Kolmården

Jag tackar och bockar för en underbar semester med mina fina grabbar och bästa svärföräldrarna:) Vi har haft tre underbara dagar på Kolmården, god mat och bott underbart fint. Rekommenderar verkligen vildmarkshotellet på Kolmården allt var perfekt anpassat för barn, med  bad, lekrum, filmrum, maten var kanon och precis vid ingången till kolmården. Parken i Kolmården var extremt fin och stor, vi fick inte nog utan var där i tre hela dagar. Linbanan var nog absolut bäst även om alla shower var grymma dom med.
 
Lite bilder från resan, hälften är på en annan dator men några bilder från idag iaf :)
 
spännande i linbanan
Innan det var dax för linbanan i morse
MysViggo
Nallebjörnen käkar fisk
Klappa getter och grisar
Utsikt från balkongen på hotellrummet:D
Giraffer
 

Semester

Allt är fint med oss, det är dåligt med uppdatering men tyvärr är det inte mycket tid över för sånt nu. Grabbarna är fortfarande förkylda, jag med för den delen. Nu ser vi fram emot en semester på Kolmården
 

Lille Viggo då

Viggo va inte alls kry igår kväll så jag ringde sjukvårdsupplysningen och dom tyckte jag skulle åka in till akuten för undersökning. Han hade feber och behöll ingen mat, hostig och slemmig och hes som bara den. Vid halv 9 åkte vi in till sjukhuset och snälla Marie följde med. Goa Viggo va så duktig och skratta när  barnsjuksköterskan skulle undersöka honom. Halsmandlarna va svullna med vita beläggningar men ingen bakterie utan ett virus och han va rosslig i övre luftvägarna. Han fick inhalera adrenalin och fick en dos kortison så nu mår han lite bättre. Frisk luft va viktigt så nu kör vi på en vagndag.

Nu hoppas vi att vi blir friska till midsommar och jag ska förtränga att jag har ont i halsen för jag vill inte ha nått virus nu:)


Här har vi en ganska så nykläckt Viggo med min fina vän Jeanette


Men då

Casper vakna ju på tok för tidigt idag, jag gick upp med han så Viktor får sova ut nån gång. Lite sömn hela natten då Viggo har fått feber och sovit oroligt, nu sover han där uppe med Viktor och jag ska ta en temp när dom vaknar. Har dom över 38 grader när dom är under tre månader ska man tydligen kontakta sjukvården... Blir nog en lugn dag i dag, Casper kikar för fullt på pippi långstrump och kan säkert göra det ett bra tag till, han är tokig i pippi.

Goa lilla Viggo, 2 månader idag:)


Lite bilder

Idag är det grått ute, Casper är tröttmössa och Viggo är förkyld och har ögoninflammation, jag vakna även med att det andra ögat var igen kletat. Viktor har åkt i väg på shoppingrunda såjag och grabbarna ska väll hitta på nått när Casper vaknar! Tänkte att jag lägger upp lite bilder från igår medans det är lugnt i huset ;)

Igår kom Lisa, Lina oc jesper över och busa och lekte med oss

Lina Och Casper busa i lekparken

och dom fick åka ståbräda tillsammans

När kvällen kom ladda Viggo för Sverigematch

Casper ladda även han upp för Sverigematch, med både hamburgare pommes

Han fjäska även för pappsen som fick blommor

Å då är det klart att han får en mini magnum

 

Härlig Fredag, dock fick Viggo en dryg slemhosta under kvällen och kunde knappt andas, uscha!

Idag är han bättre som tur är!

 


Torsdag

I morse var det lite svårt att få oss alla klara till förskolan som börja klockan 8 speciellt när vi vakna vid 7 men vi greja det så fint så, mycket tack vare att Viggo sov hela morgonen:) Jag själv har åkt på en ögoninflammation och kunde knappt öppna ögat i natt när jag amma, idag ser jag ut som jag fått en blåtira, kul! Tur att det kom den här veckan och inte på midsommar:)

Viggo hade växt på sig fint, 5200g och 57 cm lång, ingen liten kille vi har utan han ligger liksom på normal kurvan, det brukar aldrig hända för mig, alltid har jag vart minst, magen är för liten och Casper har alltid vart liten.

Igår hade vi finbesök av Emmy och Hugo, riktigt trevligt, vi käka i boulognern och fika hemma hos oss och bebis-snacka:)

Igår fyllde även världens Bästa Marie år, hon fyllde iof gammal tant men vi älskar henne ändå, fast hon är lite äldre än oss andra<3


Vi skulle lämna in kissprov från Casper idag så  Viktor förskökte få casper att  kissa på pottan medans jag storhandla, då satte han på pippi och tryckte i han massa vatten, tyvär kom det inget under hela filmen, ca 1 h.

 




En Tisdag

Andra dagen på "sommarlovet" å jag njuter. Hade en underbar dag med mina två grabbar i går, även om det blir ett moment extra;)  Viggo fick sitta i bärselen när vi gick till parken och han fick flyga med när jag fick jaga en trotsig Casper :) Det blir svårt när Casper blir trött och inte vill nå mer, det är nästintill omöjligt att bära med sig honom när man har Viggo i bärselen men jag kommer in i det sakta men säkert.

Vägning av Viggo står på schemat och eventuellt lunch med nya bvc-gruppen!

Lill Älsklingen från igår :)



Sommarlov

Första dagen på mitt 10 veckors långa sommarlov:) Eller mammaledighet som det kanske kallas för. När Viktors härliga mobil ringde och vibrera på golvet var hela familjen vaken, så vid 6 var vi uppe! Nu ligger den minsta och sover och Casper kikar på Traktor Tom. Jag ska passa på att fixa i ordning mig för vi  ska iväg till barnmorskan för efterkontroll nu under förmiddagen.

I morgon ska LillViggo på mätning på bvc, han börjar nog närma sig 5 kg



Mina godingar

finaste brorsorna


Plugg och klippning

Idag ska jag äntligen klippa mig, skönt att få lite sommarfint hår:) Men innan jag ska bli ompysslad ska jag plugga stenhårt.
Igår va det sommarfest på förskolan, jättefint hade dom fixat och goa bakelser. Casper känner sig så hemma där så han ville ju inte vara med oss alls utan sprang runt och lekte medans dom andra barnen satt så fint... Tror det beror på att han va ledig i går från förskolan och blev så gla när han kom dit!

Köra bil på Furuvik va en höjdare

Lunch på Furuvik, pastasallad med kyckling, klockren lunch!

 


Finbesök

Härlig helg med gamla goa gänget, å fina Carro kom upp från Bålsta och sov över hos oss:) Vilken tur att vi hade nått planerat den här helgen för vädret har ju vart så dåligt...nu hoppas jag att det blir finare och finare och att det i slutet av veckan är skinande sol som håller i sig under hela sommaren!

Marie och carro myste loss med Viggo

Oskar och Anna myste med Viggo dom också:)

klart man blir nöjd när alla gosar med än :)

..och även lite spralligt glad!!


Bara en vecka kvar

Jag hade sista seminariet i skolan igår och nu är det plugg inför tentan som är om en vecka. Så snart är man mammaledig för tredje sommaren i rad, det ska bli mysigt även om jag ser det som en utmaning att klara två bebbar själv, inte kommer det bli många lugna stunder med två busiga grabbar;)

Casper är och badar med Viktor och jag har röjt undan den värsta röran här hemma och Viggo ligger och sover i sin säng. I eftermiddag ska jag ut och shoppa lite sommarkläder till dom små, kanske får nått själv också om jag har tur :)

Två tokar i spjälsängen


RSS 2.0