Snart ett nytt år!

Vi har haft en fin jul med många fina klappar till barnen och trevliga stunder. Det är skönt att vara hemma och mysa med lilla familjen även om det tar på krafterna att ha tålamod med en trotsig snart 3-åring (Men han är en goding hur som helst). Barnen har börjat sova bättre på morgonen så vi får sovmorgon till 7-8 nu, så jäkla härligt! Nyårsafton kommer lite spontant firas med närmsta grannarna kommer bli hur bra som helst! Nu ska här sovas och tänkas på lite nya inredningsideér:)
 
 
 
Det fick bli instagram bilder ;)

Latmaskar

Lata dagar, ja det är ju helg, om man nu kan vara lat som tvåbarnsförälder;) Hur som helst har vi inte haft nått speciellt för oss men idag ska vi på julmarknad i Högbo. Den lille sover förmiddagslur, Casper knappar på ipaden medans Viktor är å tränar och blir stark som pippi ;) Då har jag ju faktiskt tid att uppdatera lite.
I morgon blir Viggo 8 månader å jag undrar ju såklart vart tiden tar vägen. Han kryper snabbare för varje dag som går och börjar härma oss med småsaker som att klappa händerna.
 

Lucia

Nu har vi vart på luciafirande på förskolan, fika och små tomtenissar lucior och pepparkakor överallt. Å va det är mysigt med sådana tillställningar!
 
 

Vi har det bra!

Jag måste skärpa mig, nu måste jag hinna med ett blogginlägg i veckan i alla fall. Det är ju så kul för mig själv att gå tillbaka å se va som hänt.
Det händer ju en hel del speciellt med den minsta. Han kryper nu för fullt, ställer sig mot det mesta å har äntligen blivit frisk från en långdragen förkylning.
Vi har köpt ny bil, en väldans fin en! Jag har inte ens provkört den men den kom hem i fredags, en Volvo xc60.
Nu är det dax att sova, jag har haft full rulle hela dagen å kvällen. Bullbak med en vaken Viggo till 9, tur han bara skratta å gjorde små bus!

Å några bra bilder blev det självklart inte. Skriver på paddan å den hade inga nya bilder:(


RSS 2.0