Nått annat än Mamma!

De senatse dagarna har Viggo börja förstå vem Viktor är, han är ju hans pappa, haha! nu springer han runt å ropar pappa så fort Viktor går iväg! Äntligen föll poletten ner:) Mamma har han gapat ett tag och det gör Casper oxå en hel del ;) Visst är det underbart när dom säger Mamma men sen äre inte lika underbart när man har två som sliter i än och säger mamma mamma mamma!!! 
 
Viggo är lite lillgammal och vill helst göra som storebror, han vill sitta och äta på caspers stol, han vill leka med samma saker och ligga i Caspers säng. Casper han är stor bebis istället, han kryper, säger dada och vill att mamma ska bära honom:) 
 
Nu har jag precis haft metodövning i skolan med A-E bedömning,  hur man i akuta situationer strukturerar upp det hela! Superskoj, dock värdelöst med dockor men lite förstår man jö! I eftermiddag åker vi iväg till Torsåker där vi ska kika på vagn, vi ska även hälsa på svärfar och käka middag! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Caroline

Vart tar tiden vägen ?? Jag blir mörkrädd!! Galet! Det är på de små som man märker vart åren går!! :S Galet =)) Så härligt med vår och att allt löser sig med jobb!! =) Så kul! Kram till er alla!! <3

2013-05-24 @ 22:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0