Sol och Bad

Haft en trevlig dag med min fina vän Anna panna, vi har legat på stranden, solat badat och ätit glass:) Casper skulle iväg till Furuvik med hans farmor och nån kompis så då fick jag roa mig på annat håll och jag kan lova att det va härligt att bara ligga i solstolen utan att passa på nån!
I natt va det en konstig natt, Casper vakna när Viktor kom hem vid elva tiden, sen va han pigg som en tok, ville inte sova bara skratta och leka med pappa, vid 1 gick jag ner med honom,han lekte runt och va så glad, vid halv 3 fick jag nog och brotta ner han i sängen och efter ett tag slockna han! Han va super täppt i näsan och kallsvettig, ingen feber dock så jag lät han följa med på roligheter idag!

Casper i natt, bustrollet

I morse skulle han montera ihop sin egna solstol:)


Hela dagen

En lång dag med en busig Casper i en stekande värme har vart mysigt värre med några få undantag. Äntligen kom han till ro i sängen, trött som en tok men skratta och busa i sängen in i det sista vilket händer väldans sällan då han brukar däcka direkt!
Viktor jobbar över, han har hand om ett gaslarm i en byggnad på sandvik där det va två som omkom för nån vecka sen (pga en tragisk gasolycka) och det va tydligen bråttom med att få upp larmen.
Vi har iaf tillbringat hela eftermiddagen i Boulongern, lekt och fikat och lekt lite till. Att sen laga middag va ett stort projekt, en spis som vägra fungera som jag ville, en skrikande casper som va vrål-hungrig och en Emma som kände sig en aning stressad, tillslut stog maten på bordet, fick bli klyftpotatis i ugn (ist för kokt, då spisen va dum) köttbullar (egen gjorda;D) och gräddsås, MUMS sa Casper å sluta aldrig käka.. Nu ska jag städa bort allt kaos och sen glida ner i soffan!

Äter nektarin, en sommar favvo!


Vart är sovmornarna?

Innan klockan 6 tyckte casper att det va dax att göra morgon, det e ju strålande sol så jag klagar inte. Nu går han runt och river ur saker lite här och där, riktigt pillig, han blir mer och mer nyfiken, minsta lilla pryl ska undersökas, så det finns alltid att städa!
Idag ska vi köpa upp lite frukt och njuta av solen, om vi har tur jobbar inte Viktor över så vi kan ta en grillning eller en vända till nån strand?!

I går tog vi en kvällspicknick i Boulongern, med pankaka, nått som Casper nu mera älskar!

 


Klickat hem lite smått:)

Mig kan man lätt få att handla om man skickar sms om att det är rea på någon internetbutik:) Fick sms från Nelly å då kunde jag inte hålla mig, inga dyra grejer och blev lite pryalr för ca 400kr! bland annat ett par puma dojjor till Casper, från över 400 kr till 200kr :) blir fint det! Nu får casper ta å vakna så jag kan göra nått annat än att shoppa!

Shoe Drift Cat SEK 209, Puma Kids - NELLY.COM




Underbara midsommar

Midsommar har vart kanon, vi har har umgåtts och haft det så bra, casper har vart kung, fått 100% uppmärksamhet hela helgen, så han har vart så gla! Nu börjar vardagen igen, bus i parker och morgonmys, idag va morgonen kaos, med en surputt men när vi kom ut blidde han glad och vi lekte bra länge i Boulognern.

midsommarlunch

Bara några av en hel drös bilder:)


Förberedelser för midsommar

I dag ska jag och marie baka och dona sen far vi iväg hela familjen till Åstjärn, hoppas det regnar mindre där! På ica Maxi va det kaos när vi var där nyss, folk överallt, hur är det då lite senare?
Nä nu ska jag fixa en paj sen blir det morotskaka:) Hej hopp och glad midsommar på er:)

Det första token gjorde i morse va att sätta på sig sina stövlar, iaf den ena:) den andra fick jag hjälpa honom med! Jag tror dom följer med på resan




Fruktstund

Casper sitter i soffan och kikar på sommarlovs morgon och käkar nektarin, han bara älskar frukt nu, lite grönsaker slinker ner lätt nu också! Vi har tagit morgon lite för tidigt enligt mig, kvart över 6 gnällde det till! jaha nu kanske den fina trenden gick åt skogen, jag njöt iaf av de mornar jag fick sova till 8-9.

Igår hade jag och Marie en shoppingkväll och snälla farmor passa vårt bustroll. Hitta lite smått och lika mycket till casper, det går ju inte att låta bli nu när det är rea å så! Nu ska vi nog gå ut till vår lilla park å hoppas att han håller sig vaken till 11 iaf!

Casper skulle minsann ha på sig sina nya stövlar

direkt när han fick syn på dom i morse!


Måndag

Nedräkning till midsommar då! Midsommar ska vi tillbringa i Åstjärn som vanligt, där e det midsommarfirande med hela byn! Vi håller tummarna på fint väder, men har det någonsin vart bara sol en hel midosmmarafton? tycker det ofta är ostadigt, lite sol till och från, bara det inte öser ner hela dagen blir jag gla!

Våran dag börja ganska tidigt, casper låg och snacka i sin säng till och från i en timme, när jag orka pallra mej ur sängen hade Casper plockat av sig blöjan, tror det får bli byxblöjor när han inte har pyjamas i fortsättningen, buspojk! Sen blidde det en sväng till lekparken och nu sover han å vi väntar på finbesök i eftermiddag:) Våra fina flickor Lina och Lisa ska komma och leka!

gos med morsan på köksgolvet, det är grejer det!

Casper är iaf morgonpigg ;)




Helg igen då!

Igår va jag och Viktor ut och käka på en restaurang som heter  helt enkelt, super go mat som vanligt, va över ett år sen vi va ut och åt på restaurang tillsammans å då va det samma ställe:) Härligt med barnvakt lite då och då:)
Casper min solstråle, han slog upp sina blå halv 9, både jag och Viktor vakna före honom, så härligt så! Vi va en sväng till Jysk i morse och köpte två små garderober till tvättstugan, en tv-bänk och en liten pool till Cappson. Nu ligger liten och sover och Viktor provkör bilar med Henke, jag ska skruva garderober tänkte jag!

Token våran:) ( farmor, shortsen satt fint)


Härligt

Jag njuter av sånna här dagar, sol, jordgubbar och Marie som har vart med oss hela dagen,hur underbart som helst:) Marie gjorde även en fina tatuering i kväll, hur fin som helst.. Jag är för feg för sånt, inte för att det gör ont utan för att jag inte vet vad jag vill ha och om jag vill ha nått!
Grabbarna i huset ligger och sover, den store borde vakna snart den lille hoppas jag sover fram till 8 i morgon :) Casper har VRÄKT i sig jordgubbar idag, väldans kul då han e lite kräsen på frukt och grönt, lilla magen tyckte nog inte lika bra om det tyvär.



En till dag med regn

Även om det regnat större delen av dagen har vi prickat in tre turer ute, utan regn:) idag har casper vart hur go som helst, kramats och gosat med både mig och viktor, inte mycket gnäll och väldans nöjd! kan bero på att den där jäkla tanden e uppe nu!

bästa som finns är banan, hur praktiskt som helst:D


Regn

Tråkigt väder men bättre idag än igår iallafall, vi tog sovmorgon till 9, om dom nya rutinerna funkar kanske jag får sovmorgon varje dag i veckan hela sommaren (jag hoppas inte för mycket). Blev en promenad med Marie och carisma till parken för att leka ett tag, på med regnbyxor så han kunde gegga lite i sanden. Hem till 12 för att käka lite lunch sen va det bums i säng,  nu dricks det kaffe och jag ska krypa ner i sängen och läsa lite, underbart att få unna sig att läsa böcker (som inte är kurslitteratur).


Lekmorgon

Gofis, med härligt runda kinder




Bus


26 år :)

Idag blir min bästa gumma, Marie 26 år:) ja vi e inte små längre om ett halvår e det min tur :) Hoppas du får en Härlig dag, GRATTIS!  :D

I helgen har vi tagit det lugnt, badat, ätit gott, spelat wii och latat oss! Man får anpassa sig efter casper en hel del, att gå till centrum är bara att glömma, två sekunder är det kul, tycker inte casper det är kul tycker ingen att det är kul :) men det är rätt skönt att slippa åka ut på äventyr hela tiden, att tillbringa några timmar om dagen i en lekplats e rätt okej:)

Idag på min första mammadag för sommaren ska vi nog bara ta det lugnt inget planerat, vi hoppas på en dejt med födelsedagsbarnet men annars får vi nog mysa inne för det e inge vidare väder just nu, morgonen har spenderats ute i lekparken:)

Sitter på stranden

Kollar in stranden

kom nu mamma nu badar vi!

Viktor och casper <3

Lata oss hemma i solstolarna

 


Sommarlov!

Casper sover, Viktor klipper gräset jag har precis bakat sockerkaka och marinerat kött, på schemat står en tur till Bönan för att bada och mysa och kylen ligger lite rosa bubbel till i kväll, ja det e ju sommarlov, HÄRLIGT!


En dag kvar!

Tenta i morgon eftermiddag, sen blire barnkalas hos fina Lina som fyller 2år:) Idag har vi vart ut nästan hela dagen, lekt i parken både i morse och på eftermiddagen, på eftermiddagen hade vi Marie me oss, väldans mys.. Marie och jag tog oss en shoppingrunda på kvällen, när gjorde jag det senaste utan Casper? Dock va det bara till han jag köpte så vi har bestämt in en till runda på stan+middag :D



Lite bilder från i kväll

Ute å går på vår gräsmatta:)

 

Vi har fått en misse som kommer å hälsar på oss varje gång vi går ut, den är hur go som helst

Riktig myskatt och Casper klappar så fint på den:)



Äre sommarlov eller?

Fy va lat jag är, men två dagar kvar sen kan jag gör va jag vill (när Casper sover iaf) :) Igår va jag å köpte sandaler till casper, lite förstora men han gillar dom. Lillfamiljen tog en cykeltur till Boulongern under kvällen med picknick, det borde man göra varje kväll hur underbart som helst. Idag blire nog lekparken vid fjärran när han vaknar om det inte blir regn som grannen sa! Casper är forfarande lite dålig, mkt gnäll och gos... han snurvlar och hostar men ingen feber idag tack och lov!

 


Vrål hett

Oj vilken värme det blev, nästan lite jobbigt när man inte ligger på stranden. Casper sov till 8 i morse, skönt för jag sov så dåligt i natt! Han har fortfarande feber i perioder:( det kommer och går, så vi försöker leva på som vanligt! Jag har precis försökt pluggat medans Casper sov (han ligger å vaknar till nu) det går sådär man vill ju var ute när det är varmt!


Frukost-KLADD! men kan man själv så gör man


Feber:(

Casper som annars har hållt sig frisk näst intill hela våren har hög feber nu.. tänder? förkylning? öroninflammation? Man önska man kunde veta, hoppas inte på fler öroninflammationer det vore jobbigt...
Vi hade tänkt ta en promenad ner på stan å kika på lite kläder å skor till Casper men får se om han ens orkar det nu skriker han bara där nere...

Ha en trevlig söndag :)


God morgon

Casper vakna lite fint innan 5, låg och gnällde titt som tätt i sängen men han va vrål trött, vid 6 gick Viktor upp med han, å vid 7 åkte Viktor iväg på crosstävling i Falun! Casper har ändå vart på strålande humör hela morgonen, å vi ska nog ut å leka massor i solen idag :)

Tittut!


Furuvik:)

En underbar dag med min mamma och Casper på Furuvik. Strålande väder och en superduper fin park, fast jag trodde nog det skulle vara lite mer djur... Vi va iallafall där hela dagen och gick runt och kika, det blir helt klart en gång till i sommar när Viktor har semester:) Nu ska vi ta oss ett glas vin och kika på fotboll, håller tummarna för att tandjäkeln inte kliar i morgon på Casper (tänderna är förjäkliga på stackarn)

På parkeringen å väntar spänt!

Kikar på apor som inte syntes till :/

Lite mys med mamma

Klappa på lurvisarna

Tittar nyfiket på getter och får




Trevlig förmiddag

Förmiddag med båda mina grabbar, händer inte allt för ofta då jag brukar plugga eller så åker viktor tävling. Vi cykla iväg till en lekpark och va där ett bra tag, casper lekte runt, även om han är lite blyg mot andra barn! Sen slockna han lagom till efter lunchen å jag kunde plugga medans viktor åkte till crossen. Nu har vi vaknat för ett tag sen och nu blire bus igen!
Igår hade vi lilla Elin över på besök (med föräldrar) dom e ju födda samma dag så jag hoppas vi håller kontakten, väldans mysigt va det hur som helst, men Casper va lite (väldigt) grinig!
I morgon blire Furuvik å lite kort där ifrån hoppas jag!

Morgon-dans framför tv:n

Grötfrulle

 


RSS 2.0