Inhandlat

Nu har jag precis klickat hem lillebrors första plagg, eller ja har köpt lite på rean men det räknas inte. Egentligen behöver han inte så mycket då bebiskläder knappt blir nötta, värre är det med Caspers kläder nu, han använder dom längre och sliter på dom mer.

Casper har återgått till att vara lätt att få att somna (peppar peppar). Är så skönt när man enkelt får borsta tänder sitter och myser i soffan och traskar upp med en trött Casper som bara vill lägga sig i sängen för att sova! Fattar inte varför dessa jobbiga perioder finns.. Efter Viktor har vart i fjällen (nästa vecka) blir det inskolning i nya sängen, det kommer bli jobbigt helt klart men den kampen måste vi ta innan lillebror vill titta ut!

Overall

Denna mysiga dress ska lillebror får mysa i när han är några månader






Kommentarer
Postat av: Sandra, Colins mamma

För några månader sedan tog vi bort ena sidan på Colins säng. Han fick lägga sig som vanligt fast med en kudde under madrassen så han inte rullat ut. Om det absolut inte gick så var det bara att vrida den öppna sidan mot väggen så är det spjälsäng igen. Dock har vi bara behövt göra det en gång men det är ett tips att träna med innan man byter hela sängen. Kram

2012-01-26 @ 20:56:35
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0