Passar på medans det är lugnt i huset

Tillbaka till vardagen, dock med sjukt barn. Igår dök det upp en liten vattenfylld blåsa på halsen på Casper, sen pluppa dom upp en efter en. idag ser han ut som en riktig prickis, jaha vattkoppor vare här! Kommer ganska lämpligt då vi inte har speciellt mkt för oss men vattkoppor är ju alltid förjävligt. Tur att Casper älskar att titta på film, för det är svårt att ta sig iväg på nått när han har lite feber och fullt med prickar som smittas.Pippi och Lotta på bråkmakargatan rullar för fullt, roliga filmer men tyvärr lär han sig lite dumt från dom också, "DUMMA DIG" får vi höra ofta (när han inte får som han vill) efter han fick se på Lotta.
 
Viggo ligger och sover första luren för dagen, han vaknar ofta vid 7 och vill sen somna om ganska direkt. Viggo blir mer och mer medveten om allt runt omkring sig, greppar saker och vill ha nått att leka med ofta. Glad är han oftast men han är en famnen-kille, helst sitta i bärselen eller i en famn. Det funkar super när vi båda är hemma. Nu när jag är själv med grabbarna blir det lite värre. Man märker att han börjar få lite rutiner, somnar ofta för kvällen runt 8-9 sover till 3 och käkar somnar om direkt och sover fram till 7, på dagarna varierar det hur han sover. Jag helammar fortfarande men vi försöker introducera ersättning då jag börjar skolan om 3 veckor och jag börjar direkt med praktik.
 
I kväll ska jag och lite mammor från Caspers föräldrargrupp ut och käka, hoppas hoppas att kopporna inte börjar klia för mkt så jag inte kommer iväg.
 
Rida häst på tomteland och hela familjen på Orsa björnpark
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0