Finfint

Det blidde ju typ sommar, har vart ute på uteplatsen i bara linne å solen värmer som bara den.. mitt försök till att plugga i förmiddags gick inge vidare Casper vakna efter jag gjort det jag måste göra på morgonen, typ duscha, klä på mig, diska å tvätta aja jag kanske hinner med nått nu annars får det bli när han har lagt sig för natten för jag e ändå själv ikväll :)




casper läser om valpar för wilma:)

har även busat inne endel:P


Härlig morgon

Idag har vi en riktig höstdag med sol å frost i gräset, så idag måste vi ut å gå långt långt, eller det kanske blir två lagoma rundor:) Casper gillar inte det där med att åka vagn för länge om han inte sover:) jag har precis bäddat rent i sängarna våra det e välle helt underbart å lägga sig i en renbäddad säng! Nu ska jag kasta mig på en ny del av högskoleprovet så jag lär mig nått :) bjuder på några morgonbilder från idag:)


vår höstiga uteplats


Casper som sitter å väntar på äppelgröten


å en bild från igår morse när casper hade backat in i ett hörn ;)


Bio

Måste ha vart några månader innan jag fick casper som jag va på bio sist, eller har jag glömt bort att jag har vart på bio? känns som att det var igår.. men tror nog att det lutar mot ett år sen.. Idag ska iallafall jag, Carro och Marie gå på bio, äta massa popcorn å bara slappna av:) Jag har precis kommit hem efter att ha lunchat i sätra med mina flickor:) nu ska jag träna på högskoleprovet:)


min fina anna å casper från midsommar:)


Fullt upp :)

Vi har haft folk omkring oss hela dagen så har inte hunnit me det där med att blogga men just nu e det lugnt:) Morgonen börja med en visit på öppnaförskolan i hemlingby, har aldrig förr vart på öppnaförskolan med Casper men det va super trevligt, kommer vi göra om! sen har vi träffat våra skolflickor å ytterliggare en mammakompis på promenaden med wilma:) nää nu blire några bilder istället för massa svammel:)


Morgonbild

Mamma vill att alla ska se min tand, å lillen som e påväg:P

Men jag kan visa själv också (lilla vita brevid fingret)

sen gav mamma mig pekel mellanmål, uhhhh:S


Casper sover...

så nu har jag haft fullrulle här hela dagen, först besök av Sara å lill Ronjis på morgonen å sen kom skolflickorna över på lunch å lille marre kom sen å vi har vart ute å gått ett bra tag å nu e vi hemma å casper sover sen promenaden. Ikväll väntar besök hos våra sötnosar Lisa Tobbe å Lina, ska bli kul att se deras radhus, vi fick tillträde till våra hus samtidigt men vi har inte hunnit hälsa på där än, men idag så ;D


inte nudda mark

jag som kämpar mig igenom

carro i bollhavet,
 
mat tajm

såhär suddigt blev det när vi kom ut på krogen;D


Barnfria dygnet

Mina föräldrar kom å hämta Casper vid 11 igår å sen börja vår busiga dag. Vi hade först en heldag på Alborgen följt av middag å förfest hos oss och sen gick vi ut på krogen. Idag fick vi sooovmorgon, å sen kom vår älskling hem igen å vilken lycka när han kom tillbaka, att man kan sakna nån så mycket<3  Casper hade vart så duktig hela tiden sovit bra hela natten å käkat på bra som vanligt:) å det är ingen vanlig dag i dag heller för idag har Caspers första tand kommit upp! nää nu e de wii time, jag och Viktor är helt besatta av det nya supermario spelet:)


Team svullo


team fullo


mer bilder kommer i morgon nu vill viktor att vi ska spela:)


Snart Lördag

I morgon ska vi hitta på lite skoj för Viktor som fyllde år för några veckor sen, Lilla Cappsson ska sova över hos mina föräldrar, första gången vi lämnar honom så länge, men det kommer nog gå bra. Fast jag vet att jag kommer sakna honom så mycket, man lever ju så tätt ihop så det känns skumt när man inte är tillsammans, men jag hoppas jag kan slappna av och ha roligt!


lilla lilla casper:) här bara 3-4 dagar gammal


Bulan

Dumma dumma mig, att jag inte fattar att vår lilla kille inte är en liten bebis längre utan en stor bebis som kan röra sig, hade bytt blöja å skulle snabbt gå in å tvätta händerna så DUNK ligger lilla Casper på golvet, aldrig mer ska jag lämna honom i sängen själv. Fattar bara inte hur det gick till, men på nått sätt måste han ha vänt sig och ålat sig till kanten och ramlat ner.. han fick en liten bula i pannan men jag hoppas att det inte var så mycket mer, jag blev riktigt rädd iallafall! Hurt ska det bli när han kan krypa snabbt sen, kommer ju inte kunna lämna honom en sekund. Aja fin dag utanför fönstret å jag ska ut och knata med mamma Madde å Albin, gunga dom små lite grann:D


Casper på promenad igår, HÖST eller vadå?


Ingen underläpp

Vissa dagar får Casper för sig att suga in underläppen mest hela tiden, idag var det en sån dag, andra dagar lipar hela dagen. Undra hur dom tänker, jag märker iallafall att det sker nån tankeverksamhet där i hjärnan, han kan sitta å finula på saker så man knappt får kontakt med honom :) Gofisen ligger å sover nu å vi har fått ordning i lillrummet nu, bara hallen där uppe som ska få mer golv å lister, det tar sig :)






Burr

Juste varmvattnet skulle dom ju stänga av idag, det glömde jag bort så jag börja tvätta håret å undra varför det va så kallt, å kallare blev det, sluta med att jag fick kvar massa skum i håret å ingen känsel i huvudet, aja håret blev väll lite renare hoppas jag:) idag blir det en sitta hemma å mysa dag, inge vidare väder för promenad till stan, så jag tror jag ska städa här hemma istället, har ingen motivation kvar till det men så här kan det inte se ut..




Bilder från Caspers morgon


Hela gänget

Hela lilla tjejgänget kom över å käka lunch med mig:) efter det fick jag för mig att ändra om i vardagsrummet som aldrig kan bli mysigt utan bara är konstig planlösning på å med dom värsta väggarna man kan tänka sig, men när vi börjar fixa om nere så åker väggarna ut, bara hålla ut! Jag och Viktor drog till ikea idag igen, mesta dels för köpa en list på coop men man slinker ju alltid in där å kikar å käkar lite, så barnvänligt på ikea perfekt för casper att käka middag där:) knoddar överallt, härligt:) Godnatt på er



lipa e så kul att göra:)


I allafall en solig dag:)

Casper å jag har legat å sovit till klockan 9, utvilad är vi å idag blir det en långpromenad i solen, utan vår lilla Wilma som bor i Stockholm en vecka. Luncha ska vi göra med Caroline, högskolan ligger så nära så mina kära vänner kommer över å lunchar med mig å det e alltid kul med sällskap. Jag bara går å väntar på att Caspers gaddar ska komma upp, men inget verkar hända, kanske stannat av lite.. man ser dom så tydligt, aja dom har gott om tid på sig att växa fram han e ju inte så gammal än! nää dax att byta blöja känner att att lillen har gjort nått nu ;D


mina gosar står å kikar ut genom fönstret i lillrummet


Räkna fel :)

Igår la Viktor golv i vårt lilla rum där uppe, som mina föräldrar köpt med sig från Stockholm, tyvär hade nån räknat fel så det fattas lite, typiskt! Men det han la blidde mycket fint, vi ska torka av det idag så vi kan få in våra kläder där. HÄR kan ni se hur det ser ut just nu! Idag ska vi rösta, men vi måste rösta där vi bodde förut. konstigt att vår adress inte ändras.. aja får se om vi orkar oss bort dit..



Tittut


Stora killen, dax att sänka sängen nu, dock kommer han inte upp från liggandes till sittandes än så det är inte nån fara


Ger upp

Är så hungrig att jag skicka iväg Viktor till max för att köpa hem middag till oss, har maten i ugnen men den ser inge god ut så bäst att få god mat när man e så hungrig:D Idag har jag å min Marie haft en härlig dag i Valbo, shoppat upp lite prylar riktigt mysigt var det och lilla Casper hängde på å skötte sig fint! Tack marie för idag! nää nu ska jag och Viktor ha fredagsmys när han kommer hem drick ett glas rött å kika på film, å kex å ost såklart! Trevlig helg!


Morgon krypning

Casper ligger på sin bilmatta å ålar sig efter saker, eller ja han kommer väll nån cm i alla fall :) han börjar ju tycka att det är okej att ligga på magen så det står nog inte på förrens han fattar att man kan ta sig nån vart också.

Får se hur mycket man kommer spendera på saker till huset idag, ska ju till ikea å valbo å jag vill att huset ska börja likna ett hem snart så dax för lite inredningsgrejer:) Nä nu ska jag mysa me Casper på golvet:)


Det regna massor ute igår, så man måste ju hålla koll så det inte blir översvämning :)


Bada bada badgroda

Idag tyckte Casper att det va riktigt mysigt att bada, vi låg nog i minst 20minuter å bara myste och lekte:) Men min hemmalagade pastasås med pasta å ärtor rata han, usch så äckligt han fick kvälvningar, jaha mer burkmat åt Casper, jag som tänkte snåla in lite på pengarna å ge han lite mer varierad kost med hammalagat, men nää.. Fast jag ger mig inte vi ska fixa det där också:) Fredag i morgon, mysfredag, en tripp till Valbo med marie å sen blir det bara lugnt under kvällen:)




å lilla Casper har börjat odla nytt hår på huvudet, härligt att han inte bara tappar håret:)


Hur mycket mat?

Jag undrar hur mycket en liten 7 månaders bebis kan äta, tar ju lixom inte stopp, han vill alltid ha mat, det vore skönt om man märkte att han e mätt å inte vill ha något mer, men han fortsätter gapa... men men han kanske börjar säga till, han käkar ju ofta så han spyr efter nån timme, så han borde ju bli mätt på det jag ger:)  Jag mår iallafall skumt, bara mega trött å ont i skallen fast jag har fått sovit så gott, jag va piggare när Casper höll mig vaken halva nätterna... Nyss somna allafall lilla casper i mitt knä det e så mysigt han vakna inte ens när jag bar upp honom till sängen:) Idag ska vi riva ut golv å kanske tapetsera lite till, igår tapetsera vi toadörren å jag hoppas att det kommer bi snyggt, ser fint ut än så länge:)


7 Månader

Idag blev vår stora kille 7 månader, tiden tickar på å som vanligt hänger man inte riktigt med.. Nu sitter han stadigt själv, han älskar att gå om man håller i han i händerna, matglad kille som aldrig blir mätt, sover mindre å mindre å har två små tänder påväg i nerekäken:) han är extremt kitlig å skrattar åt massor av saker, åka vagn e ganska mysigt bara det inte blir för länge, å att mata wilma med smörgåsrån e riktigt kul lika kul som att slänga ner allt annat han får på marken. Han har lyckats att åla sig bakåt men sitter han i gåstolen kan han ta sig fram åt vilket håll han vill å det gillas... 7 månader är en underbar period, dock ska det alltid hända grejer så man får kämpa på! 


 
nyfödd, bara nån timme 


å Lilla Casper 7 månader:)


HöstTrött

Det måste vara hösten som gör mig så vansinigt trött, har haft energi som bara den men igår sprack det, sög i mig en hel del koffein å sov massa under natten men ändå huvudvärk å vråltrött.. äh sluta klaga, idag ska vi få besök, Caspers kompis Albin ska komma, å hans trevlig mamma oxå såklart:)


bebisfötter å händer e så sött, dock har Casper aldri haft sådär små små men dom e å goa ändå :)


Värre å Värre

ja va händer här hemma, inte vet jag men det bli liksom stökigarë å stökigare inga taper inga dörrar, målarfärg på hela golvet, men ändå e vi ganska hurtiga på att greja här hemma, det kommer bli bra det blire:) Nu e vinteroverallen inköpt å jag har unnat mej själv ett par höstskor, men efter  att jag såg hur mycket jag skulle få från försäkringskassan kanske man borde tare lugnt me sånt men jag behöver ju kläder hur som helst! nää sängen väntar på mig, natti natt!



Kaaaaostrapp:/ men lite mer färg å en fin fondtapet blire så fint!

i mitt lillrum börjar det bli fint, på Lördag åker golvet ut å sen lite lister på det så blir det så fint :D


Vinterkläder

Jahopp va jag skjuter upp det där me att betämma vinterkläder till Casper, det e ju så svårt, hur mkt kommer inte han växa under vintern? Kanske får bli så att jag köper en mysig bara-sitta-i-vagnen-overall nu till hösten å sen en större vattenavisande overall till vintern när han börjar knata å rulla i snön:) Idag har iallafall jag köpt mig en ny jacka bara sådär, Marie fick 30%på ett köp på stadium så en ny everest för 1400kr istället för 1999 :) Gött

så en sån här blire nog, mysig sitta i vangen overall helt enkelt:)


Lindex Shop Online - Overall
Bild från lindex Shop Online


Slut för idag

Nu lägger vi ner för idag, har kört på hela kvällen med att måla, tapetsera å fixa diskmaskinen nu e det ta det lugnt å bara kika på nätet:)  Viktor har dock startat några nya projekt här hemma fast vi bestämde att nu fixar vi klart det vi påbörjat men vi glömde bort oss.. Så nu har vi ingen toadörr... haha! Godnatt på er


Cappe i sommras när han ville vara me och lyssna på sommarkväll




Nya rutiner

Tre dagar i rad har Casper bara sovit två gånger om dagen å jag tror att det e bra, han sover grymt bra under nätterna, vaknar mellan 6-7 å vill ha en liten flaska med ersättning sover sen vidare till 9- halv 10:) snacka om att man blir utvilad, å det behövs för jag håller igång hela dagarna.. tvätta, diska, städa, fixa i huset, promenera, laga mat, å när viktor kommer hem blire större fix i huset:) jag har självklart annat för mig vissa dagar då man umgås oxå ;)  haha jaja nu ska jag mysa me lite kaffe å skicka ut ett mail:)


Caspers bakåtkrypning i morse, från kudden å dit:)

Wimpa får hålla i sin leksak så Casper inte snor den, själv e hon grym på att ta allt som e Caspers


Slut på helgen

Jaha då va helgen över också, vi kämpar på så gott vi kan med rust å annat här hemma, men man blir helt slut, e mycket att göra. Igår åkte Viktor tävling å vurpa me crossen, kunde knappt gå igår, idag va det en aning bättre, farliga grejer det där :/ Idag fick vi över lite besök, å lilla Mira, vår minsta bebbekompis för tillfället, gosis:) När man ser lilla Mira förstår man att cappsson inte e en liten bebbe längre... nää snart måndag hej hopp.. jaha texten vill inte ändra sig då får den vara fet då ;)



Lilla Mira å stora cappsson som vilar lite:)


pappa å cappe mys


Bortskämd

Ja i morse va jag bra bortskämd med att få sova ut, Casper vaknade vid halv sju jag gick ner å fixa ersättning å så låg han brevid mej i sängen å käka å somna sedan om till halv 10 :D ja man ska nog inte klaga utan bara suga upp energin:) det blidde en morgonprommis å nu väntar massa fix i huset, Viktor får vi vänta på lääänge för han e långt bort å åker cross dessutom verkar det gå bra å då tar det ännu längre tid;) Men när han kommer hem ska vi käka nått gott å bara mysa:)


gosisar


Viktor 25 år



Grattis till min underbara Viktor på hans stora dag :D





Ni e mina underbaraste <3


Mammaträff

Idag har vi haft en heldag med bebbarna ute i hemlingby, gått å gått å grillat å myst, åå va dagen har vart mys, Casper har vart kanon duktig också, mest glad hela tiden å somna så snällt så:) underbara lill Casper<3 Nu har vi myskväll jag å Cappsson, Viktor tränar cross.


Cappe i blåa jackan  alla bebbar satt å myste å lekte


randiga mössornas dag, Cappe drunknar i sin tröja ser det ut som, ändå e det strl 68


<3

när vi kom hem blidde det mat sen skratta vi vidare:)


Vinglig på morgonen

hehe nu har cappsson druttat omkull igen, å det skär i mitt hjärta när jag hör honom blir så ledsen.. Han e ju så stadig men en aning vingligare efter han har vaknat, två veckor till sen e han grym på det där.. han har även blivt grym på att knata, om man håller i händerna går han runt runt i huset:) Va det händer mycket i lilla kroppen, å mornarna då jag fick sova till 9 e nu bortblåsta, suck, snacka om att sömnen på den lille varierar från vecka till vecka.. den här veckan e dååålig...Idag blire stan me Anna panna, jag måste ju hitta nått till pappa Viktor som fyller 25 på fredag.




drutta omkull när det e mjuk e helt okej men inte när man sitter bara på en matta


Ikea

Ikväll har vi både kikat på tapeter å vart på ikea vi har spenderat lite pengar å mer blire. Nu äre väll bestämt vilka tapeter vi ska ha i trappen så det känns bra, tur att vi har sån lika smak när det gäller sånt annars hade det blivit jobbigt. Cappe va me å shoppa å skötte sig underbart bra, skratta mest hela tiden, min solstråle:) får se när hans lilla tand ska dyka upp ser att det e en på G nu iaf:) I morgon blie shopping på stan å tjejmys på kvällen, å så skoj:)



Carro is back:)

Idag kommer min efterlängtade Carro tillbaka till Gävle, efter att jag inte har träffat henne på 2 månader återvänder hon nu i några dagar till Gävle, undra om vi hinner me nått tjejmys, vore super trevligt! Har haft Marie här på lunch å nu e det lugnt, välldans lugnt.. Cappsson börjar återfå sitt humör, det som har vart lite svajigt dom senaste dagarna.. Han skötte sig helt okej på bibblan igår å det va skoj att se alla bebbar igen, på Torsdag ska vi ses igen vi bestämde att vi skulle grilla i hemlingby, blir nog en heldag:) Idag ska vi nog iväg och kika på tapeter, tapeter som vi ska ha i hallen där uppe och i trappen, får se om det e nått som ser passande ut.. Hej hopp


haha fått upp nått på väggen iallafall :D


Mums:)

Jag har precis avnjutit en macka med kantareller på.. Mina föräldrar e för underbara som kom med en påse rensade kanatreller igår, å så glad jag blev:)Hela huset luktar stekta kantareller, man har ju aldrig fläkten på när man steker sånt, det får gärna lukta kantareller hela dagen lång, haha. Casper ligger å sover å jag har målat lite lister å en dörr till mitt lillrum, blidde inge bra så nu får den nog bli turkos den med.. inge kul när det inte går som man tänkt sig. Cappsson va iallafall glaskit imorse å bara skratta åt allt tills han drutta omkull, ja balansen sviker han ibland.  Nu blire mellis för cappson, prommis, lunch å en sväng på mammaträff:)






Han bara kan det:)

Casper har blivit hur stadig som helst bara på några dagar å nu sitter han grymt bra. Ska bli skönt när han e helt stadig så man kan lämna han ett tag me lite leksaker, nu e jag fortfarande på hel spänn ifall han skulle drutta omkull. Under helgen har vi haft både mina och viktors föräldrar här å vi har fått lite små grejer i huset gjorda, skönt att det händer nånting, vi ligger inte på latsidan iallafall! i morron e det vardag igen å vi ska på mammaträff i biblioteket, haha hur ska detta gå ;D


Man kan inte göra nått annat än att 'älska denna sötnos,
cappe 2 dagar gammal på BB.


Testa att mobilblogga, Casper å jag har pr...

foto1226 (MMS)

Testa att mobilblogga, Casper å jag har precis ätit:) å kanske går vi en sväng till stan men det e så blåsigt:(


Shoppingsug

Min lilla gnällprins ligger å sover å det behöver han så han kurerar sig. Igår va det ingen rolig dag för han, bara massa tårar å snor:( Men natten gick över förväntan han sov nog nonstop från 11 på kvällen till 7 utan att vakna, han gick å la sig runt halv 9 men va lite orolig under kvällen. Idag hoppas vi på en bättre dag för jag e sugen att går ner på stan och shoppa lite :)  Måste iallafall införskaffa mig en riktig nässpray till lillen, den vi har blire inge bra me.. nää nu vakna lillen så hej hopp!




Väggen måla jag igår kväll, här ser den blå ut men jag tycker den e mer grön.. hur som helst så får vi snart lite ordning i rummet å alla kläder i cappes rum försvinner:D


Dumma mig!

Nu har jag fixat så lillen är snorig å dålig också, ja för det e jag som var förkyld först så det e jag som har smittat sötis.. han va så ledsen i natt å hosta, snora och ögonen var helt röd å blöta.. Hoppas han kryar på sig snabbt, för jag märker att han inte mår något vidare idag, han gnäller för minsta lilla å har blanka ögon, även lite feber.


Sovtajm

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag å Viktor går upp å lägger oss. Jag har målat alla väggar i lillrummet idag men i morgon får det bli turkosa hann lixom inte med:/ Vi tog oss en härlig promenad hela familjen istället, det behövdes. 



stora cappe kan stå å dra i blommor (det vingla bra mkt men jag höll koll på han å han välte omkull kanske 2 sekunder efter jag tog kortet).


Måla turkost

fy så det ser ut hemma nu, men igår kom diskmaskinen på plats, den e inte ikopplad än men snart e den redo att annvända:) å idag hoppas jag att jag hinner måla vårt minirum turkost :) liten uppdatering men nu måste jag fortsätta, vi vaknar ju så sent nuförtiden så man hinner inte me nått ;D klockan 9 tycker casper att det e lagomt att kliva upp, jag klagar inte ;)


en supertrött kladdunge från igår kväll:)


RSS 2.0