Han e för go

<3



idag har han skrattat, å han gör sin mamma såå glad han e ju för underbar <3


Sjuklingar

Alla mina tre älsklingar e sjuka, tur att nån har immunförsvar i familjen annars hade det inte vart kul :/ pojkarna mina är förkylda och wilma är fortfarande magsjuk... var ut med henne vid två inatt... synd om henne, fast jag blir mest bara sur på henne... stackarn..Casper är snorigare än snorigast å hostar men i övrigt är han en glad prick idag!


"om ingen ser att jag e vaken så kan ni ju läsa det "
pyjamasar e välle det mysigaste som finns, denna pyjamasen klara sig hela natten ;D


Nattad och klar

nu sover pyret för natten så nu ska jag ta mej en dusch å krypa i sängen:) idag har lilla vovven varit sjuk, spydde ner hela golvet och sket som en tok ute... lite panik blire när man har både bebbe å hund när hunden blir dålig... men det klara vi bra ändå!hoppas natten blir lugn för wilmas del :) God natt


jag saknar faktiskt denna lilla knöl lite, fast jag har casper med mig vart jag än går nu oxå


sover å sover

Nu börjar det bli tråkigt, dax att vakna så man får nån att passa på :) sovit i över två timmar.. undrar om han kan somna i kväll!

 


Så jag sitter å kikar på sommarkläder från HM åt lillen :D finns massa sött jö :)


webbkameran

kom på att jag hade en webbkamera på datan så nu tog jag några kort på casper medans jag satt vid datan å¨hade han i famnen. Han har precis somnat så nu ska jag passa på att dricka kaffe å kika runt på nätet:) Ikväll har vi tvättstugan å det behövs en och en halv vecka sen vi tvätta sist, är en del kan jag lova...




Pappa ska mata mig

Helgen har vart lugn, eller vi har iaf inte gjort nått speciellt men det är fullt upp iaf :) provade nyss att pumpa ut lite mjölk så Viktor fick mata lillen. Vi var å köpte en nappflaska med mindre hål igår så det funkade så bra att ge honom så idag! å han tar flaskan super bra! tror kanske han inte blev mätt men det va bra mycket i flaskan, undrar hur mycket han käkar på en måltid!?

 

'
Lillen gluffsar isig


Helg

snart e det helg, känns som det var helg för mamma min har vart här hela dagen å stannar till i morron, det gillar casper får han mysa nonstop :) Igår var vi på bvc på läkarkontroll, allt såg fint ut å han skötte sig så bra, bara charma läkaren, stolt mamma! han hade gått upp till 3680g, å 55,5cm lång! knakar iväg nu :) eftermiddagen tillbringa vi med Carola å hennes Harry som e två dagar äldre än vår prins :) riktigt mysigt :)




Stor prins :)


Men om man jämnför me söta prins Harry så e han en liten prins :)


Snabbis

Blir ett litet snabbt inlägg, med en liten fin bild på casper, eller fin kanske den inte e men han e vrål söt jö :D Marie tog den förra veckan, å jag snodde den från hennes sida, för min dator funkar inte så jag har inga bilder för tillfället att dela med mig av!
Nu ska jag klä på oss för att gå ut me sötcarro på prommis :)



Sovmorgon

Både plutten å jag somna om vid 8 och sov till 10 :) härligt jobbat Casper :D Nu ska vi ut på prommis å sen väntar ett besök på stan med lite shopping :D det ska va härligt att vara mammaledig :)








morgon gooos





Snöstorm

Hur många tycker att snön var välkommen tillbaka? tror inte att det är många iaf.. Vi har spenderat dagen inomhus, bara vart ute och handlat färdigmat, å det var det knappt värt.. aja vi har haft en mysig dag me Casper iaf, å han starta dagen med ett bad i sin nya badbalja, å härligt var det tyckte han :D


Reklam och försäkringar

Det finns många smarta försäljare där ute som går på nyblivna föräldrar. Om man går med i pampers klubben för att få en baby box gratis, ringer hela Sverige till en och vill proppa på en tidningar och försäkringar.. haha dom ringer ofta med okänt nummer precis som barnmorskan och bvc gör, så man blir tvungen att svara! så på onsdag kommer nästa försäkringsbolag hit och ska snacka om försäkringar, dom sa att trygghansas försäkring var dyrast och att det va mycket som inte ingick, och från trygghansa va dom här för nån vecka sen, men vi hann aldrig teckna nått... nu får vi se va den här säger då :) haha lättpåverkade e vi..

Snart blire en tur med bebbarna och flickorna:)


                                                                      vilken liten filur

Utvilad morsa:)

Inatt har vi sovit bra, å även sovit en stund på morgonen :D skönt :)  Casper sover än, han har blivit morgontröttis tror jag!  Fredag å fredagsmys blir det idag, nu ska vi matas sen blire en tur mot bvc för att hämta ad droppar, å vidare ut me marie på myspromenad:D


1 månad gammal

å här e han nykläckt

Han är sig lik faktiskt, men han har ändå lagt på sig mer än ett halvt kilo iaf :)


Stor pojke

det känns som han växer som en took, ser så stor ut nu, han e vaken å med, små ler gör han också:) nu ska vi göra oss klara för en tur med sara å hennes lilla ronja ska bli mys att träffa dom:) i kväll e det fika hos carro<3  å tvätt:/


En månad gammal å kan redan stå ;D haha iaf när han e sur ;D


Gääääsp :)

Lille plutten har haft en natt då han har spytt upp det han har käkat, inga vanliga små rapar när det kommer upp lite utan det forsar upp flera gånger.. inge skoj å det har fortsatt nu på morgonen..aja hoppas han tar upp lite.. blir en hel del tvätt några pyjamasar, filtar, handdukar och våra sängkläder e ju lite blöta efter det där :/ Annars ser dagen lovande ut, sol ute och casper e på bra men trött humör :) Blir en promenad med Marie idag, Marie å casper satt å mös i soffan hela kvällen igår så söta:)


så liten men ändå har han blivit så mkt större


Tisdag

Konstigt att jag bryr mig om dagarna men det gör jag, helgerna är liksom fortfarande skönast, för det e jobb med en plutt hemma å speciellt när man e själv.. men man får sina lediga stunder som nu :P hehe han har snart sovit en timme då får man passa på att få bort den värsta disken och dricka kaffe ;D haha.. ska bli skönt när han e liiite större så bärselen funkar lite bättre nu har han inte riktigt styrsel på huvudet så det far runt lite, men det e väll för sött:) Igår var vi på bvc å jag tippade på 3200g  :)han har ju senaste två veckorna ökat med 200gram...Men han hade lagt på sig 300 gram :D Stolt morsa, snart e han ikappa alla andra tjockisar..Casper blev dessutom stor pojke igår en månad gammal det går undan, han e dessutom väldans bortskämd bara ramlar in presenter, å det tackar vi så mkt för :D alla e för goa mot oss <3 


Som sagt huvudet far runt lite i bärselen han väger ett halvt kg för lite för den oxå men det fixar vi på bara några dagar ;D


Vår lilla björn börjar växa i sin björnoverall så nu funkar den i bilbarnstolen även fast det e lite pilligt att få dit armar och ben rätt ;D


Vår i luften

Man kan inte annat en älska denna vackra vårdag :) vi har precis kommit hem efter en härlig tur i hemlingby med vår lilla familj :)  Casper har legat å myst i vagnen och wilma har myst runt i snön, jag och viktor har fikat å solat :)






Mina fina <3

Snart e det fredag å mys med både viktor å casper hela helgen :)  ska bli härlgt att få ha Viktor hemma. Idag har lillen vart så go sovit och gosat me mej inte klagat på mycket :) å vädret e så underbart det med, ska snart ut på promenad med Johanna och mina bebbar :)






Jahopp

Det får helt enkelt bara bli bilder idag:) för än så länge har vi ingen fantasi att skriva om nått :)




casper igår i sin morgon frilla, idag har han flottigt hår för han är nybadad i olja


I got it from my mama

I helgen kika jag på bebisbilder på mig själv, jag hade för mig att jag också var mörkhårig när jag föddes med ganska mycket hår, men var inte säker men nu e det klart att håret fick han från mig :P haha svårt att tro, vi får se om det blir blont eller håller sig mörkt :)

 
Jag å Casper
Jag fick minnsan bada balja medan lillskiten får nöja sig med handfat ;D haha


3 kg

Lillpojken hade växt ,53cm å vägde 3010gram :) det firade vi med skrikfest hela morgonen fram till efter lunch :D men vilket härligt väder vi haft idag då :D e vår i luften, å vi längtar tills snön försvinner å att gräset kommer fram så vi kan mysa i boulongern:)


tok me mina flickor i boulongern för snart två år sen:)


3 veckor :)

Idag blir han 3 veckor, å vi ska springa iväg till bvc snart för att se hur han växer:) helgen har vart toppen med besök och massa fina saker till casper:) Nu ska jag firra lite käk åt casper innan han bli surpojke :) 


Härlig dag

Å vilken toppendag det blev idag, humöret har vart på topp och vädret likaså :) var ute på långpromenad med både wilma å casper själv för första gången, å det va så  härligt, hade bara på mig för mycket kläder..ikväll har vi haft besök å jag tror det va en liten Wilma (Viktors kusin) som blev hel kär i vår pojk:)  dom va så goa tillsammans:)

 
jag å plutten
 

bilder från vår mysiga promenad


Fredag

Oj den här veckan gick väldans snabbt, var tar tiden vägen? om tiden kommer fortsätta gå så här snabbt när man fått en bebis kommer jag åldras i hundrafemtio :) å casper kommer bli tonåring snabbt :/  I helgen blir det mycket, idag får vi trevligt besök av Viktors kusiner, i morgon ska vi ner och hälsa på mina föräldrar, å på söndag ska vi käka med viktors föräldrar :) nu ska jag mysa vidare me mina bebisar, casper verkar vara väldans hungrig idag:)



myyyys


Tvätt

Att en sån liten pojke kan fylla vår tvättkorg så snabbt:)  det är ju inte bara hans egna kläder han spyr och pissar ner utan det e ofta mina sängkläder och mina kläder också:) Idag har jag köpt upp lite fler bodysar i storlek 50 åt honom, så nu kan han spy ner några fler ;)  Hur som helst e vår lilla pojke extremt go å jag njuter av varenda sekund :)

Min gravidkompis sara fick sin lilla flicka idag, åå så spännande att höra hur det gick för henne sen:) stort grattis till dom:D

 


Jag me min nallebjörn, han tar upp ungefär halva overallen:)


2 veckor :)

Igår fyllde casper 2 veckor, eller en halv månad, det låter större:) å visst hade han blivit större, men inte längre.. han hade gått upp till 2820gram, men han var en och en halv cm kortare än när han föddes, skumt så 51 cm nu:)
ja å casper sitter å myser i sängen än så länge, men snart ska jag ut me min två bebsiar på promenad, får vi se hur det går, hoppas dom har plogat bra bara:) nää nu ringde marie så nu ska vi klä på oss å knata ut :)


såå trött å så sööt

Caspers snygga body med samma märke som pappas cross:) fick han för han va så söt från en crossaffär ;)


RSS 2.0