Vecka 33

Vi har haft en härlig helg med kalas och korvgrillning med föräldrargruppen. Är ju hur kul som helst att se våra stora 2åringar leka tillsammans dom som följt varandra sen de va bara några månader (vissa sen de låg i magen), jättemysig dag blev det:)
Kalas nummer tre blev lyckat och Casper trivdes som fisken i vattnet när han fick blåsa ut ljus, öppna presenter och busa runt.

Denna vecka är det fullt upp, heldag i skolan idag och i morgon, bio med fina Madde i morgon, massa plugg på Onsdag, studiebesök på hälsocentral på torsdag och besök hos barnmorskan, sen äre råplugg fredag, troligtvis under helgen oxå då det gäller att ligga steget före!

Lillebror har gått in i graviditetsvecka 33, vilket betyder att de är ca 8 veckor tills han är helt klar! Idag har han vart dyr, jag fick ett inkassobrev idag från förlossningen på UL bilderna på nästan 400kr. Fakturan på ul-bilderna har inte kommit fram till oss och därför har ett inkassokrav skickats, så hela kvällen har jag setat i telefon och förhoppningsvis är detta utrett nu, lite väl dyrt med 400kr för några UL bilder, även om det klart är värt det!

Mums med korv:)

 




Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

Åh jag hade också velat vara där! Hoppas allt är bra med er kram

2012-02-20 @ 21:15:43
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0