Helger

Vi har haft helg utan Casper, han har vart hos farmor och farfar. Tyvärr blev han magsjuk där, men dom har haft det bra ändå. I kväll har han vart hängig och har redan somnat för natten, hoppas han kryar på sig snabbt å att vi andra slipper bli sjuka! Jag har fått lite plugg gjort i Helgen iaf och vi har vart en sväng på stan, vi lyxa till det med plankstek igår så vi har haft en fin helg. Sista veckan på äldreboendet nu, trist men jag vill gärna ha ett liv igen så jag längtar tills praktiken är över. 
 
 

Fredagsmys

                                                           Viggo tränar på att stå med hjälp av storebror
                                                       Majskrokar e bra gott fast kladdigt
 
Jag har haft en mysig fredagskväll med smågrabbarna, majskrokar, kladd, dans och massa mys. Det känns skönt att denna vecka är över och det är ledigt i två dagar. Denna termin är bra tuff, inte mycket tid för nått annat. Det kommer säkerligen bli lugnare när praktiken är över. 7 veckor kvar sen kanske jag blir männsika igen och kan umgås som vanligt folk ;)
 
 

Skolan

Jag / vi försöker få vardagen att gå ihop men hälften får man skjuta på hela tiden. Nu gör jag praktik på ett äldreboende och återigen trivs jag som fisken i vattnet. Om det ändå bara var praktik, tyvär har vi en hel drös av uppgifter samtidigt och det är där det blir svårt att hinna med.
Vi har även varit sjuka en hel del, förra veckan hade små grabbarna feber och höstblåsor, blåsor runt munnen, i munnen och på händer och fötter. Jag åkte på feber i helgen och va ynklig man blir, å vilken energi man har när febern är borta!
Nu sitter jag i skolan och har pluggat klart för dagen, har haft praktik från 7.00 till 14.00 och gick till skolan efter för att få nått gjort. Motivationen är tyvär på botten, tror det har att göra med att skallen bara snurrar runt, nya tag i morgon!
 

 

RSS 2.0