Lite Bilder

En vecka har gått av termin 4 på sjuksköterskeprogrammet. Det har vart en bra vecka, fast väldigt intensivt, samtidigt som man inte fått nått gjort. Tur att jag har bebis hemma för igår va jag på bb och kika på nykläckta å dom e ju för goa.
Viggo har ju haft koppor, dom är snart borta som tur är, så, nu börjar vi bli sociala igen. I morgon börjar gymnastiken för Casper och Albin, blir skojigt värre. 
Dom två små sover sött efter en intensiv dag med massor av bus och lek med Albin och Elsa. Vi ska nog ha myskväll med glass och tv.
 
Viggo börjar bli stor, han gillar att stå
 
 
 
Han har även smakat gröt

Han ligger ofta på golvet å leker
 
 
Å busar gärna med storebror<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med en tår

Idag var det första dagen jag var ifrån Viggo hela dagen. Jag cykla i väg i morse på praktik utan att veta om han skulle ta ersättning, usch det skar i hela hjärtat när jag pussa hejdå. Självklart gick dagen bra, han tog ersättning efter massa knep från Viktor å har vart nöjd mest hela tiden. 
 
Jag ska snart sova, börjar kvart i 7 hela veckan, så klockan ringer halv 6, några amningar under natten på det så är man rätt slut. 
 

mer koppor

nu var det Lillemans tur att få koppor å inte blev det lindrigare för han! usch då synd om han!
på måndag börjar skolan för mig, första veckan blir spännande, bb och barnavd blir det då!
ska uppdatera med mer sen men nu ska jag krypa ner i sängen, lille Viggo sover inge vidare så då är det bäst att lägga sug i tid:-)

Torsdag

Vilken härlig sommarvärme som dragit in över Gävle, igår kväll käka vi middag vid havet och idag tog vi en kvällspromenad, lek och fika i boulongern. Grabbarna grus har vart på härligt humör och då älskar jag att vara mammaledig, visst, allt ruller ju ändå inte på smärtfritt när man har två små  som man anpassar livet efter men de flesta stunderna har vi bara skrattat och haft skoj!
 
Vår lille Viggo tycker det killas som bara den när vi byter kläder och skrattar redan innan man byter kläderna, goa lilla unge. Han är även frälst i bärselen, han skulle lätt kunna bo där dygnet runt, tänk om han hade gillat vagnen lika mycket, för det börjar bli tugnt med lillklimpen på magen nu;)

Casper fyllde 2år och 6 månader igår, vår storkille börjar verkligen bli stor, han förstår mer och mer för varje dag,  det är underbart när man kan förklara saker för honom, då kan  vi komma överrens om saker mkt lättare.
 

Räknar ner

Snart har vi en vecka hemma tillsammans innan jag börjar skolan, min sista vecka som mammaledig (någonsin?). Just nu går vi varandra på nerverna jag och Casper, hur kan man hålla en liten busig tvååring ifrån folk, i morgon blire parkhäng för nu smittas han nog inte längre, de flesta kopporna är helt borta. I kväll har vi cyklat, fikat och busat med farmor, vi var bara tvugna att komma iväg jag och Casper.
Förkylda är vi också, lille Viggo hostar och snorar men vi är förhoppningsvis snart friska allihopa!
 
Lite bilder från Orsa björnpark (när jag ändå har lite tid över :))
 
 
 
 
 
 

Lördag

Åter igen en innedag, kopporna börjar sakta men säkert torka å vår lillplutt börjar se friskare ut. Storhandling, träning och rustning av hallen har vi hunnit med, även finbesök av Wilma (Viggos gudmor) och Kerstin.
Casper är uppe och blir nattad nu , sen kväll men så blire när han fick sova länge under dagen. Vi har  haft en mysig kväll med lite kräftor och västerbottenpaj.
 
Suddig nallebjörn

Helger

 
Sjukstugan fortsätter, vi har fått medicin till Casper så det ska klia mindre, han mår skapligt, febern pendlar upp och ner men han är rätt pigg och har till och med vart ut en sväng idag. Vi håller tummarna på förbättring till i morgon!
Idag har vi haft besök av Anna hela dagen,, väldans trevligt att få sällskap, vi känner oss lite smått instängda med pesten just nu, knappt nån som vill träffa oss ;) av förklariga skäl kanske!
 
 
Fika för några veckor sen

Stackare

Lille Casper blir bara prickigare å prickigare, i natt hade han hög feber å låg bara å snurra runt, han fick Alvedon men sov inte mycket ändå! Nu tror jag han har somnat å jag ska nog oxå passa på att vila, Jag har sovit Max en timme i natt, fy för koppor, värst kliar det under fötterna och på handflatorna, under blöjan där det finns flest koppor kliar det oxå.
Nä nu hoppas vi det vänder!

Passar på medans det är lugnt i huset

Tillbaka till vardagen, dock med sjukt barn. Igår dök det upp en liten vattenfylld blåsa på halsen på Casper, sen pluppa dom upp en efter en. idag ser han ut som en riktig prickis, jaha vattkoppor vare här! Kommer ganska lämpligt då vi inte har speciellt mkt för oss men vattkoppor är ju alltid förjävligt. Tur att Casper älskar att titta på film, för det är svårt att ta sig iväg på nått när han har lite feber och fullt med prickar som smittas.Pippi och Lotta på bråkmakargatan rullar för fullt, roliga filmer men tyvärr lär han sig lite dumt från dom också, "DUMMA DIG" får vi höra ofta (när han inte får som han vill) efter han fick se på Lotta.
 
Viggo ligger och sover första luren för dagen, han vaknar ofta vid 7 och vill sen somna om ganska direkt. Viggo blir mer och mer medveten om allt runt omkring sig, greppar saker och vill ha nått att leka med ofta. Glad är han oftast men han är en famnen-kille, helst sitta i bärselen eller i en famn. Det funkar super när vi båda är hemma. Nu när jag är själv med grabbarna blir det lite värre. Man märker att han börjar få lite rutiner, somnar ofta för kvällen runt 8-9 sover till 3 och käkar somnar om direkt och sover fram till 7, på dagarna varierar det hur han sover. Jag helammar fortfarande men vi försöker introducera ersättning då jag börjar skolan om 3 veckor och jag börjar direkt med praktik.
 
I kväll ska jag och lite mammor från Caspers föräldrargrupp ut och käka, hoppas hoppas att kopporna inte börjar klia för mkt så jag inte kommer iväg.
 
Rida häst på tomteland och hela familjen på Orsa björnpark
 
 
 
 
 

RSS 2.0