscappi


RSS 2.0