I morgon e det julafton :)

ojoj va snabbt tiden går:) i morgon blire julafton som vi kommer fira i Gävle med Viktors föräldrar sen åker vi ner på juldagen mot sthlm och firar med min familj, och blir kvar till Måndag :) Så nu är det iaf bestämt hur vi gör i jul, skönt!
Idag har wilma å jag tagit vår dagliga runda, rundan runt kollonilotterna, fast idag blev det lite längre, för det va så jäklans härligt väder:) Nu blire laga till lite lunch sen en runda förbi den uppbrända bocken.. 
Massa snömys från promenaden
 


Bild på fina bocken när den invigdes:)


TrögEmma

Nu har jag precis vart iväg och mätt magen å allt det där man gör hos barnmorskan :) Magen e liiten å vill inte växa på riktigt som den ska.. så nu e det ny tid inplanerad nästa vecka... Annars njuter vi här i Gävle av snö, sol och jul-ledighet. Hur julen blir vet jag inte än men det flesta julklapparna iaf klara, om vi får tag i en bil firar vi i sthlm annars blir vi kvar i Gävle till Lördag iaf.Ute på promenad vid kollonistugorna i morse

Två bilder på magen från vecka 32

 

sparkfest

Bebben har vart ganska lugn i magen nu i två dagar, några småsparkar men annars rätt lugnt, dessutom har jag haft konstigt ont i magen, känts som nån nerv legat i klämm... men idag e allt som det ska och det firar bebbe med kullerbyttor och lyckosparkar:D Härligt!

Nu börjar det närma sig slutet av den här kursen och snart börjar vår B-uppsats, och min sista kurs innan bebbe:) Så om jag pluggar på bra idag kanske man kan få lite små ledigt i morgon vore himmla härligt:) Min andra dator har Viktors jobbarkompis lycktas få tillbaka bilderna på :D Det e ju bara för underbart:D så snart slipper jag sitta me min lillskit till data när jag pluggar! hehe

Bara hon ligger i korgen e hon nöjd, men hur spelar ingen roll :D Sötnöten min


RSS 2.0