Händer saker

Visst händer det saker även om det ekar tomt här! Påsken har dock varit meningslös, 4 lediga dagar med magsjuka i familjen, IGEN!! Annars har jag goda nyheter, Viggo har fått förskoleplats på samma förskola som Casper! Underbart att vi har det klart, 3 Juni ska vår lille inskolas.
Det är även en stolt Casper som har pluppat (som han själv säger) napparna till påskharen och i utbyte fick han lite presenter. Han har grejat det superbra och har nu sovit utan napp i snart en vecka.
Viggo kryper numera knappt alls, utan går runt på sitt goa vis. Han är en sån glad prick, inte speciellt blyg utan gillar att folk pratar med honom. Han är envis och kan bli riktigt förbannad när han inte får som han vill (vem blir inte det?!) Han är skadeglad och skrattar så han knappt får luft när man säger ajaj, svårt att hålla sig då. Nu är det bara 16 dagar till 1års dagen, vilket år! Det har vart en utmaning att ta hand om två småttingar och få vardagen att gå ihop. Men den glädje våra två börjar få av varandra är ovärderlig, underbart att se dem skratta tillsammans.
 
Glad påsk från vår fina påskgubbe

Kommentarer
Postat av: Sandras

Vilken duktig påskgubbe som lämnat napparna! Vi försökte med Colin men det gick inte. Skönt att det löste sig med dagisplatsen.

2013-04-02 @ 07:23:22
URL: http://www.sandras.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0