Slut på lugnet

Haha nää men nu kör vi, lite annat tempo i Gävle. Skola idag från 8-16.30, en hel del uppgifter som ska göras, å skola nästan varje dag å hela dagarna:) men som tur är träffa jag 5 reserver till som var helgoa, slipper man undra själv hur man ska hinna med det här:)

Ikväll har Casper käkat korvstroganoff med stora bitar å det gick fint, han gillar falukorv! Vi har busat massor å han har blivit grym på att hitta på egna lekar. Den bästa leken är att flytta klossar och duplobitar mellan bordet soffan och en burk, haha:)

tre fina killar myser på terassen i sommras


Ny skola på Schemat

Kommer inte känna en kotte idag men  jag e ganska lugn för det, har ju bara 5 minuter hem så jag kan ju käka lunch å så hemma:) Härligt Härligt! Den här dagen har jag ingen aning om när den slutar eller va vi ska göra i skolan. Ingen koll på va kursen handlar om eller vilka böcker jag ska ha, snacka om att det är tur att jag har högskolevana, annars tror jag nog jag hade hoppat av skolan i eftermiddag ;) Nu sitter man hemma å käkar frukost, hade jag börjat i 8 i falun hade jag snart vart framme där snart!

Caspers tänder där uppe e snart framme allihopa så vi får se om magen hans rättar till sig för bada är nått vi får göra minst två gånger om dagen nu:/ Funderar på att ringa till bvc, men han e ju pigg å glad i övrigt.. aja vi får se:)


En suddig höstbild på vår parvel:)


Mysig Fredag:)

Fredagskvällen tillbringades med en urmysig familj, Madde, Henrik och Albin:) Super god mat och trevligt var det:) Jag pallra mig upp strax innan sju med en pigg Casper idag, Viktor däremot e allt annat än pigg ligger å sover fortfarande trotts att jag har tjatat att han ska komma ner och käka frukost med mig ;) papplivet e kanske ganska tufft;) nää han e förkyld så lite sömn kanske får bort det! idag blir det stan en vända och sen inflyttningsfest hos fina Lisa och Tobbe:)

Från i förrgår:)


Reserv nummer 6 är antagen!

Va gör jag nu då? jag som trivs så bra i Falun har precis tackat Ja till en plats i Gävle istället. Jag känner mej så kluven men det blir säkert bäst såhär:) Hoppas bara att jag kan komma in i en ny klass där de flesta redan funnit varandra. Å tjejerna jag träffat i falun, kommer jag se dom nå mer då? En vecka med massor av intryck som har gjort mig helt förvirrad. Bara att slänga ihop skolböckerna, för kursen i gävle har jag ingen aning om va den handlar om. Hade iaf bara hunnit skriva några sidor till första uppgiften i Falun. hej hopp välkommen helg och nästa vecka blir nog lika spännande den!


Det gick bra

Röntgen, eller ultraljudet dom gjorde på Caspers njurar och urinvägar gick bra, dock verkar inte många inom vården förstå hur barn fungerar, tydligen hade en sköterska lagt casper i en säng med papper vid tröjan och byxorna å sagt åt viktor att han skulle ligga så tills läkaren kom, han kom tio minuter efter, tror dom att en ettåring ligger still så länge.. haha:) NU käkar vi å väntar på att gudmor ska anlända och sällkapa oss ett tag:)


En bild från förra veckan som carro har tagit :)


Föreläsning klar, Check!

Första föreläsningen på webben är avklarad, gick super fint, killarna for iväg till sjukhuset själva så jag fick lite lugn och ro. Nu undrar jag bara hur det gick för dom:) Resten av dagen blir det läsa lite kurslitteratur å ikväll mysa med mina Casper då Viktor ska åka skidor!

Casper har dom senaste dagarna ( 2 veckorna, med några undantag) vart otroligt dålig i magen, varje dag får vi duscha honom och byta kläder, i morse fick vi byta sängkläderna oxå.. kan det bero på dom 4 tänderna där uppe som ploppar fram en och en? börjar bli orolig att han inte tål nått.. men han är iaf pigg å glad å käkar som vanligt!


Såhär sitter man



I morgon

I morgon å ett bra tag framöver ska jag plugga hemma men i morgon ska även lillen på röntgen, det är njurar å urinvägar som ska röntgas så inget e knas då han i julas hade bakterier i urinet:/  Viktor å Casper ska nog iväg själva så jag kan plugga lite. Hoppas i morgon att jag får mig ett skrivbord så jag får motivation till plugg, eller det har jag men vette tusan om det funkar att sitta i samma rum som dom andra två ;) dax att sova, nattinatt

Lite sol å värme igen vore inte helt fel


Härligt

Jag stormtrivs i Falun, men jag brukar trivas på alla ställen rätt bra, föreläsningarna är ju grymt bra, hoppas det fortsätter så. Nu ska jag iväg på en heldag å kommer nog inte hem förens vid 6 halv 7 ikväll men sen är det inget i skolan på två veckor (bara hemmastudier). Nu promenad med wilma sen ska jag hoppa på cykeln å hoppas på att all is smällt;) haha tror det skulle vara 12 minus idag så jag får välle drömma;)


Bjuder på en gammal bild på min skatt, sitter vid helt fel dator:)
Tror killarna hade en mysig dag igår fast som inte gjorde nått spec, dom tog sovmorgon till 9 iaf ;)


Tidig morgon

Sitter nu lite halv nervös å käkar frukost, det blåser storm i mörkret å jag ska snart (eller ja om en halv timme )cykla mot tåget. Killarna verkar sova där uppe, härligt för dom:) Ska bli spännande att höra hur dom haft det idag å om dom våga sig till öppnis:) nää dax att packa ihop:) Ha en bra dag allihopa


Första dagen avklarad

Bara lite huvudvärk annars har dagen gått över förväntan, det va en liten trevlig skola det där, å det känns faktiskt riktigt bra, bättre om jag kommer in i Gävle men jag trivdes fint i Falun:) I morgon bär det av på cykel tidigt på morgonen, sen tåg och en långpromenad på det, snacka om gratis motion ;)


Kommer nog aldrig hitta så fina pluggvänner som dessa två, vilka underbara 2år vi pluggat tillsammans<3


Börja i skolan:/

I morgon e dagen då jag ska ta stora klivet ut i studentlivet igen. Nervöst är det men eftersom Viktor, Casper å Wilma följer med första dagen känns det ganska tryggt. På Tisdag däremot får jag åka själv men om jag har tur ringer dom från Gävle å säger att jag har fått en plats där ;) ja nu e det nog dax att packa lite grejer till i morgon så man ser så där duktig ut. Har precis beställt tre böcker för 1200kr. det va 3 av dom 10 böckerna jag behöver till kursen ;) Dyrt att plugga! *svammelsvammel* nu e jag nervöööös, Godnatt!


Nu blir Viktor pappaledig ett bra tag :)


 


Vill inte sova:)

äh inge vidare trött men snart ska jag ta å lägga mig, kikat lite på bilder på Casper från i sommras haha han såg ju helt galen ut!

Sötnöt

haha, så tunnhårig;D


Ensamt

Idag har det vart lite ensamt, jag å Cappsson har busat massor själva å haft det riktigt mysigt ändå, men att vara utan Viktor på en fredag e lite tomt:/som tur va så hade jag mina fina flickor hos mig i natt:)
Nu sitter jag å kikar kurslitteratur till första kursen, är en heldel böcker...å en heldel pengar:/

Det blidde inga gå-bilder idag förhoppningsvis hinner jag ta nån i morgon, är svårt att hinna med att ta kort när man e själv:) Men imorgon kommer mina underbara föräldrar upp å sällskapar oss<3

Tur att Casper har vart på strålande humör å lekt massor själv:)


Kan gå:)

Eller ja första stegen är iallafall tagna:) han kanske gick 5-6 steg å tycker det är så kul, vi får se om han kan gå helt när pappa Viktor kommer hem från vemdalen på Söndag! Idag har vi våra fina tjejer här Carro å Marie, så vi har lite tjejmyskväll nu när casper sover:) bilder på en gående Casper kommer i morgon idag har jag haft fullt upp med att gå med han :D

Jahopp nu står man på bilen...

Lekte med sötnöt Lina igår:)

casper skulle gör som lina hela tiden:)


Baaara massa bus

Jo okej det ska bli skönt att lämna över annsvaret här hemma till Viktor, det är bus dagen lång, man blir bra stressad över att ständigt ha koll, toalettborsten, min byrå och moppen är svinroliga saker att leka med när jag ska försöka få på mig lite kläder och bortsa tänderna på morgonen.. Men visst är mammaledigheten den härligaste perioden i mitt liv, som tur är ska jag studera på distans å kommer få massor av tid hemma med mina fina killar men behöver inte ha huvudansvaret dygnet runt!


Bus från nyss


Ring Ring...

Casper slog en signal! Härmar mamma;)




Vi har vart på öppnis idag å i morron blire hemlingbys öppnis:) har även vart å snackat me skolan om reservintagning, tyvärr gav det mig inget för hon kunde inte svara på mkt.. bara vänta å se!

Solsidan

Noll uppdatering å det beror mest på att vi har vart i Skellefteå på begravning... det va fint men tungt...å väldans skönt att det över.

Ikväll blire iallfall vårt bästa program, solsidan! Som vi längtat, sist vi såg det hade vi alltid en vaken casper i famnen, så nu hoppas vi att det blir lugnare:)
I morgon kör vi på med sista veckan som mammaledig sen börjar skolan igen:) Det här grejar jag fint ;) Öpnnis för hela slanten den här veckan, för sen får man inte ränna runt på sånt nått mer :(

Haha busmonster


Dag på stan

Vi har vart på stan med vår Marie idag, hon om nån kan få mig att shoppa som en tok, å det behöver jag få göra i bland, fast jag köpte ju bara massor till Casper:) ett par dojjor till mig på super rea:) Vi har iallafall haft det super mys idag å Casper har vart en glad och snäll kille! va annars när gudmorsan e med;)




Bild från i Höstast, tunnt och kort hår:)

En aning mer hår på skallen, funderar på att klippa han igen, börjar se ut som en riktig trollunge


Ett bustroll

Vi har det lugnt å skönt här hemma men jösses vilket bustroll jag har, han ska göra allt han inte får, idag har jag sorterat ut hans för små kläder å vilken hjälp jag fick av casper då, han rev och slet i allt. Nu sover han sin eftermiddagslur å jag ska passa på å städa upp lite. Säkra skåp är nått som ligger högt upp på priolistan nu! Hoppas vi kommer iväg till ikea nån dag i veckan för att köpa sånt.

Lite Häng! Får han busa med oss får vi busa med han :) (bild från nyår tror jag!)


Underbar sovmorgon

Sovmorgon behövde jag verkligen å det fick jag till halv 9:) Tack Casper du e underbar!sova i eget rum kanske betyder några fler sovmornar då med andra ord, håller mina tummar! Idag e vi ensamna ingen vill träffa oss å ingen får det heller iaf inte inomhus, vägrar smitta någon, för det måste bli stop på magsjukan, fy å fy:/ Men en lååångpromenad får det bli :)

Morgonbild från nyss, <3


Vilken onödig helg!!

Jaha nu va långledigheten slut igen för Viktor, vi har vart instängda från Onsdagkväll till nu, bara vart ute på nån promenad å så.. Men det e inte alltid allt ska vara på topp heller, nu hoppas vi att resten av 2011 blir bra! Hoppas det går nån bra film till kvällen så vi har nått att göra! kika på skidor är nog det vi mest har gjort den här helgen, å tur e välle det att det vart så mkt:) Casper blev iallafall glad på eftermiddagen å va sig själv igen med bus och lek, härligt!

 


Eget rum

Igår fick vi nog av vår söting å han fick flytta till eget rum:) nää det e svårt att flytta honom man e ju så van att höra honom snusa brevid oss<3 Men vi tror att vi alla sover bättre å det fungerade fint första natten, sov 19 till halv 7 :)

Viktor å jag börja repa oss även om det tar sin tid, mat e välle inte jättegott än! Casper däremot har nått som stör honom, han e gnällig och orolig.. :/ är det dom fyra tänderna där uppe som spökar?
Idag blir det kika på skidor å kanske handla lite?!

Flyttar om lite i rummet

Å här sov han så sött i natt!

Rummet ekar dock så vi måste införskaffa oss lite inredning!


Tröttmössa

Jag lever men det gör nog inte riktigt Viktor usch så dålig han har vart i natt å fortfarande. själv har jag inte sovit en blund på två nätter..Casper har vart orolig å vaken från klockan 2 likaså Viktor! så då va det bara att ta hand om dom två! tur att vi gick om varandra i magsjukan iaf annars vette tusan hur vi hade klarat det med casper! Nu hoppas vi att vi kryar på oss för usch för det här!


Påkörd Padda

känner mig bättre nu men natten och dagen har vart pest. Illamående, feber, värk i varenda led som gjort att jag inte vetat vart jag ska ta vägen å andra symptom som man får av den däär jääkla magsjukan!. Nu har jag fått i mig ett glas nyponsoppa å ett halvt med cola! Iprenen var nog ändå det bästa jag fått i mig idag fast det tog en timme innan jag märkte av nån skillnad.. missar viktigheter nu, känns inge kul men jag kan inte smitta ner alla heller:(

Farmor å Farfar hade iaf koll på att vår prins firar sin första Casperdag dock har den vart pisstråkig:(

Vår Stjärna






Live Laugh Love

Nu har vi fått hem våra två väggord å ett sitter på plats nu!




God morgon

Att sitta vid internet på dagtid har blivit helt omöjligt här hemma men nu har jag ett knep, flyttar jag datan till köket så når han den ju inte så då fungerar det ett tag. Igår sov han en kvart hemma på dagen å en halv timme i vagnen så egentid är lika med noll under dagarna! men sömnen på nätterna är faktiskt riktigt bra nu, peppar peppar! Sover oftast hela nätter från 7 til halv7. I natt blev det välling men då vakna han halv 8 ist! På dagarna har vi umgåtts med mammakompisar så vi har haft fullt upp, dessutom har vi vart med vår marie ( som är usel på att städa, ska hjälpa henne att städa ur sin gammla lägenhet idag som hon fick anmärkning på ;D Hahahha).  Casper har utvecklats massor å han e så glad å vaken hela dagarna så jag vette tusen om jag vill lämna över honom till Viktor nu hela dagarna, jag vill ju mysa med honom jö!

Casper 1 vecka

å 10 månader

 


UUUH

Shiit nu börjar jag bli nervös för skolan, va inne å kika på schemat, va har jag gett mig in på! första veckan är det skola varje dag, måste lära mig att hitta dit, blir ju till att pendla med tåg å gå en bra bit! sen måste man ha webbcam å mikrofon, inte min grej! ska göra mitt bästa, å nu ska jag njuta av dom sista dagarna med mammaledighet å mys med min prins:)


Januari!

Nu e det nytt år, Gött! Idag har vi haft besök av caspers kompis Albin å hans trevliga föräldrar, dom lekte massor tillsammans:) tvillingar kanske inte e så tokigt ändå!
Nu håller vi tummarna för att öroninflammationen inte kommer tillbaka.. vi sluta med pencillinet i går å då borde det ta om igen snart om det inte hjälpte.
I morgon börjar Viktor jobba igen, 10 dagar ska han jobba innan han går på pappaledighet:)

grabbsen heja på Emil Jönsson idag :)

 

Fina Wilma å Casper som öppnar MASSOR med julklappar:)





RSS 2.0