Solig höstdag

Sånna här dagar vill vi har mer av, Solen lyser in så härligt och vi har vart på höstpromenad på förmiddagen, härligt:D  Ikväll blir det lite fikamys med scones hos oss, så nu blir det lite mer plugg sen städning och bakning.

Här står det lite om hur vår bebis i magen har det just nu :P


Bebisen, v 25

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram. Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen. Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter. Bebisen övar sin andning genom att andas in upp till en liter fostervatten per dag i de mognande lungorna.
Ja va säger man, låter som att bebisen är bra jäkla stor och jag tycker det börjar kännas, jag e klumpeduns nu förtiden!!

                                               Wilma som gärna tar vara på solstrålarna


Hairspray

Nu e jag i stockholm men drar hem i morron, jag å mamma va å såg hairspray igår, helt klockren, Lassgård va grym:) så se den om ni får tag på billjetter:) I dag har det vart bebis shopping, mest fönstershopping men lite inhandlade kläder blev det allt:) Sen har jag lyckats installera en trådlösrouter till päronen, e riktigt stolt, men mest glad för då e det smidigt me lilldatorn här:)

Hairspray i Stockholm


Ont :/

Igår var jag och tog svinvaccin, en jäkla massa gravida kvinnor stog i kö för att få ett stick i armen, va trevligt att snacka me några som e i samma situation :) Sticket kändes inte men idag känns det desto mer haha.. kommer alla erfara som tar sin spruta sen:) Jag kommer dessutom få ta en till om bara tre veckor:S
Idag blir det cafémys med Carro å Anna:) vi skippar plugget för ett tag fast det e mkt å göra spec eftersom att helgen går bort för mig..


 
Såhär stor e min lille mage nu,den e lixom inte iväge alls å det e skönt .. v 24 :)


Tiden rullar på :)

Ja tiden går snabbt, å det tycker jag bara e skönt, är ett ständigt nerräknande efter bebisen nu kan jag säga:)
Jag pluggar på å det går väll rätt okej:) Å på Fredag ska jag hem till stockholm å gå på hairspray musikalen med mamma min, ska bli riktigt trevligt:) 
I går beställde vi en vagn en emmaljunga city cross, söt vagn som kommer passa bra tror jag:)


Ungefär såhär ser vaganen ut som vi har valt till lilla knodden:)


Lördag

Nu e det väll riktigt höstrusk, det gillar ja inte alls.. har vart så härligt med sol och fina färger på löven..
Nu i kväll har jag iaf ockuperat soffan själv, vissa grejer passar inte en gravid emma, hehe smällar man får ta, förfester långt bort e inte nått som lockar, speciellt inte när det är regn ute.. sitter å myser med ostbågar och det e guld värt då Viktor annars förbjuder mej att äta ostbågar!! haha :D
Annars e allt fint förrutom att min data har kraschat vilket e lite jobbigt, tur att jag kan låna Viktors.. hoppas den blir hel så jag får tillbaka alla bilder bara... suck!doodles.jpg


RSS 2.0