Massor av bullar

Snöstorm utanför och då passar det ju att ha ett sista bullbak innan Casper kommer:) Tror det e nån som blir glad när han kommer från jobbet och det luktar bullar. Jag såg att alla bullar va slut i frysen nu.. så det va på sin plats med påfyllning :)

I natt har jag sovit så dåligt, sammandragningar som har gjort ont, så jag va orolig där ett tag att han va påväg.. men det va lugnt:) hoppas man får sova skönare i natt.. det e ju meningen att jag ska vila ut nu jöö :) I morgon e det dax att besöka barnmorskan, kanske för sista gången innan bebis kommer :)  18 dagar kvar ;)


Vaniljbullar och kanelbullar, muuuums:)


Å här e den största bullen :D legat på jäsning länge nog nu tycker vi :)


Svårt att förstå

I dag kom jag på att jag ska få en bebbe, jag ska verkligen bli mamma om bara några veckor... det är så jäkla svårt att förstå, känns inte som att lilla casper e redo än att komma ut han måste ju vara så liiiiten.. det e jäkligt svårt att ta till sig att det ligger en liten där i magen som ska dela sitt liv med oss andra.. Men han e bra välkommen till vår värld, men det e svårt att förstå bara:) Jag som tänker för mkt ibland, haha kanske e lite förlossningsrädlsa som börjar komma?! Hur som helst trivs jag med att gå hemma och göra vad jag vill medan jag väntar på vår prins <3


Tjockismagen från förra veckan.. vecka 37


Check!

ojoj idag är det tre veckor tills lille casper e planerad till :) det mesta är klart nu, tvättat alla kläder och bäddat bebis sängen.. har köpt blöjor och massa annat bra till bebben ( enligt marie ;) ) nu går jag här hemma och bara väntar på att han vill ta sig ur sitt lilla bo :)  Måste bara se till att packa väskan som ska me till förlossningen, fast va ska jag ha med mig!?


En månad kvar:)

Det e ju snart dax för vår lillpojke att komma ut :) vi längtar så efter honom, även fast det är mysigt med en bebbe i magen som hickar och sparkar så är det lite jobbigt ibland, typ när han sparkar och trycker sig mot revbenen:) Idag har jag vart på mvc och mätt magen 30cm idag,å han låg me huvudet långt ner, redo att komma ut.. har dessutom fått skriva förlossningsbrev, sa mest att jag var lugn och vi får se hur jag gör när vi kommer till förlossningen:)
Vår mysiga vagn har vi även fått hem, den bara står å glänser:)  Annars e det B-uppsats som gäller å vi kämpar på, snart en vecka kvar i skolan sen e jag "ledig" ett bra tag:)


Vår fina vagn

å bebbes babyskydd till bilen


Fått sett vår Bebis :D

Nu har vi precis vart på ultraljud, å jag e lika glad som efter första ultraljudet, det e ju så jäkla kul att se sin älskling i magen:D Barnmorskan tyckte att allt såg jättefint ut och bebisen vägde runt 2100g å hon trodde den skulle väga runt 3 kg när den kommer ut. Bebisen låg me huvudet ner och benen sparkade mot högra revbenen:D Å nu vet vi va det blir för kön oxå ;D

Lillbebis ivecka 35:D

Bebishuvud me lillnäsa och öppen mun, inte undra på att det hickas så otroligt mkt där innefrån när den ligger och dricker hela tiden ;D  Tror det e en liten knytnäve vi ser oxå, fast det ser mer ut som en tass:D


Jakten på den försvunna ringen

Kvällen igår bestod av att leta efter min förlovningsring, jag å Viktor förlovade oss btw för en månad sen, när vi va i uppsala:D Iaf är ringen lite förstor så tar av mig den när jag håller på med vatten... Men igår kunde jag inte hitta den.. först kollade jag igenom hela dammsugarpåsen, äckligt värre sen fick jag för mig att den kunde ramlat ner i soporna som jag kastat ner i soprummet så bara att hämta den och rota igenom potatiskal och fiskrester, mums.... haha, tror jag kollade i varenda låda och under varenda pryl. För ovanlighetens skull var det rätt städat med små prylar så inte så många ställen den kunde ligga på vilket va drygt... När jag gick och la mig sen så hitta jag ringen under täcket.. haha måste tappat den när jag sov... Jag va alltså ingen slarvmaja:)

Nu får ni hålla tummarna för att vårt ultraljud kommer gå fint i morron, å att bebisen e stor å fin i magen:D



Väldans mörk å dålig bild på ringen:/


2010

Det här året har inletts med massor av snö i Gävle, snöat sen nyårsafton å inte verkar det vilja sluta heller:)
Hur som helst tror jag att detta år kommer bli ett av mina mest spännande år på länge, nu är det en och en halv månad tills bebisen är planerad att komma, å livet kommer förändras som bara den:) På Tisdag ska vi få tjuvkika på bebben å se att allt står rätt till, det ska bli mysigt å jag hoppas att den bara är lite liten och att allt ser fint ut:)


Här är lite fina vinterbilder från Hemlingby på hunden som gärna ville vara me på kort


RSS 2.0