Buffel

Idag har lillebror i magen vart vaken nästan hela dagen, han trycker sig åt alla håll, bufflar på så det känns obehagligt mot revbenen. Samtidigt är det underbart då man aldrig glömmer bort att man är gravid och har en liten skatt som gror i magen.
Igår va det Bvc på schemat och Casper va inte på humör för att bli bedömd, vikten låg på lite över 12 kg och längden på 87,5cm ( trodde han va bra mkt längre!, jag köper ju 98/104 kläder!). Tänderna räkna hon till 8 då han inte ville gapa, fast jag sa att han har 15, snart 16st, så skrev hon bara upp 8 tänder.. jaja!  På Bvc stötte vi på Elin och hennes nykläckta lillesyster, så liten och så fin. Tänk att Casper vägde ännu mindre än henne undra då hur liten lillebror kommer kännas :)

Dagens middag:

Lax med babyspenat och pasta
- 4 portionsbitar med laxfilé - 4 port pasta (penne) -  2dl creme fraiche chili och paprika - 2,5dl matlagningsgrädde - 65g babyspenat färsk - en gul lök - salt och peppar

Stek lök och lax (salta och peppra laxen) så det blir lite stekyta , lägg i babyspenaten, blanda creme fraiche och matlagningsgrädde och häll över laxen när spenaten stekts lite, låt det småkoka i stekpannan i ca 8 min. servera med kokt pasta!


Väldans gott och annorlunda mot va vi brukar göra med lax, dessutom extremt enkelt och det gick så snabbt! Hela familjen käka och Casper tokgilla det, perfekt vardagsmat!

Bild från Ica.se, jag ändra receptet en del men inspirationen kom där ifrån!


Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

Och fint namn hade hon fått också eller hur ;) Kram

2012-01-26 @ 20:59:04
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0