Home?!

Ja nu e jag "hemma" i Akalla igen :) lika regnigt idag som i fredas, så lite drygt att köra men man håller sig vaken iaf...snart läst ut min bok och tänker låna en ny till min semester:) tre böcker ska jag minst hunnit läsa nu i sommar! nu är det tajm för tandborstning och krypa ner under täcket det väntar en stressig vecka.....


Solnedgång på Öland sommaren 07, jag vill ha soliga kvällar nuuu!


Valbo

ska snart en sväng till valbo och kika om det finns nått intressant, mest Viktor som ska handla:)  sen e det sthlm som väntar igen, 4 dagars jobb sen semester ;) Puss hej




Det goaste som finns svamprisotto:P



Kockarna e tröttisar

Wilma oxå :)

Sovmorgon

Klocakan nästan ett, det är sällan som jag låter mig själv sova såhär länge :)  men efter en vecka på jobbet me lite sömn (fast jag har vart pigg) har tydligen satt sig, jag va så trött nu på morgonen... vakna vid 9 och va ut me hunden sen låg jag å läste min lånade bok ( som e grym) fast jag blev trött och somna i soffan,, haha Viktor är bakis och vakna före mig , skamligt... nu blire en mysig dag med bokläsning och shopping av grejjer till midsommar:)

image253



Fredagsmys

Jag begav mig upp till Gävle i dag efter jobbet...  var inte alls tänkt så men jag kände mig så ensam i sthlm, är iof hemma själv i kväll också, (näää jag har ju Wilma här men ändå) men det är annorlunda här :) sitter å myser me varmt te och tvmys:) Regnet öste ner när jag körde upp hit, Mamma va nog glad att hon slapp köra:)  nu vill vi ha soool igen!
Trevlig helg Kram




Mysig promenad

Nu har jag precis vart ute på en härlig promenad med mina flickor, Marie å Wilms. Äntligen har jag fått känt av sommarvärmen igen. det planeras en hel del inför midsommar som jag hoppas kommer bli en fin dag me massa skoj :D  Jobbar på, på dagarna funkar så bra och jag e knappt trött alls när jag kommer hem fast jag kliver upp så tidigt.

Lite härliga bilder från prommisen


Strålande sol å härliga ängar :D så underbart


Sötnötter









Lite Kärlek under promenaden, haha stackarna får inte vara ifred

Bosatt mig i Akalla

I morgon börjar jag jobba,  det som känns lite tufft är att väckarklockan kommer ringa 20 över 5 i morron på morgonen... aja jag lär ju klara det i två ynka veckor :)  Viktor har precis lämnat mig själv här i Akalla, var ett bra tag sen vi var ifrån varandra mer än 2-3 dagar...nu blire två veckor lite knappt... haha ungkarlsliv för hela slanten för honom :)
Vi har iaf  vart på en härlig promenad på ängarna här med wilma och även tagit lite bilder så här kommer dom :


Sötnöten i gräset

Jag blåser maskrosor, himmlans skoj

Viktors nya pjuks:)

Wilma va trött på prommisen

Kika på gässlingar vid playa de la Akalla

Viktor blev naturfotograf på begäran



Tar sig ett dopp i bäcken

Tokar oss

träffa en valp som charma omkull mig



åså  snart hemma igen

Sista dagen i Gefle

Pluggandet börjar närma sitt slut, kanske börjar jag ge upp lr så är jag helt enkelt nästan klar, tror det är en blandning... Igår var det däremot mer stress, men jag unna mig en runda i hemlingby med marie och Wilma och det var behövligt:) Nu väntar jag på att få åka ner till Stockholm, ska bli kul att börja jobba igen, vilket jag gör på Måndag, ska bli himmlans kul att träffa alla flickor :)


Söt mugg jag fick av Anita :), plugg plugg hela kvällen


Å han då, tar det lungt  lr;D

Bregott lr Lätta

Viktor och ja har alltid kört med lätta tror det är för att jag själv är uppväxt på det, men jag har hört att många tycker att bregott är det enda smöret men kan äta och att lätta smakar skit. å jag som följer strömmen köper så klart bregott, men det va nog det sämsta köpet, det är ju stenhåååårt. Va så glad i morse när jag fick mitt lätta igen å tur var nog det för i morse åt jag fralla och det lär ju vara omöjligt att bre med bregott..... va är det då som är så bra med bregott?
Bregott är dyrare, fetare, hårdare.... I don´t get it...



 Eller   

Sista dagen i skolan

Yes, nu har jag haft sista dagen i skolan för den här terminen, bara lite uppgifter jag ska sitta med fram till på Torsdag sen beger jag mig ner till sthlm för begravning först :( .. men sen blir det jobb:)  Viktor ska haka på ner över helgen, han ska åka cross i Akalla  på crossbanan där, hehe ska bli kul att se:D


Mysan

hon me sin gosevalp, ligger ofta under hakan på henne

Hoppla

En Superkul helg med massor av härligheter,konstigheter och hemligehter... :D  Härligt väder och hästridning, grillning solning och första doppet.. konstigt att min mobil e borta... och hemligt att malin och anna kom upp å överraska Carro, nått som vi hållt hemligt ett bra tag nu:)


Ridning på G


Min svarta häst, så söt


Efter en två timmars tur, Marie jag carro och anna


Myyyser, så goa hästar


Grillning å tjejkväll på G




Marie and me, jag har tydligen bara en förstor underläpp ;D


Beach 09


Sweet

Mummms, årets första grillspett


Blire aldri klart så man får käka lr ;D


Vräker i sig


Jag va grym :)


Wilma har intagit Gävle, så passa er;D




RSS 2.0