Ladda för lite halloween-mys

En vecka till har gått och jag börjar komma ikapp lite. Inlämning av uppgifter på måndag och ny praktikplats på tisdag. Hälsocentral i Sandviken står på schemat.
Förra helgen va ju Casper dålig, på måndagen åkte han in till hälsocentralen då vi misstänkte scharlakansfeber, japp det va det, antibiotika i 10 dagar så hoppas vi dom dumma bacillerna är borta sen! Hela Casper blev röd och han kändes som sandpapper (det gör han fortfarande) han hade tydligen vit beläggning i hela halsen och var svullen.. stackarn han såg ut som han hade vart utomlands och bränt sig i solen.
Idag har vi vart i ishallen och åkt skridskor med Casper, han tyckte det va kul även om han knappt satte ner fötterna och det är välle inte så konstigt det var ju snorhalt och det var ju lättare att bara hänga på pappa Viktor som fick släpa runt han tusen varv i ishallen.
Här hemma ligger två smågrabbar och sover, det står marängspöken i ugnen och apelsinmonster på bordet. Till kvällen blire hemmagjorda hamburgare och efterrätt med glass och maränger.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0