Gick fin fint

Både jag och Casper har åkt på en släng av förkylning, igår var jag total däckad, längesen jag hade så ont i huvudet och var så sänkt. Eftersom huvudvärken va extrem igår och jag kände mig febrig utan några andra symtom så ringde jag till förlossningen för att höra om det kunde vara blodtrycket. Fick komma in på undersökning, ctg, vilande/liggandes blodtryck och urinprov. Det såg fint ut så då slapp jag gå på koll idag!

Hade muntlig-tenta idag som jag knappt hunnit med att plugga till då jag mest bara sov igår, men den gick fint, fick så lätta frågor ;D ibland ska man ha tur också!

Nu äre dax att hämta lillepluttis på förskolan!

Snart ligger man där och då äre dax :D


Tisdag

Om en vecka får lillebror komma, då är jag klar med viktiga grejer i skolan och har "bara" föreläsningar och sånt. Nu pluggas det inför muntlig tenta på torsdag, har seminarium i morgon och ett seminarium på Måndag. Psykiska sjukdomar och smärta pluggas det!

Igår va det besök hos BM igen! blodtrycket har höjts ytterligare, 150/95, känns välle sådär men jag känner inte av det så jag hoppas det inte är nått farligt! Magen hade växt (sf 32) och jag hade lagt på mig ett till kilo, TJOCKIS! Är nu inne i vecka 38 :)




Solstråle

Idag kommer vår solstråle hem, tokigt att man kan sakna han så, superhärligt har det vart att bara få vara i två dagar. Vi har lite småfix kvar innan han får komma hem och vi har precis tryckt i oss massa våfflor och ikväll blire grillat ;)
I natt har jag sovit precis lika dåligt  som jag har gjort den senaste månaden. Jag vakna 5 i morse och gick upp och läste vid halv 6, haha snacka om störd sömn men jag behöver väll inte mer sömn då!


Lika

I helgen är Casper hos sin farmor och farfar, han åkte i morse så han sover borta en natt:) I kväll blire bio och restaurang besök för mig och Viktor och i natt ska jag sova som bara den;) vem tror ni kommer vakna sådär runt 5-6;) jaja det kan vara skönt att ligga och dra sig i sängen:)
Mina föräldrar var precis här och fika och hälsa på och hade köpt lite nytt till Casper å lillebror, lika kläder från polarn och pyret, kommer grabbsen blir coola i :)


Farmor har stickat två fina tröjor åt grabbsen:)

I övrigt har vi inga lika kläder men det kan ju bli mer när dom blir äldre, det är ju lite sött men just nu är det svårt att hitta lika :)


Ingen lugn stund

Det är väldigt mycket nu, idag drog nästa moment igång, ser inte nån vecka som skulle passa bra för att trycka ut lillebror, skulle vara första dagen på påskhelgen då ;) Men jag längtar efter den lilla krabaten som bara den! idag hade jag ny tid för blodtrycksmätning hos barnmorskan, lika högt som sist... dumt! I helgen ska Casper vara hos sin farmor och farfar och vi ska få sova ut på Söndag:) Får vi se om en sovmorgon hjälper så att blodtrycket ser bättre ut på Måndag då jag ska dit igen!

Nu blire nått gott sen tänkte jag lägga mig, Viktor kommer hem i natt eller så sover han i sandviken då han är på roligheter med jobbet:)

Lillebror i magen igår:) v.36+2dagar


Slut på tentaplugget

I morgon äre dax för tenta, skönt ska det bli, jag är snurrig i huvudet får inte in nått, tänk va skönt att lägga bort ett antal böcker:) Hoppas mitt höga blodtryck går ner efter tentan, 150/90 hade jag idag när jag va hos barnmorskan, det har ökat sen sist och måste dit på extra koll på torsdag, SUCK! Bebis låg iaf med huvudet neråt och barnmorskan trodde inte att den skulle vända sig nått mer, bara från olika sidor. SF 31cm och det va godkänt.

Har haft en underbar helg med fin fint dop för fina Elsa, sen fick vi träffa finfamiljen igen på en gymnastiklektion för 2-3 åringar, det gillades, nästa termin blire gympa för Casper oxå:) Resten av veckan har spenderats i skolböckerna,. På torsdag drar nästa moment igång, heldag både torsdag och fredag!

Dom här kläderna har jag tvättat tilll lillebror och dom är minimala, helt stört att Casper vart så liten!


En bra start!

Vi har sovit hela natten, fy så skönt. Gissa vem som sover än? Casper sover han sover!!! jag har kunnat fixat iordning mig innna han vaknat:) när åt jag frukost utan att Casper var vaken sist? Han behöver sömn och nu får han det:)
Idag ska det pluggas! jag får energi av att veta att jag sovit hela natten, nu ska jag i lugn och ro käka frukost framör datan, för det lär aldrig hända igen ;)


I vanliga fall slänger jag i mig mackorna framför bompa på vardagarna;)




1 månad till BF

15 Mars idag och 15 April är ju lillebror planerad att dyka upp. Jag tror han kommer runt den 10 April helst 6-8 April där vid påsk:)
Idag har vi haft finbesök av Sandra och Colin, goda bullar hade dom med sig, tur att nån orkar baka, själv hinner jag inte med sånt just nu :/ Kul att få träffa dom, händer inte allt för ofta men det får det bli ändring på. Grabbarna busa och lekte en hel del med varandra, speciellt när det var dax att gå hem;)

Grabbarna i sommras, idag hann jag inte med att ta några bilder:/




Välling är jättegott

Motivationen till plugg har legat på botten idag, bara snurrar i skallen när jag försöker läsa, jag har ändå spenderat större delen av dagen just i bibblan med alla böcker!
Casper vakna halv 7 idag, det tar sig:) verkar som grinperioden är halvt över, fast idag såg jag att han såg svullen ut i halsen och att det var lite vita prickar i halsen.. men nu verkar han inte besvärad av nått halsont, bäst att hålla koll på det där!

Igår när jag storhandla köpte jag med ett paket välling för två-åringar, en hel flaska gled ner nu i kväll! Superbra då vet vi vad vi kan ge Casper innan han går upp och lägger sig så han håller sig mätt i magen under natten! Välling har han ratat ett bra tag men nu så ;) Till och med jag gilla vällingen:)


Eftersom Casper va på sånt bra humör ikväll kunde jag till och med ta lite kort och han posera så fint så :)

Middag idag blev biffstroganoff med ris, mums sa vi allihopa:)

 



Oj va mkt besökare

Ja som knappt bloggar nu får fler besökare för varje dag, tror nog ni börjar bli lite nyfikna på lillebror ;)
Lillebror vänder och vrider sig som en orkan i magen, han har ju i flera veckor legat med huvudet neråt men nu helt plötsligt har den lille vänt sig, inget huvud neråt igår iaf. En månad har han på sig att komma på plats igen sen är det dax att anläda till våran familj:)

Det är en hel del skolstress nu, ändå känner jag mig rätt lugn just nu, tentan är om en vecka, en väldigt stor tenta men jag hoppas det går vägen, jag ska läsa in mig på alla sjukdomar nu så jag blir en bra sjuksyrra!

Casper sover fortfarande lite dåligt, ibland kommer han vid 4 och som senast vid 6, han är trotsig som en tok nu men jag kör för det mesta på att vara väldigt konsekvent, så hoppas jag att det lugnar sig. Dom där pussarna, kramarna och fina orden väger ju ändå över det jobbiga i att ha en två-åring ;D


Lite mobilbilder

Här öppnar Casper Albins present på Albins födelsedag,

tur att Albin är så jäkla go och låter Casper hjälpa till!

Fiska med pappsen är kul och Casper är rätt duktig på det också,

ibland stannar dock hela spelet när Casper blir tokig på fiskarna!

Ute och grillar för en vecka sen :)



måndag

jag å Casper sitter å myser i soffan, vakna för tidigt igen, men jag låg vaken innan för jag har haft massa förvärkar!? nu ska vi käka frukost å sen blir det plugg i skolan hela dagen! ha en fin måndag, kram från Casper å mig   

Piggnat på sig

Det har vart en del stress under veckan, massor i skolan och en liten som vart hemma med feber, hosta och en massa snor. Igår lämna jag honom på dagis för en halv dag och idag går han hela dagen! Jag bor i bibblan så ofta det går, att ligga steget före är lättare sagt än gjort men jag försöker:) Vi pluggar ju ett sånt roligt ämne nu så¨jag sitter inte i skolan och lider direkt, utan nu lär jag mig om folksjukdomar. Det är så intressant men ändå så mycket att ta in så hjärnan blir tröttis!
Jag är hemma för lite lunch och hänga tvätt så snart ska jag vända på klacken och gå tillbaka till min bibbla!

Bebbe i magen har växt på sig och SF låg på 30cm:) Barnmorskan var nöjd så det lät ju bra, dock bekymmrad över att jag har lite högt blodtryck, hon trode det berodde på stress, hmm, ja hon kan ha rätt ;D

Så här trött var Casper efter grillning i Hemlingby!!






Vårigt

Härliga dagar har vi haft med sol och värme, speciellt idag. Vi inledde dagen med korvgrillning i Hemlingby med Caspers kompis Elin och henne pappa, härligare väder får man leta efter denna årstid, mums va jag njöt av solen:) Än så länge har Jag och Casper klarat oss från magsjukan men vi håller fortfarande tummarna för att vi slipper. Casper sover oroligt än, vaknar tidigt, väldans tidigt så vi går och lägger oss mellan 8-10 för att orka med dagarna:) men det funkar fint, han är ju grym på att somna på kvällarna, bara lägga han i sängen sen sover han! I morgon ska vi hälsa på dagiskompisarna Otto och Stina, Viktor ska hjälpa dom att dra lite el så då får dom små busa lite!

bild från i fredags


RSS 2.0