Hela dagen

En lång dag med en busig Casper i en stekande värme har vart mysigt värre med några få undantag. Äntligen kom han till ro i sängen, trött som en tok men skratta och busa i sängen in i det sista vilket händer väldans sällan då han brukar däcka direkt!
Viktor jobbar över, han har hand om ett gaslarm i en byggnad på sandvik där det va två som omkom för nån vecka sen (pga en tragisk gasolycka) och det va tydligen bråttom med att få upp larmen.
Vi har iaf tillbringat hela eftermiddagen i Boulongern, lekt och fikat och lekt lite till. Att sen laga middag va ett stort projekt, en spis som vägra fungera som jag ville, en skrikande casper som va vrål-hungrig och en Emma som kände sig en aning stressad, tillslut stog maten på bordet, fick bli klyftpotatis i ugn (ist för kokt, då spisen va dum) köttbullar (egen gjorda;D) och gräddsås, MUMS sa Casper å sluta aldrig käka.. Nu ska jag städa bort allt kaos och sen glida ner i soffan!

Äter nektarin, en sommar favvo!


Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

Åh vad härligt! Vi vill också ut och leka i värmen.

2011-06-28 @ 20:13:54
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Coquina

Gott med nektariner =) Ny tävling på min matblogg där du kan vinna fina priser från Bambino till Casper =)

2011-06-28 @ 23:17:33
URL: http://coquina.blogg.se/
Postat av: Sandra, Colins mamma

Ja men det vore jättekul. Ni får säga till om ni vill hänga på till fjärran någon dag vi blir väl där typ varje dag skulle jag tro:)

2011-06-29 @ 16:49:32
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0