Valborg :D

Vi får se hur varmt det blir ikväll, nu är det rätt kyligt ute men jag hoppas på grillning ikväll iaf :) Cappi ligger å sover som vanligt vi den här tiden, å han är inte den enda som sov dåligt i morse för att det staaank skutskär usch inte det roligaste att vakna till.. Igår va jag iaf på spinningpass med marie å det va härligt värre, svettades som en kossa fast jag inte tog i speciellt mycket skulle kunna köra så mycket hårdare men jag gick ut lungt för en gångs skull :) Det får bli fler gånger, är skönt att känna sig så slut!
ha en trevlig valborg nu gott folk:D

En liten cappi, nu sitter ja vid fel dator igen då blire gamla bilder, men han e galet söt ändå :) fast mindre


Spinning

Idag är jag tröttare än vanligt ändå har jag sovit mycket mer än vanligt, tänk att det alltid blir så :/ Är ialla fall laddad inför spinningpasset halv 6 idag:) Tror det kommer gå åt skogen men jag ska kämpa som en tok för nu vill jag ha kondis :) Lilla hunden har vart lite krasslig sen igår, å igår när vi kom hem från fika hos Lisa så möttes vi av en wilma med svullna å rinnande ögon, såg ut som hon legat å gråtit hela tiden medans vi var borta, lillstackarn. Idag är ögonen betydligt mycket bättre men wilma är ändå på surhumör som vanligt, inge kul me lillebror som tar all uppmärksamhet :/




Dax för sängen

Huvudvärk som bara den å jag hoppas Viktor kommer hem snart så man kan sova :) Idag har vi iaf vart å hälsat på hos Anna på Brynäs, trevligt värre, nu vet vi vart dom bor:) i Morron kväll blire fika hos Lisa å Torsdag spinning, Fredag grillning, så jag håller tummarna för fint väder:) natti natt


Så roligt att grejja med bilderna dom blir så fina när man gör dom svartvita


Helt jäkla underbar :D

Å va jag märker att Casper växer, inte så mycket kroppsmässigt just nu men menatalt, han tittar på en och är med å skrattar å gosar det är ju så underbart, å värt varenda minut som varit jobbig under de första veckorna:D Lillen ligger iaf å sover nu efter att varit vaken sen halv 10:) det gillas att han sover mindre, kanske bara är ett undantag för idag men ändå:) Idag hoppas jag att jag får mina böcker om bebisars utveckling vore så kul att läsa lite om det :) nää nu ska jag fortsätta med att göra,, hmms inte så mycket alls faktiskt:D




Skrattar åt farbror doktorn

Lilla Casper tyckte det va super trevligt att träffa doktorn, visa upp sina braiga sida, han varken rosslade eller fick uppstötningar å doktorn tyckte vi var där i onödan..  det va ju ändå bvc sköterskan som tyckte det va bäst att gå dit..så vår casper va frisk som en nötkärna:D det gillas men när vi kom hem börja han med rosslandet och spydde som en gris :) aja han går upp i vikt fint å mår bra så det är bara att kämpa på!





Han har blivit så stoor:)


Hämtmat

Det blir hämtmat idag igen :) det är väll tur att andra kan laga mat åt en när man inte har energin själv, dessutom är viktor iväg och köper maten medans jag myser me cappe:) Idag har vi iaf spenderat dagen hos farmor, mycket trevligt å casper va på myshumör och skratta en massa:) I morgon ska vi till farbror doktorn med Casper, han har massa uppstötningar som vi tycker bekymmrar honom så bvc sköterskan tyckte att en läkare skulle bedöma om han skulle få medicin mot det.. så i morgon får vi se :)

Cappe för några veckor sen :)

Kväller

Dagen blev lite mer händelserik än planerat, bvc-koll å lillen vägde 4400g å 58,5cm sen blev det prommis med Anna och kaffe me henne,  jag hann me lite städning innan Viktor kom hem, sen drog jag å marre parre till gymmet å pumpa lite ;D å jag avsluta dagen med tacopizza me mina grabbar! Nu blire tv:n ett tag å sen däcka i sängen:)


Lillen på färd i sin bilstol :)


BVC på schemat ;D

Vi har intensiva dagar, idag ska vi till BVC, å det var nog allt:) Fast långpromenad med wilma står ju alltid på schemat det med.. i dag blir det nog till att röja upp lite igen, fattar inte hur det alltid blir så stökigt och skitigt.. åså va det Fredag igen då.. hmms veckorna springer iväg, medans casper bara sover bort tiden.. haha.. Har många frågor till dom på bvc idag, beställde även två böcker på nätet i går om bebisars utveckling jag vill ju förstå vad som händer i lille kroppen hans:)


SnöBLAska

Det fortsätter snöa  i evigheter, jag tänker då inte röra mig utanför dörren nå mer idag. att släpa ut vagn och wilma är inte det roligaste när det är en halv dm snöslask men nu e det gjort:) Men jag undrar jag när sommaren är på väg på riktigt?
I natt vakna jag av att Viktor tog tag i mitt ben, han drömde att det va casper å att han höll på att tappa honom, aa vi är en störd familj.. för mej var det dock några veckor sen jag vakna av att jag leta efter casper i sängen.. Skönt:)


Aprilväder så det skriker om det !!

Cappemys


Nu blire kaffe i min somriga termosmugg som jag fick av mammsen, den är perfekt när man har en knodd, kaffet håller sig varmt och det är inte så stor risk att spilla ut på knodden:)


Mina solbrillor

Trotts att vädret har vart skit idag ville casper gärna ha på sig sina solbrillor ;D



 


Dom åkte läängre och läängre ner ;D


Trötter

Jag försöker hålla lillen vaken nu under kvällen, än så länge går det bra, men snart blir det nog tröttgnäll :) nu e det kanal 5 som gäller hela kvällen med lite glass till:D




gla kille


Vilken tonåring

Jag tror vi måste fixa till hans sovrutiner lite... han e vaken på nätterna å sover så sött på morgonen och kvällen.. vi har iaf lärt oss att gnäll nästan jämt tyder på att han vill sova, men kanske att vi får hålla honom lite mer vaken under kvällarna iaf!

Det känns att man gymma igår (eller att jag e otränad), jag har träningsvärk i hela kroppen, härligt:) Nä nu e det dax att göra nått av den här dagen :)


Nytränad morsa:)

så jäkla härligt att börja träna igen, fick så mycket ny energi:) jag hade ont i huvudet å va helt slut innan jag gick dit å nu känner jag mig nöjd å pigg:) Jag har inte tränat sen i sommras fast under hela hösten har ja simmat men sen i december har jag bara vart ute på långpromenader varje dag så det blir en chock för kroppen :) Casper va hemma med Viktor och fick fryst mjölk av honom, det gick super :)


Gulleplutten gilla att mysa med mormor sådär, det gör han inte med mig :/


Ny vecka :)

Veckorna går snabbt, nu är Casper 9 veckor å på Fredag ska vi till bvc på vägning igen, lite spännande:) I helgen har vi vart i valbo och shoppat och mormor har vart på besök annars har det vart en mycket lugn helg:) Idag kanske jag ska slå till på ett gymkort, vet inte om jag kommer komma iväg så mycket men det vore ändå kul att få kroppen i trim igen:) Ja vill bara gå ner 1 kg till men lite muskler vore ju najs att få:D


Nybada sötgris:)


Så söt

Det bästa som finns det är att få stå upp å stampa lite :)




va händer idag då?

vet inte alls va man ska hitta på idag, är lite sugen på shopping, eller promenad och grillning.. storhandla måste vi göra iaf för vi har aldri haft så tomt i kylen och skafferiet någonsin.. ändå har vi klarat oss jäkla bra, kan bero på att vi ätit färdigmat en heldel;D Cappe sover som vanligt men när han vaknar blire ett bad :)

Cappe tre veckor å på besök hos farmor och farfar:)

Sitter vid fel dator å då får man ta dom bilderna som finns ;D


Lite att göra

Ja inte brukar väl jag uppdatera bloggen så här ofta! men nu e det så att jag har lite att göra för Casper sover och sover å jag har inte riktigt hittat på nått idag, vilket är SKÖNT! jag njuter av att ha tid över:DTycker det låter som att allas bebisar sover mindre och mindre, men min sover mer för varje dag... Nu e det dax för fredagsmys:)


TRÖTTER




Vi Njöt i solen idag:D (snodde dom från maries blogg)


Aska eller regn?

sånt jäkla snack om den där askan från vulkanen:) så när cappe sover har jag tråkigt å undrar om det är aska jag ser i luften eller om det är regn, jag tippar på regn, för den där jäkla askan som ställer till det värkar inte finnas :)

dax att vakna cappe :)


Mysigt

Igår hade jag och Viktor vår första kväll tillsammans utan cappe, eller vi va å käka på restaurang i max två timmar :) men det va kul att ut å käka tillsammans:)Casper var hos farmor och farfar, å jag tror han skötte sig helt okej :) inte lätt när man e tröttis på kvällen:)

Idag gick jag och marie ut på mysig promenad till hemlingby tidigt tidigt i morse... tidigt för att vara oss iaf:)  Tror casper gilla det, vi ångra oss att vi inte hade grillen med oss för det hade vart kanon att käkat där i solen :D

Vi myste me cappe innan vi gick ut å käka :D


Casper 2 månader

Nu kan jag inte längre säga att tiden går fort, eller jo att det är mitten av April är sjukt, för jag e kvar i Februari men det känns som att Casper har vart med oss längre än två månader:)Hur som helst så fyller han två månader idag å vi ser framsteg varje dag, han har blivit en hejjare på att skratta och le å han försöker snacka istället för att skrika när han vill nått :) Vi supertrivs för det mesta, han kan fortfarande få magknip och panikskrika men det känns som vi börjar lära känna varandra riktigt bra nu :)

 
Cappe i morse, morgonglad kille :)


Casper fick vara superman idag




Hahaha igår va han riktigt glad ett tag, å så söt så det gör inget att han trycker ihop hela ansiktet för han e så go ändå


:D

Ja denna dag e bra, natten var bra, han vakna käka somna om direkt, det va bara jag som låg vaken efter för jag är van att han andas konstigt efter maten å ligger å vrider sig ett bra tag så man får ligga vaken en stund. Vid 10 var vi ut på en långpromenad i sooolen med lisa lina och marie :) så nu ska vi lata oss ett tag :) Casper har börjat sova otroligt mycket på dagarna han somnar om på morgonen å kan sova till 11, sover i vagnen på promenaderna å sen käkar han å somnar om igen.. Trött bebis, kanske går i vågor hur mycket dom sover!? Han skrattar mycket nu förtiden å det är härligt, mer och mer för varje dag så han måste ju gilla livet iaf :D


Lite suddiga mobilbilder

Glad skit


Nybadad tröttis som somna i bärselen


En nallebjörn som ska ut på promenad


Barnslig storesyster

I fredags fick vi ett babygym av wilma, å Casper börjar gilla det mer och mer,  han sparkar å slår när han ligger där under å kikar på dom lustiga sakerna som hänger över honom:) Men det fanns nån som tyckte det va ännu roligare å det e doggen.. undrar hur det kommer gå när casper tycker om att leka med leksaker å har massor.. dom får nog ta å dela ¨på leksakerna då :) Wilma (hunden) Fyller iaf 8 år idag å är precis lika barnslig som när hon kom till oss som valp!









Cappe som har hittat sina händer som han gnager på mest hela tiden:)


Carro flyttar:(

Nu flyttar vår underbara lilla carro ifrån oss, å därför har dom senatse dagarna vart mys med carro. Vi överraskade henne i Torsdags med middag på restaurang och bowling, å igår hade hon middag hos sig, sista middagen på Rostock :/Som tur är kommer vi få ha kvar henne ett tag till men hon kommer pendla från bålsta eller uppsala.  Riktigt trevliga dagar har det vart <3


Låna lite fina bilder utav carro :)

(cappe var hemma med Viktor den här kvällen, å nu e cappe på promenad med farmor och Wilma )

Mycket:)

ja har haft lite mycket för mig dom senaste dagarna så då har jag skippat bloggen :P har dessutom haft lite tid utan cappi, så pappa viktor fått vart hemma själv med knodden:P mkt bra för oss alla tre, å det har funkat kanon :D nu ska jag fixa iordning mej för lite midda hos min kära carro<3 som tänker lämna oss för bålsta...


Seg morsa

Casper vill vara vaken när jag vill sova och jag vill vara vaken när casper vill sova! haha, så nu e jag trött å har ont i huvvet, huvudvärken kommer säkerligen ifrån att jag skippa kaffet igår, usch va kaffe kan ställa till det för mig :P Men casper däremot verkade ganska nöjd med att jag skippa kaffet, var helgo hela dagen, eller han sov mest! Igår va jag iaf ner på stan och shoppa kläder, så lite nya bodysar å lite tröjor och byxor :) Trist att dom växer ur dom fina kläderna vi har men vi ska ju få en stor kille :D Trodde vi skulle till BVC på morgonen idag men det var klockan 2, suck vilken dum tid...

 


Busungen som ville vara lite snygg när mormor va på besök i Söndags


Vårkänslor

Vilket underbart väder vi fått då :) å den som har mest vårkänslor är vår lille Hund wilma, hon är på jakt efter en kille, eller tjej går lika bra! hon ligger mest hela tiden å spanar ut i fönstret efter nått snyggt...skönt att hon löper så sällan! Snart ska jag ner på stan å köpa lite kläder åt vår cappe, han växer så det knakar, 50 kläderna hamnar snart på vinden! I morgon är det dax för vågen;D 4100g chansar jag på och säkert 57cm lång!


Cappe några dagar gammal


Nattinatt

Idag har vi har haft mormor här på besök å annars har det vart en lugn dag å nu ligger pyret å sover i sin säng så det e dax för mig att krypa ner så jag hinner få några timmars sömn :D Natti natt

Killarna spanade på tv igår kväll :D

GLAD påsk

om det är nån som e glad e det vår påsk kille, fångade värsta smilet nyss :D åå så go han e:D




Påsk

Casper sover Viktor tränar ,wilma hon spanar om det finns nån mat ;) å jag tänkte passa på att blogga lite :D Idag verkar det bli en underbar dag med sol ute, så jag tror nog vi kommer tillbringa många timmar ute:) nu vakna pyret så nu får han blogga lite han med:P igår va vi å myste med viktors familj å i morron komme nog mamma å hälsar på:)




cappe redo för släktmys

mys med sin favorit wilma

här e bloggcasper


1 April

Idag ska vi få träffa vår barnmorska igen, ska bli kul att visa upp vår sötnos som hon har lyssnat på hjärtat och följt i så många veckor:) Det är en efterkontroll vi ska på, vet inte riktigt vad det innebär, men tror vi ska prata om förlossningen osv... Nu e det dax att fixa oss :)


Hungrig Cappe


RSS 2.0