Dåligt samvete

Vart kom alla blomflugor ifrån? flugorna surrar omkring i köket å bara ger mig dåligt samvete, jag känner mig som den dåligaste i världen på att ta hand om disken. jag diskar Jö minst tre gånger om dagen men ändå ska dom välla fram när man går in i köket, bara man har glömt ett litet glas med saft eller nått.. nää nu blir det ändring på det, i morgon får vi diskmaskin halleluja:D

Jag mår inte som jag förtjänar idag, blöö, snorig, ont i halsen å hängig, sov inget alls i natt, så jag gick upp å la mig en sväng nyss me cappe men då ringde det på dörren:/ näpp här ska man inte få ta det lungt:) Casper har ju däremot vart riktigt duktig på att sova, sov hela natten utan käk å vakna en gång för nappen :) 




Buhuu

Nu håller jag på att bli sjuk, hallå jag e aldri sjuk, kanske det e just därför det är min tur nu :/ ont i halsen å känner mej hängig, tur att jag redan har vart på promenad nu vill jag bara lägga mig under täcket å titta på tv hela dagen, haha men det går ju inte:)



Han håller mamma vaken hela dagen :) å tur är väll det annars hade jag nog sovit igenom den här dagen.


Vilken tröttmössa

Två nätter i rad nu har Casper sovit hela nätterna utan att vilja ha mat, så nu e det nog slut ammat för min del:) Nu ligger han å sover igen, å pappa viktor e på crosstävling så det e lugnt å skönt här hemma, eller ja kanske lite ensamt.. I fredags va  iallafall jag ut en sväng på kåren, va riktigt kul att träffa klasskompisar å så, va ju ett bra tag sen man var där å partade men nu e det så när dit så det passa så bra, jag mådde hur bra som helst igår å det kändes gött, så vi hann med lite rust också!





lilla vingelCasper


Grilla go kyckling igår också, mums!


Bvc

Nu har vi besökt söder å bvc, det går jäklans snabbt att gå dit å dessutom e halva vägen genom en mysig skog så nu vet jag att det inte tar mer än ca 20 minuter att gå dit, skönt! Lillen hade växt men inte så mycket som jag trodde, det e konstigt... han vägde nu 6780g å 68,5cm lång... hade ju tippat på en bit över 7 kg, men han följde fortfarande siná egna kurvor jättefint:) Fast hon tyckte att han gott å väll kunde få lägga på sig lite hull.. bvc sköterskan sa att jag skulle lägga in mellanmål mellan det mål han äter.. han kommer inte gör annat än att äta...


Min finaste<3


Hemlagat

Idag fick casper sin första portion mat som jag har lagat, annars har vi kört med burkmat. Han gilla det men det va lite stora bitar så jag körde igenom det i potatispressen oxå, sen blidde det alldelse lagomt. Igår efter casper hade lagt sig må¨la jag i vårt lilla rum där uppe, men usch så krångligt det ska va... ´blir nog bra tillslut:)





efter lite käk e man gla som bara den :) <3


<3

Mammaträffen igår va toppen, Casper e välle kanske sämst på det där me att sitta å krypa å rulla runt men han e ändå mammas lilla guldklimp :) Han va ju bland dom bästa på att skrika högt iallafall ;D men det var fler som testa rösten, inte skrika för att vara sur eller så utan bara för att:) idag har min marie kommit hem från bulgarien å det va på tiden så nu kan vi få mysa lite me henne. Man har lixom inte tid med så mkt bloggande e ju mkt annat man vill hinna med medans casper sover så nu får det räcka :)


Måndag å mammaträff

idag står en träffa med bebbar å föräldrar på schemat, riktigt kul att få träffa alla igen efter sommaren:) Igår kämpa vikor å jag me att rusta lite i huset, å caspers farmor å farfar var barnvakt, så skönt att hinna få nått gjort:) men nu lever vi i et stökkaos igen ;/



nått nytt han börja me igår:) drar in underläppen så han ser tokig ut


Bredband

vi fick koppla in bredbandet tidigare än va det stog i brevet, najs, nu går internet en aning snabbare:) Igår börja jag riva ner tapeter igen, haha så nu blev det ett kaosrum till, men fint ska det bli, tror nog dock att det tar lite längre tid än va jag tycker:/ jahopp, va blire idag då?!, Viktor åker cross så vi får lixom en vardag till... fast lillen sov till 8 idag å det va skönt, han brukar annars vakna när pappaviktor går till jobbet. nää dax att göra nått vettigt av dagen:)


bliden över är efter jag dragit i dom små tapeterna å andra bilden är andra sidan som ännu inte blivit angripen av mig ;D



cappsson som åker runt i sin bil :D


Stan

det va bra längesen jag besökte stan, men idag tog vi oss ner dit å träffa Anna, Lisa å Lina:) mycket trevligt, å casper fick sig lite nya kläder;D ja själv får vänta ett tag till, men snart ska jag köpa upp lite fina höstkläder:) i helgen ska vi försöka oss på å renovera ett rum till, e kul me lite projekt! Godnatt på er!


snickar-Casper hjälper såklart till :)


Så nu e jag tillbaka

Hej på er, nu va det ett bra tag sen jag uppdatera, vi har ju flyttat som ni vet, å vi kommer inte få internet förens nästa måndag, nu lånar vi ett mobilt:) det har nog ändå vart tur att vi inte haft internet man får lite annat gjort. förra tisdagen flytta vi in, å vi trivs hur bra som helst fast vi bor i en röra:) Casper blev 6 månader i söndags, man hänger inte riktigt med.. lite rutiner har det börja bli nu när viktor har börja jobbat.. Casper får morgongröt, lunch me nån tillagad mat å ibland mat eller gröt vid kvällsmaten:) nää nu måste jag kika runt lite på nätet innan trollet vaknar:)


sitta å balansera:P

bada badkar å få russinfötter:D


Sa ni helg?

Vi kämpar på i huset å nu e det målat i sovrummet å vi har börjat lite i vardagsrummet, det går framåt men väldans sakta:) grannarna vi kommer bo brevid har två små barn, en liten kille som är ett år äldre än cappe och kommer säkerligen bli en lekkamrat i framtiden, så det känns kul:) nu bjuder jag på några kort på cappi från lägenheten, den andra kameran som jag tar kort från huset e ju kvar där :)


gofisen



cappi i kväll när han skulle hoppa i sängen, nya pyjamasen med stinky där bak ;D å han har tappat det mesta av håret där bak oxå :/


När då?

Det tar längre tid än va jag trodde att fixa huset å flytta, undra vilken dag som blir inflytt hade tippat på fredag men nu tror jag mer på söndag, måndag:) iväg kommer vi nån dag iaf :) å tur har vi som får hjälp av nära och kära, caspervakt och hjälp med att bygga e så uppskattat:) nää dax för sängen så man får ihop lite sömn också, inte som om man har tid att sova på dagen... Natti natt


en mini björncappe, har inga nya bilder nu så en liten cappe får duga


Flyttar på

vi gör inte så mkt annat än att flyttar och renoverar, åker till huset runt 10 å kommer hem på kvällen vid 7-8, vilken semester för viktor, haha men jag tror han trivs, å det gör jag också, usch va nöjd jag e me allt just nu:D vi va på bvc i torsdags å Casper fick sina sprutor och läkarkoll, vaccinet fick han en släng av feber av, under natten hade han 39,4 men han sa inte ett knyst men han låg å vred å vände på sig i sängen, han fick alvedon men vette tusan om det hjälpte tyckte han va lika het ändå :/ han hade en vikt på 6400g å va 67cm lång:) han följde sina egna kurvor jättefint, vikten ligger dock två kurvor under normal bebisen. Nu e det dax att fixa sig för ännu en dag i huset:)


RSS 2.0