Snart lugnare

Två veckor kvar i skolan sen är det mamma-ledighet för hela slanten. I morgon har jag min sista lektion och nästa fredag en sista tenta, klara dessutom läkemedelstentan på första övningstillfället så jag slipper göra om den:)
I morgon ska caspers farmor passa honom och viktor börjar jobba. På fredag är det furuvik som gäller, jag mamma och casper ska dit:) hon fick det i morsdag present av mig, kul att göra nått tillsammans.

tror det blidde fel skor


Jahopp

Sitter och försöker plugga, har en föreläsning i eftermiddag, så det blir till att vänta ut tiden liksom.. men för mig passar det nästan bättre då jag pluggar bättre hemma på förmiddagen! Här är allt som vanligt, men snart slutar Viktor sin pappaledighet och jag blir hemma hela sommaren med storkillen. Två veckor har jag skola och lillen men det ska nog gå bra! Igår va jag och köpte mig en klänning som jag kanske ska ha på grillfesten på Lördag! casper ska va hos mormor och morfar på landet då :)



En helg!

I helgen har jag inte fått mycket gjort, men jag har däremot fått umgås med min fina Casper hur mycket som helst, då Viktor har tävlingshelg. Nu ligger lillknytet å sover efter en härlig morgon, som vi spenderat ute mestadels, vi tog oss en promenad till boulongern vid 8 och va ute till halv 10.. han fick springa omkring och busa. Idag kanske vi ska ut och kika på Viktor när han tävlar :) Nu ska jag försöka plugga lite, på Onsdag har jag nästa tenta...


Sitter i skåpet ser så stor ut!

Lite mys på landet

Nyss hemkomna från landstället och mina föräldrar, vi var där och grilla lite. Tentan skrevs i morse, bara vänta och se om man klara alla frågor, 100% krävs för godkänt, nått svar blev lite halvt konstigt, men har man lite tur så va det rätt det med! Nu blire TV-kväll för att sen sattsa på lite bränna i morgon, eller inte ;)

Bus med mormor

Att träffa Wilma va superkul!


Tenta nästa

I morgon ska jag ha första läkemedelsräknings tentan, jag kommer klanta till mig det vet jag, men den första är mer en övningstenta, då den "riktiga" är i slutet av kursen, men klarar man den i morgon slipper man den sen :) Idag har vi haft besök av Albin med föräldrar, pizza och hallonpaj blidde det, grabbarna är ganska lika, väldigt busiga båda två :)
Viktor är och fixar crossen, han och crossen ska åka tävlingar hela helgen, jag och Casper ska nog försöka plugga lite, men vi ska mest busa och mysa ute, vi hoppas på fint väder...

Nu har vi fått upp gardiner oxå, hmms, nu måste vi få in lite färg, vi är lite fega när det gäller färg..

Kanske blir en kökslampa i nån fin färg:) Nån som sett några fina lampor? Vi letar för fullt!


Men motivation var är du!?

Jag är grymt motiverad till att plugga, jag tycker det är super intressant men ändå gör jag tusen andra saker än att plugga! Hade jag bara pluggat hela morgonen hade jag kunnat göra va jag ville resten av dagen men nää, jag drar ut på det, små läser och sen gör jag nått helt annat igen!
I allafall så bjuder dagen på regn och kvällen ska spenderas hos Lisa Tobbe Och Lina!
Just nu är Casper på tjejdejt (igen!!), med en tjej i Sandviken som heter Alice och är nån månad yngre:) Ikväll blire bus med Lina som är 8 månader äldre än Casper!


                                                   
Casper å Lina på caspers 1års dag


Trött rackare

Idag har vi haft det mys med Anna även om casper har vart på lite halv taskigt humör:/ Vi har lekt i lekparken, kikat på hundutställning, ponnyridning och små barn som sprang Maxloppet i Boulongern.. Nu har Casper somnat för ett tag sen, dock måste han väckas snart för middag och pappamys, för vi hoppas ju att Viktor kommer hem snart. Tydligen hade det gått bra å han kom till A-final där han kom på 15:de plats:)

Självklart har vi busat lite idag :) Toksson som han även kallas;)


Sköna lördag

På nått vis är det väldans skönt att vara hemma själv med Casper, även fast jag trivs bäst med att ha båda grabbarna hem. Lite tid för sig själv och liten egen tid me casper är ändå hur mys som helst. Vi gick upp strax efter Viktor åkte iväg mot crosstävlingen i älvdalen ungefär vid halv 7, satt å käka frukost och myste i soffan, tog en morgonpromenad vid halv 9 sen blidde det sova för casper å han sover än.. Jag har lagat gryta med kyckling grönsaker och curry nått som Casper tycker är riktigt smasken. Så nu har han lunch när han vaknar!

Idag ska jag spendera dagen med fina Anna Å Casper förstås :) Nått skoj ska vi hitta på fast vädret inte är toppen!

Ett stort Grattis till Min fina vän Carro och min underbara svärmor som fyller år i dag!




Carro Å Casper<3

 


Tiden går snabbt

Veckorna springer förbi, fredag i morgon och snart helg igen. Stanna tiden nån! Casper har för ett tag sen däckat i sängen han bara älskar att lägga sig när han är trött. Viktor skruvar cross å jag är rastlös som aldrig förr, men ingen motivation att göra nått...
Vart å prata me lite grannar ikväll å det lutar mot att hela radhuset ska målas om i sommar till grått och vitt, kommer bli så fint och om vi har tur ska vi byta till snyggo dörrar också:)

 


Bakterier

Vi som läser så mycket i skolan om bakterier och virus, hur det smittar, hur nogrann man ska vara med att tvätta händerna men ändå sitter jag här med värsta magont och vart vaken nästa hela natten, det är inte magsjuka men nån liten jäkla bakterie har nog tagit sig in i magen på mig :/ Tur att det är hemmaplugg..

Casper är terrorist idag, jag skyller på tänderna.. sur sur sur... men nu verkar han hyffsat glad där nere.. Nä nu ska jag plugga på mer och dom små bakterierna så jag lär mig till nästa gång!

Kliar jämt jämt i munnen, dumma tänder kom nuuu!


För jag kan själv!

Den lille i familjen blir bara större och större och utvecklas från dag till dag. Idag skulle han äta själv med gaffel och gjorde det så bra så! Casper käka tre portioner och jag undrade när han skulle spricka men pastagratäng va nog en höjdare:)

Annars har dagen vart rätt seg, två föreläsningar å sen blev det lite bus i lekparken. Nu är det hemmaplugg till tisdag:)

Liten har blivit stor, å behöver ingen hjälp alls!


En Tisdag

En Tisdag som börja med att Casper klättra upp på en köksstol och rasade i backen å fick en bula, den fortsatte med en föreläsning som vara i ca 1 h som skulle vara 3 timmar, så jag och Jeanette gick hem till mig och sola och lata oss i ett antal timmar å färg fick man :D Sen vart det metodövning i vårdhygien, sprita händer nogrannt, sen fick vi se i en maskin om vi hade missat att sprita händerna någonstans. Vi fick även ta halsprov och näsprov på varandra, jag hatar ju halsprov så jag vägra lite fint ;) men däremot fick jag trycka ner en tops i Jeanettes hals:D

En pappa som trycker ner en sked i caspers hals ;)

haha näädå, en liten casper som ville smaka glass förra sommaren


Fina Måndag

Ny vecka nya tag:) Caspers brännblåsor verkar inte göra så ont längre, väldans skönt. Helgen har vart lugn med grillning med mina föräldrar och en casper som springer runt som en tok, vilken fart han fått i benen. Nu ska jag snart iväg till skolan , ny kurs :)


Bild från igår, Casper smakar på en blomma, den kan ju smaka gott:)


Bränt sig :(

Dagen som började så bra gick lite snett, Casper snabb som bara den högg tag i en varm plattång och brände sina små fingrar:( två blåsor på dom små händerna å va han skrek. Hela dagen har sen bestått av gnäll och gråt, vi gick en sväng till stan för att kika på crousing å det gick hyffsat nu sover han å vi hoppas att dom jäkla blåsorna gör mindre ont i morgon....

 


Morgon-mys/bus

Sovmorgon för pappsen å vi har haft en sån otroligt mysig morgon jag och Casper, mys i soffan, brumma bilen, klättra på stolar, badat och nu blire en promenad:) jag ser framemot mammaledigheten!
Casper har nu en plats på förskolan uppfinnaren :D Den 5/9 börjar vår då stora kille på förskolan!


Brum brum låter det när casper kör:)


Här är vår nya tapet som vi fick upp igår:)
Och en Casper som klättrar på stolar:/


Tapeter:D

Idag fick vi hem våra sista tapeter för den här gången, å dom ska upp så snabbt som möjligt för sen e vi näst intill klar, bara hyllor, gardiner och sånt små plock:)
Jag fick för mig att jag minsann skulle sy caspers gardiner nu, men det gick inge vidare då jag inte hitta nån strömsladd, dumt! Casper är på mega bushumör hela dagarna busar, busar och busar! förutom att han blir sur när han inte får som han vill e han glad och skrattar åt det mesta, å det smittar av sig :D

Så ser vår sista fondtapet ut, blir en liten minivägg med den, en rulle skulle räcka:)


Mycket:)

Allt rullar på så fint, fast det är lite mycket! Förra tentan vart jag grymt nöjd med och nästa hoppas jag det går lika bra med:) Vi har små fix kvar här hemma, lister lite tapeter och måla sen är vår lilla mellanvåning klar! Jag kommer vara mammaledig i sommar å casper börjar troligtvis på dagis i september i teknikparken som öppnar i höst, ska tydligen vara lite tekninkinspirerat vilket passar vår pilliga lilla kille hur bra som helst!
Ikväll ska det va städning i området men innan det ska vi köpa tapeter, nu blire det bara vita och svarta, för vi kan inte hitta nån färgglad tapet som vi båda gillar ;)

Lillen hjälper pappa med allt, inte konstigt att han mest bara vill skruva och borra å låta som en borr,

han har ju knappt sett nått annat!


Några bilder

lägger in lite bilder bara för snart vaknar casper å då ska vi ner och laga mat,
kyckling och potatisgratäng, MUMS:)

Ja påskpåsen är lixom inte stor nånstans men ändå fick han plats i den för ett år sen, han har vuxit en del:)

Nya cykelhjälmen:) Sitter kanon vilket inte många hjälmar har gjort när vi har testat:)

vart på premiär cykeltur idag, väldans kul tyckte Casper:)


RSS 2.0