Slappar:D

Å va skönt me några färre måsten:) Tentan igår va rätt okej, men klantig som jag är glömde jag svara på två frågor, men så kan det gå när man e lite halvnervös.. hoppas dom andra poängen räcker till godkänt iallafall! Igår for vi iväg och köpte vita tapeter och tapetsera vardagsrummet:) Inte helt klart men det blev bra, kommer bli så mkt finare med nytt golv, lister och lite möbler:) Vi va även och luncha med farmor och  casper fick sig ett par sportskor, så nu kan han ut och springa:)

Ha en underbar dag i solen nu

Kolla frisyren på mini casper;) det är tur att man som föräräder 'ändå tycker att ens barn är det vackraste som finns:) jag såg aldrig att han va så tunnhårig, ser det nu när jag kikar på bilder!



Smygfoto

Dagens bild blev ett smygfot på snarksson, Han snarka så högt att det hördes in genom fönstret! efter öppnis idag va han dötrött så han fick stå utanför huset å sova klart:)
Nu har jag iaf kvistmålat balken och städat bort massa skit och damm i vardagsrummet:) så nu säger jag godnatt å håller mina tummar på lite tur i morgon!



Tenta nästa!

Idag har inte mycket gått in i min lilla hjärna, nu hoppas vi på lite tur så kommer det här gå vägen.. Nu tänkte jag gå ner och hjälpa till å rusta så vi blir klara nångång:) ska måla lite på balken eller olja in matbordet, nått ska jag iaf göra:) Återbesök för Caspers öra är bokat och även en klipptid till mig!

Nu hoppas jag att ni håller tummarna för mig i morgon:)


Nä nu ger jag upp!

Inte mycket mer som fastnar i min skalle så jag tror jag ger upp för idag:) Grabbarna är i Kungsgården å hälsar på crosskompisarna å lilla Mira såklart, jag valde att vara hemma och plugga å visst lite fick jag gjort men hade vart bra mkt roligare att föja me dit! Idag har jag vart ute på promenad med Marie å hennes luffsar, skönt me lite promenad och skitsnack:)  Nä nu längtar jag som en tok på att få tapetsera, vi får se om det blir nått i veckan;D


Casper är och går i röran:)


En söndag

En dag till har gått och en dag närmare tentan, pluggar så mkt jag orkar och kan:) Men det har ju vart helg så har ju umgåtts med familjen också:) I morse sa vi godmorgon halv 6 (vintertid) så dagen har vart lång:) Hunnit med en promenad och gungat för första gången i år:D Casper går bättre för varje dag nu, riktigt kul!
Igår va vi iväg och köpte lite tapeter, får vi se hur det blir när vi får upp dom, inga klockrena, men det bästa vi hitta:)






tokcasper


Tv-kväll

Jag har ingen motivation till plugg så det blir en tvkväll istället medans casper sover och Viktor är ute me pappakompis:) I morgon får det bli lite mer plugg:) Det är ju final av lets dance, va hände? jag måste ha missat många av avsnitten för när jag kika sist va det ju säkert 10 par kvar!
Nu har jag kikat på tapeter men det finns inga riktigt bra... tapeten vi vill ha ser inte likadan ut i verkligheten och var grymt dyr, så vi får se..I morgon blire iaf en tur för att kika på tapeter!

Casper har vart grym på att gå idag ;) grym för att vara Casper ;) haha, han liksom går lite självmant då och då:P nu kommer det, om en vecka springer han :P hur många gånger har jag inte sagt så!



Casper myser med sin mormor i fjällen


Fredagsmys

Haha min dag har välle inte varit tokmysig men det e ju ändå Fredag! Hela natten har jag snorat och hostat å innan skolan satt jag å plugga, i skolan fick vi se en obduktionsfilm, väcker lite otäcka tankar men jag tycker det var rätt ok ändå! Nu e jag hemma igen å har precis dammsugit av övervåningen som såg ut som en hästbox då det e spån överallt! Nu blire plugg hela eftermiddagen å kanske kvällen beroende på om Viktor tar sig ner på stan eller inte! Nu jäklar ska jag lära mig det här:D Vitvarorna till köket kom i morse så nu står dom i röran oxå ;D  Ha en fin Fredag allihop:P

Casper e å träffar en av flickvännerna igen, dom skulle tydligen på dejt på media markt;D



Vem kan motstå den här dregglisen ;)


Joda!

Här e allt fint, idag bröts förvandlingen av Casper, han e äntligen sig själv igen:D Sen Förra Onsdagen har han vart otroligt gnällig, skrikig, bitig och dålig på att äta, han har vart väldigt förkyld oxå så det kan bero på det! Men idag har han vart så go, vräkt i sig mat och bara myst och lekt precis som vanligt, å va jag har saknat denna goding!

Igår fick vi besök av Marie, å vi var även och shoppa nya ytterkläder till Casper, så nu e han en liten tuffing, ett par sportskor måste det bli så han kan börja springa runt ute! Idag har jag haft heldag i skolan, å jag ska snart sätta mig och plugga lite nu när casper har slocknat! Nått som han e väldans bra på e det att somna på kvällarna lite välling å sen sover han, inge stök överhuvudtaget, det e jag grymt glad över!
Viktor sätter upp tak i vardagsrummet och i morgon ska vi inhandla golvet:)

Nya jackan å mössan

Mys med bästa gudmorsan som finns!





Vår i luften

Det är svårt att låta bli promenader i det härliga vårvädret fast man behöver råplugga! Så en promenad med grabbsen blev det på eftermiddagen å sen bestämde jag att vi skulle åka iväg med lite skräp (en full släpvagn med bräder och skit) och även kika på golv! Å nu har vi nog hittat vårt golv, hur härligt som helst... känns som vi e på gång på riktigt nu!

Här har ni ett litet bustroll nu är han ett stort bustroll som är överallt där han inte får vara!


check

Nu har vi precis vart iväg och beställt kök på kvik:) så om två veckor börjar det rulla in grejer till oss:D det kommer gå undan det här hoppas jag! Nu har jag äntligen fått mitt kaffe å jag ska ta tag i plugget på allvar:) ha en toppendag gott folk!

Bilder från vår rivna vägg finns här

Härlig långhelg i fjällen

Nu är vi tillbaka till vardagen och en del grejer att ta itu med! Plugg och bygge.. Vi har haft det kanon i Sälen, verkligen ett fint ställe å jag hade gärna stannat några dagar till.. Vi har hunnit med skotersafari, längdskidåkning, slalom och mysiga promenader i fjällen:) Toppen toppen! Casper har vart med på det mesta han fick åka i pulka bakom både längdskidorna och skotern, det var sövande att få skumpa i en pulka för han somna båda gångerna!


Familjen gör sig redo för skotersafari! Mamma satt bak i pulkan med Casper

På fjället


I pulkan bakom längdskidorna


Casper å mormor

Vi i backen


Lindvallen nästa!

Det är koas hemma men det åker vi snart ifrån! Ikväll blir det till att packa, mycket man ska ha med sig, Wilma och casper tar störst plats:) Vagn och hund så e hela bilen full! Idag hade vi HLR i skolan, riktigt kul och bra lärare, så nu kanske jag kan rädda liv i några dagar innan jag glömmer bort igen! Svärföräldrarna är här och passar casper så jag har pluggat på en del och viktor har meckat med elen... :)



Lååång dag

Heldag i skolan med två seminarium, sen bar det av hem på en promenad med familjen och laga lite mat med en tokhungrig Casper... Sen blidde det sova för Casper men vi fortsatte att riva och packa här hemma.. Viktor skruva upp resten av gipset i vardagsrummet å jag packa ner köksgrejer i flyttkartonger, 6 kartonger med grejer blev det...I dag va det det byggkillar här som kika om det gick att riva ner den bärande väggen, det gick och dom kommer fixa det senare i veckan!  KAOS! Men allt blir nog bra tillsut! Nu är det en dag kvar i skolan sen bär det av mot Sälen och lindvallen! Hoppas mina snoriga pojkar blir bättre, speciellet den lille:D


Godnatt!


Härlig dag

Men oj va fint väder vi fick idag då! Vi har solat på verandan i bara tröja med kaffe och morotskaka. Casper har förstås vart med och busat i snön! Vi har även fått ner de gamla väggarna i vardagsrummet, slängt dom på tippen och köpt nytt gips som viktor skruvar upp nu! Henke (casper gudfar) var här med 1års presenten till Casper, en Manchester united tröja och shorts å de står Casper på tröjan, så sött:) Nu är det snart en unge i minuten sen sova för att tillbringa en heldag i skolan med Jeanette:D

Det ska vara gött att vara pappaledig ;D

kastar boll


Rivning pågår

Nu lever vi ett kaos:) Men vi ska försöka hålla så bra ordning som möjligt:) nu är matrummet, vardagsrum med soffor och tv men även där vi äter. Vardagsrummet har vi rivit ut väggarna ifrån nu på morgonen när casper sov, å förhoppningsvis får vi bort dom till tippen ikväll!  Nu blire lunch sen plugg igen! ikväll blire en unge i minuten och lite lugn och ro! Viktor kommer nog lägga in bilder på kaoset;)

En liten casper precis när vi flytta in :)


Söndag

Gårdagen var ingen höjdare jag hade sjukt ont i huvvet hela dagen lång:(Men vi fick trevligt besök av våra närmaste grannar som kom med gotti fika:) idag är jag ist på topp och jag har pluggat endel då grabbsen är hos svärföräldrarna och grejar:) Vi åker ju till sälen i slutet av nästa veckan å då vill man ha röjt undan en del av plugget. ikväll om vi hinner och orkar ska vi tömma vardagsrummet för nu börjar projekt göra om hela mellanvåningen!!




Casper från i morse, han tog sig några steg till kameran oxå ;)


Vill bara börja

Nu är jag så sugen på att fixa om mellanvåningen så det är sjukt:) Hitta en tapet som vi kanske ska ha som fondtapet till vardagsrummet  å den kändes så bra för vårat vardagsrum å våran stil :D hoppas vi kan börja lite smått i helgen :D Nu ska det pluggas sen blir det e sväng ner till stan senare i eftermiddag!


minicappson


Dagarna bara går

Det går välle lite väl snabbt, speciellt när man snart har en tenta på en del grejer, jag utnyttjar dagarna bra iaf, klev upp lite innan 6 då våran lille buse vakna å innan halv 8 hade jag börja plugga...Sen vet jag inte om jag är så duktig där i mellan men jag försöker så gott jag kan :)
Jag och Casper har myst hela kvällen själva då viktor har sin torsdags-åkning i Kungsberget:) Idag va Casper go och gla men igår då Marie var här var han helt galen, högg i allt och va grinigare än grinigast! Måste vara tänder.. hatar dom! Han har fått i sig välling på kvällen igen, två kvällar i rad, i morgon hoppas jag han sover lite längre!


grejar me allt i hallen


Semlis

Ja visst har man tryckt en semla idag, Viktor hade ju köpt hem två supergoa semlor, det va mums! Har annars vart i skolan hela dagen på två föreläsningar  med ett x-antal timmar mellan dom så jag å min fina Jeanette gick hem till mig och käka lunch:)
Idag blev det morgon vid lite över 5 för Casper, Gäsp! Men han hade tydligen vart på strålande humör på öppnis och ville inte alls sluta leka, så energi finns det:) Han har knata några steg idag igen! vi skyndar inte på honom men uppmuntrar såklart för det e ju så kul:D Nu är det snart godnatt för det väntar en hel dag i skolan i morgon med seminarium:)


Tylösand 2008:) undra om det blir nån campingsväng i år:)


Jag ska!

Men först ska jag bara titta det och det! ja fy ingen ordning på mig nu, men nu ska jag börja plugga efter jag har skrivit ett kort blogginlägg ;D I eftermiddag ska vi kika på kök på åter ett nytt ställe som ser lovande ut!  Å ikväll ska jag på bio med fina Madde, mamma madde som hon heter på mobilen :) hehe, nu ska det pluggas, för i morgon blire två nya områden vi ska lära oss!

Våra fina bebbar som gunga tillsammans i höstas


Helg:)

Igår blidde det en dag på ikea, vi var där precis när dom öppna kl.10 men fick ingen hjälp med att planera köket förens vid ett tiden.. Vi tog en fika och vänta och vänta och vänta och tillslut fick vi lite hjälp, som kanske inte hjälpte så mkt ändå.. Vi ska fundera lite på hur vi ska göra och tillslut får vi nog till det!
På eftermiddag begav jag mig ut med wimpen och casper å marie på prommis, men fy så det blåste vi gick hem direkt! å kvällen bjöd på tacomiddag hemma hos oss med svärföräldrarna och Wilma:) mysigt värre nu v'äntar vi på att Casper ska vakna efter sin morgonlur så ska vi åka och simma :)


Lilla cappson innan vi åkte till ikea igår, står och klappar händerna:)


Hooj

Efter en lång dag sitter vi i soffan å latar oss, Kvik i morse gick bra, vi fick mycket bra rådgivning å hon satte ihop ett sånt fint kök åt oss:) Men i morgon sticker vi nog till ikea igen å ser om vi kan få det ungefär så fint där till ett billigare pris, för miljonärer är vi inte än :) Jag har försökt och försökt att plugga men motivationen låg på botten idag! har nog tagit helg för tidigt..
Idag gick casper några kliv igen utan att gallskrika och slänga sig på golvet:) kanske e påväg igen ;)




å en tröttcasper som e lite sur;) haha han e söt ändå:)


Torsdag

Å så va Torsdagen över, lite plugg hann jag med, men även dammsuga båda vånningarna, tvätta, bada både mig och Casper å ta en lååång promenad med Wilma och Casper.. i morgon blire kvik på förmiddagen för att planera ett kök å se lite priser..Sen måste jag nog ta å plugga lite, det e ju inte helg än jö!


Ibland åker lillfoten upp och casper softar lite vid frukostbordet


God Morgon

Sitter vid skrivbordet igen å ska börja en lång dag med plugg! solen skiner ute och det e så där lagomt varmt, hoppas man kommer ut på en prommis senare:) Grabbsen vakna som vanligt vid 6 jag låg och drog mig ett tag till, va vrål trött.. Senare idag ska dom iväg på pappaträff igen ;) idag va det lunch på stan 4 pappor å barn! Nu ska jag läsa om cellen och nervsystemet, ha en fin dag!

längtar till dessa underbara tider:)


Onsdag är överstökad

Dagarna går sådär snabbt igen.. har försökt att plugga en del idag men vi for även på en tur till ikea.. vi ville få hjälp med att planera kök men ingen hjälp fick vi så vi har bokat in tid på kvik i stället! Troligtvis blire ett ikea kök men kul att se vilka alternativ som finns:) Jag har precis lagt Casper som va helt slut.. Vi har sluta ge han välling i sängen då han endast dricker två klunkar nu, så han får en portion med gröt innan han ska sova ist:) Nu är det bara två veckor kvar till vi ska dra iväg på en tripp till Sälen och fira min underbara mamma som fyller 60 :) lite plugg innan det så hoppas jag att jag slipper då!

Mammsen å jag i fjällen 2008


Perfekt

Nu gåre mot vår det e ju bara för härligt, himmla skön dag å jag satte på mig mina converse:) Jag och Casper hade buskväll själva då viktor spela innebandy:) Casper har nån tand på G nånstans vart vette tusan men han dreglar å biter på allt inklusive oss:/ tror det kan vara därför han krånglar lite me maten. Jag har iaf lagat bra mat för Casper två dagar i rad, igår blev det köttfärs och potatisgratäng, supergott och idag fiskgratäng! Han har blivt grym på att tugga maten nu och vi behöver inte mosa allt längre ;) haha

Pillar med allt, varje låda och dörr på den där tv-bänken har Viktor tryckt in papper för att

Casper inte ska få upp dom:)


Pluggar bättre

Jag tror helt klart att jag pluggar bättre nu när Casper finns än innan.. Nu kommer jag upp tidigt på morgonen och kör på för att hinna me allt. Förut tog jag gärna sovmorgon men nu vill jag upp och käka frulle med grabbarna vilket idag betydde klockan 05.55 :) Nu har jag duschat, ätit frukost och busat massor me casper! Tänkte försöka läsa lite i kurslitteraturen under förmiddagen och sen är det föreläsning i eftermiddag!

Grabbarna ska iväg å grilla korv i Hemlingby med tre andra barn och pappor:) kul för dom då ;)


Såhär såg det ut när vi grilla med bebbarna i hemlingby i höstas


RSS 2.0